Gość: Piotr IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 21:20 A mi sie przez to spalił okular od lornetki! Szkoda ,że nie informujecie o takiej możliwości!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Merkury na tle Słońca IP: *.bauboden.com, 08.05.03, 08:06 Jak ci sie spalil okular od lornetki, to to nie byla zadna lornetka tylko jakis badziew. Zadna strata. Kup sobie nowa i pozadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schröder Re: Merkury na tle Słońca IP: *.fzk.de 08.05.03, 13:08 Gość portalu: Piotr napisał(a): > A mi sie przez to spalił okular od lornetki! Szkoda ,że nie > informujecie o takiej możliwości!!! Koles, bo filter montuje sie na wejsciu, gdzie swiatlo wchodzi do lornetki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Venus na tle Słońca - którego dnia czerwca 2004 ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Merkury na tle Słońca IP: 80.252.0.* 09.05.03, 11:49 Gość portalu: Piotr napisał(a): > A mi sie przez to spalił okular od lornetki! Szkoda ,że nie > informujecie o takiej możliwości!!! Nie mów jeszcze że patrzyłeś przez tą lornetkę,bo nie uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecina Re: Merkury na tle Słońca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:19 Gość portalu: Zulus napisał(a): > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > A mi sie przez to spalił okular od lornetki! Szkoda ,że nie > > informujecie o takiej możliwości!!! > > Nie mów jeszcze że patrzyłeś przez tą lornetkę,bo nie uwierze. Dobre, dobre :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Merkury na tle Słońca IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 15:29 Patrzyłem techniką zwaną rzutowanie! NIE PATRZY SIĘ PRZEZ LORNETKE NA SŁOŃCE ALE RZUCA SIĘ OBRAZ NA BIAŁĄ KARTKĘ . NACELOWYWUJE SIĘ NA SŁOŃCE NIE PATRZĄC SIĘ PRZEZ OKULAR!! Odpowiedz Link Zgłoś