hel0 14.05.04, 05:39 Czy ktos wybiera sie na konferencje ASCO do NO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Konferencja ASCO 14.05.04, 06:06 Co to jest ASCO? Ja sie wybieram w polowie czerwca na ASBMB do Bostonu (a wlasciwie moj maz, a ja jako towarzysz podrozy). Nowy Orlean chetnie bym zobaczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Konferencja ASCO 14.05.04, 08:18 Hihi, fajne skroty. Ja sie wybieram na konferencje GRC i FENS. Kto ma fajniejsze niezrozumiale skroty? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Konferencja ASCO 14.05.04, 09:38 EWM, w maju w Szwajcarii. Ladne, prawda? (eurpoean worm meeting) Odpowiedz Link Zgłoś
kuragan Re: Konferencja ASCO 14.05.04, 09:50 Ale skroty. Ja jade tylko na ICASS na Alasce. Latwy skrot... Odpowiedz Link Zgłoś
hel0 Re: Konferencja ASCO 15.05.04, 05:16 Przepraszam za rzadko zagladam na forum wiec moje odpowiedzi ida z "lekkim opoznieniem". ASCO to American Society of Clinical Oncology, organizuje raz do roku konferencje, ktora jest najwieksza swiatowa konferencje z dziedziny powiedzmy onkologii choc nieco bardziej klinicznej. Tym razem jest w NO, a poniewaz jestem tu od niedawna i strasznie tesknie za polska mowa, a jak na razie nie udalo mi sie spotkac tu zadnego Polaka mialam nadzieje ze ktos z szanownych "forumowiczow" sie na nia wybiera. Zawsze to razniej pojsc po ciezkiej i nudnej sesji na lekkie piwko do francuskiej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hel0 A co to jest "worm meeting" 15.05.04, 05:19 Znaczy sie ze bedzie o robakach? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: A co to jest "worm meeting" 17.05.04, 16:36 ano, o robakach ;-) robak jest jedynie modelem, ale tradycyjnie konferencja ta zbiera ludzi pracujacych nad roznymi zagadnieniami wlasnie na nicieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Smia 17.05.04, 17:27 Smia, czy ten meeting w tym roku tez jest w Bazylei??? Mysle, ze spotkasz tam mojego kolege Krzysztofa. Na pewno nawet. Mozesz go ode mnie tam pozdrowic??? Jesli sie zgodzisz, napisze Ci na priv!! Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Aha 17.05.04, 18:14 okolica ciekawa, ale czy bede miec czas zeby gdzies pojsc na spacer? jade z malo wyjsciowymi osobami, ze sie tak wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Aha 17.05.04, 20:03 Nie boj sie, czas sie zawsze znajdzie. Napisze do Ciebie na priv, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Aha 18.05.04, 16:40 Wyslalam na poczte gazetowa, dwa razy, bo za pierwszym "wystapily problemy komunikacyjne". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś