Gość: kreacjonista Herezja IP: 80.51.232.* 06.03.07, 13:31 Prof. Giertych dowiódł przecież, że ewolucji nie było i nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Globalne przyspieszenie IP: *.versanet.de 06.03.07, 14:04 Ciekawe, ze przed ok.2 laty spieralem sie z moim przyjacielem na taki wlasnie temat.Utrzymywalem, ze natura wcale nie jest tak powolna, jak wszystkim do tej pory wydawalo sie. Ten artykul to potwierdza, jak sie okazuje. Ciekawi mnie jeszcze, jak ewolucja postepuje z gatunkami, ktore uzna za zbedne, lub wrecz zagrazajace calej przyrodzie? Mysle, ze ma dosyc mozliwosci i srodkow w swoim arsenale, by pozbyc sie wroga. Strzez sie wiec Homo sapiens! Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Globalne przyspieszenie 06.03.07, 14:47 pewnie moim dzieciom wyrosna skrzydla i poroze :D ale zabawa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonard3 Re: Globalne przyspieszenie IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 15:18 Zapraszam wszystkich geniuszy z IQ powyzej 150 do przeczytania mojej "Teorii wszystkiego" ,ktora opublikowalem dzisiaj o gdz. 14.42 na stronie "Nadchodzi wiek glupoty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: Globalne przyspieszenie IP: *.centertel.pl 06.03.07, 15:27 Bez zadnej zaczepki Leonard, sugeruje, zebys zalozyl wlasny watek z ta teoria, bedziesz mial wtedy wiecej odpowiedzi od ludzi, ktorzy beda nia zainteresowani. W tamtym watku, gdzie ja umiesciles jest juz zbyt duzo postow i liczba czytajacych jest niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Globalne przyspieszenie 06.03.07, 15:52 Gość portalu: braat1 napisał(a): > Bez zadnej zaczepki Leonard, sugeruje, zebys zalozyl wlasny watek z ta teoria, > bedziesz mial wtedy wiecej odpowiedzi od ludzi, ktorzy beda nia > zainteresowani. > > W tamtym watku, gdzie ja umiesciles jest juz zbyt duzo postow i liczba > czytajacych jest niewielka. Popieram wniosek, tym bardziej, że nagłówek "Nadchodzi wiek głupoty" jakoś trochę nieszczęśliwie wisi nad tą dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1235 Globalne przyspieszenie IP: *.merinet.pl 06.03.07, 15:34 czyżby ? a giertych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 Szybka ewolucja? IP: *.ifpan.edu.pl 06.03.07, 16:11 I to ma być szybka ewolucja, cokolwiek przez to rozumiemy? Potrzebowała 7 pokoleń, aby zmiany stały się widoczne. Tymczasem zmiana w podatkach wpływa na zachowania podatników już w roku następnym, po upływie ok. 4% czasu liczonego jako trwanie jednego pokolenia. Podałem wszystkie dane, z których najbardziej energiczny speaker tego wątku, niejaki leonardo3, może w try miga wyliczyć IQ owej kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Globalne przyspieszenie 06.03.07, 16:40 Szkoda tylko, ze czlowiek nie nadaza ewolucyjnie, za ewolucja globalnego przyspieszenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Globalne przyspieszenie IP: *.geod.agh.edu.pl 06.03.07, 16:46 Czyżby Łysenko miał rację? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Re: Globalne przyspieszenie 06.03.07, 17:03 My znakomicie przystosowalismy sie do kasy, ale nie do rzeczywistosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Globalne przyspieszenie IP: *.bielsko.n4a.pl 06.03.07, 18:48 Gość portalu: x napisał(a): > Czyżby Łysenko miał rację? Dlaczego? przecież Łysenko zwalczał genetyków i nazywał ich imperialistycznymi dywersantami, którzy chcą robić wodę z mózgu prawdziwym, rewolucyjnym naukowcom? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania salata 06.03.07, 17:16 ale to tylko salata!!! :P czy to sie jakos odnosi do zwierzat badz - jeszcze lepiej - do ludzi? a moze to po prostu kolejny artykul zapychajacy dziure? bo cos trzeba napisac i dac chwytliwy tytul pod ktorym niewiele sie kryje ... nuuuuda! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Re: salata 06.03.07, 17:37 sztuka.latania napisała: > ale to tylko salata!!! :P > czy to sie jakos odnosi do zwierzat badz - jeszcze lepiej - do ludzi? > a moze to po prostu kolejny artykul zapychajacy dziure? bo cos trzeba napisac i > dac chwytliwy tytul pod ktorym niewiele sie kryje ... nuuuuda! Wielkosc nie powstaje z wielkosci !!! Niewiele moze dac wiele, jezeli to sie rozumie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Re: przecież w tekście jest o zwierzętach !!! 06.03.07, 17:46 A kim My jestesmy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu to juz wiem dlaczego... IP: 199.243.65.* 06.03.07, 17:56 to juz wiem dlaczego moj jeden kot zaczal od jakiegos czasu spiewac, a drugi probuje nasladowac krowe. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Re: to juz wiem dlaczego... 06.03.07, 18:06 Gość portalu: pingu napisał(a): > to juz wiem dlaczego moj jeden kot zaczal od jakiegos czasu spiewac, a drugi > probuje nasladowac krowe. Ale cale szczescie, ze nie mowi. Bo pokazal by, jaki czlowiek jest maly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu Re: to juz wiem dlaczego... IP: 199.243.65.* 06.03.07, 18:30 andrzej19552 napisał: > Gość portalu: pingu napisał(a): > > > to juz wiem dlaczego moj jeden kot zaczal od jakiegos czasu spiewac, a dr > ugi > > probuje nasladowac krowe. > > Ale cale szczescie, ze nie mowi. > Bo pokazal by, jaki czlowiek jest maly !!! przyznam sie, ze dotad wszystkie wigilie spedzalismy osobno. ale zgadzam sie, kazdy z nich to (jakby powiedzial dersu uza/la) 'wielikij cie/lawiek') Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Globalne przyspieszenie 06.03.07, 18:30 Zgodnie ze wszystkimi zasadami Kaczki powinny wyginąć już w czasie II Wojny Światowej. Czy ktoś może mi uzasadnić istnienie i atywność egzemplarzy reliktowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Globalne przyspieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:42 wedlug pana zprzeproszeniem Giertycha ewolucja nie istnieje bo on przy niej nie byl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Globalne przyspieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:49 Łysenko się uśmiecha. A tyle kubłów pomyj na niego wylano. Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Globalne przyspieszenie 06.03.07, 20:16 Nie ma czegoś takiego jak "ewolucja życia" mimo że jest ewolucja. Ludzie nie rozumieją pojęć i w tym ból. Czy ktoś może sobie wyobrazić że wirusy to informacja tylko i nie jest żywa? Pół żartem pół serio o Łysenko - był na wywiadzie genetyków i słuchał o dostosowywaniu się gatunków oraz ich rodzeniu. Wstał i zapytał się: Czy jeżeli z pokolenia na pokolenie krowy rodzą się i przy zapładnianiu tracą błonę to czy nie powinniśmy się spodziewać narodzin krowy bez błony? Już JP II w liście do prefekta Kongregacji Nauki i Wiary stwierdził że ewolucja to więcej niż teoria Odpowiedz Link Zgłoś