Dodaj do ulubionych

Pomruk-pojednanie

26.12.14, 21:50
A nie lepiej się pojednać dogadać i jakoś funkcjonować tutaj obok siebie. Ja nie będę pisał o ID, ty mnie podejrzewał. I tak rzadko tutaj pisuję, bo za granicą siedzę. Po co ta cała dziecinada, plucie jadem i tak dalej. Budujmy mosty zamiast murów. Ja na koniec tego roku wybaczam wszystkim i was też proszę o to samo. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pomruk Re: Pomruk-pojednanie 26.12.14, 22:01
      No cóż, na pojednawcze gesty można zareagować jedynie przychylnością :-) Zwłaszcza, że dopuszczam, że nazbyt ostro reagowałem w niektórych momentach. Co jednak moim zdaniem miało swoje zadawnione powody...
      Obiecuję, że będę zakładał dobrą wolę w stosunku do Twoich postów. I oczywiście - reagował ostro, w przypadku gdyby posty "podpadły" z jakiś - niekoniecznie zawsze tych samych - powodów...
      Pozdrawiam!
      • bioslawek Re: Pomruk-pojednanie 27.12.14, 00:57
        Dziękuję i życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Moje wybaczenie rozciąga się na wszystkich uczestników tego forum i wszystkich ludzi. Was również proszę o to samo. Wymazuję całą tablicę zawierającą rachunek krzywd :)

Mam propozycję: skasuj te wszystkie przepychanki i zostaw proszę jedynie wątki merytoryczne oraz komentarze do nich. Na przykład wątek o genomie minimalnym i niech od tego czasu zapanuje pokój. Dyskutujmy tylko o biotechnologii i redukowaniu genomu. Pozdrawiam wszystkich.
        • pomruk Re: Pomruk-pojednanie 27.12.14, 09:27
          Zrobiłem co mogłem.
    • kornel-1 Re: Pomruk-pojednanie 27.12.14, 11:55
      Czy tego rodzaju korespondencja nie powinna być załatwiana na privie?

k.
      • pomruk Re: Pomruk-pojednanie 27.12.14, 19:21
        Tak, posty w sprawie moderacji proszę kierować na adres moderatora/adresy moderatorów. Link macie zawsze na stronie głównej forum. Inna rzecz, że akurat w tym przypadku zniknięcie sporej części korespondencji wywołałoby zdziwienie, a tak mamy wytłumaczenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka