Gość: aka55 IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 18:35 Cierpliwie i z ufnością czekam na nagrodę-w klasyfikacji I etapu zajęłam 21 miejsce.Czyżby sprawa się już przedawniła?Trochę mi smutno.Może choć jakaś informacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: czekam 02.12.02, 18:55 Niesety nie możemy wysłać nagrody Pani/Panu nagrody, gdyż nie podał Pan/Pani w swoim koncie danych adresowych niezbędnych do wysłania nagrody. Proszę jeszcze raz przeczytać regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
mika2025 Re: czekam 02.12.02, 19:32 a ja zakładałam konto już po przeczytaniu regulaminu:) i na pewno podałam adres, a na kubek czekam nadal (40 miejsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysneu Re: czekam IP: *.elsat.net.pl 02.12.02, 19:22 Aka, przeżyj to, ja też czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkubek Re: czekam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 00:36 Chyba nie warto... Mój kubeczek przetrwał co prawda test uchwytu (nie został mi w ręce - patrz któryś z poprzednich postów), ale za to popękał wzdłuż po wypełnieniu go płynem o temperaturze ok 95 stopni Celsjusza (herbatka z cytrynką i miodem). Może to przez ten miód :) Nie wiem co się będzie działo z płynami schłodzonymi. Myślę, że colę można spokojnie odpuścić - tego na pewno kubek ligowy nie przeżyje ;) Pozdrawiam PS Rozbawił mnie do łez odcisk palca zrobiony na kubku, jak podejrzewam, w trakcie nakładania logo ligii (ta sama farbka) :))) PS2 Swoją drogą posiadam inny kubek, nabyty drogą kupna, wykonany pozornie z takiego samego szkła - przeżył niejedną herbatkę, kawkę, colę, soczek... Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjacek Re: czekam 03.12.02, 07:51 Ja też cierpliwie czekam. Ty chociaż, drogi ligowiczu, otrzymałeś jakąś wiadomość a ja czekam. Droga Redakcjo pozycja - 43 - jkmjacek (dane wszystkie podałem). Byłem wczoraj na poczcie i nic. Wydaje mi się, że zweryfikowanie pierwszej 50, po pierwszym etapie, nie przerasta możliwości intelektualnych redakcji LN. Mam nadzieję, że sprawdzenie czy 50 przesyłek dotarło do adresatów, czy też nie, też nie przerasta możliwości redakcji LN (co będzie dalej? - po drugim i trzecim etapie.). Pozdrawiam JKM. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: czekam 03.12.02, 12:22 Szanowni gracze! Z przykrością stwierdzam, że ani jkmjacek ani mika2025 nie spełnili warunku wymaganego przez regulamin, czyli nie podali swoich danych. Cytat z regulaminu: W przypadku gdy uczestnik Konkursu nie podał swojego adresu pocztowego w jego formularzu rejestracyjnym w portalu Gazeta.pl, jego prawo do nagrody wygasa, nawet jeśli spełnił wymagania opisane w § 7 i 8 niniejszego regulaminu. Na pewno nie bylibyśmy tak restrykcyjni, ale te adresy do tej pory nie są uzupełnione. W każdym konkursie organizator dając nagrody stawia jakieś warunki, te raczej nie były zbyt kłopotliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjacek Re: czekam 03.12.02, 13:43 W związku z odpowiedzią redakcji LN - którą uważam za ... , zresztą nieważne rezygnuję z dalszego uczestnictwa w "lidze naukowej" a przynależny mi kubek, jeżeli nie został dany kolejnej z listy osobie, proszę przekazać dla potrzebujących np: do Domu Dziecka w Turawie. Podaję adres: Dom Dziecka, 46-045 Turawa ul. Opolska 40 Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt wielki problem dla redakcji LN. Pozdrawiam JKM Odpowiedz Link Zgłoś
swistak7 Re: czekam 03.12.02, 14:50 Witam, Ja podałem dane i też jeszcze nie otrzymałem nagrody. Na liście mam 22 miejsce, a więc powinienem otrzymać ten sławny kubek! Odpowiedz Link Zgłoś
rysneu Re: czekam 03.12.02, 18:12 Szanowna Redakcjo, a co z moimi danymi? Czy Was już trzeba się prosić o odpowiedź i WIELKI KUBEK. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś