critto APEL 04.10.07, 12:10 Apeluje do wszystkich na tym forum, aby przy wyborze, czy sie szczepic na grype, czy nie, NIE SUGEROWALI SIE wypowiedziami na forum - ani tymi za, ani tymi przeciw. Zdrowie to zbyt powazna sprawa, aby oddac je w rece znudzonych dzieciakow i nie tylko dzieciakow. OD TEGO SA LEKARZE, aby orzekac, czy ktos sie powinien szczepic, czy nie; a nie leonard3, Maart, adam m, czy ja. A osoby rzucajace bezpodstawne oskarzenia np. na koncerny farmaceutyczne POWINNY BYC SCIGANE, bo wolnosc wypowiedzi to NIE swoboda szkalowania. JEszcze, co do Masonow, to ich wplyw na prawodawstwo jest znany, ale jest to przewaznie wplyw POZYTYWNY; to m.in. dzieki nim mamy demokracje, liberalizm, powszechna edukacje, rownouprawnienie kobiet i mezczyzn, rozdzial Kosciola/Religii od Panstwa (w takich krajach, jak Francja, gdzie MASONI oficjalnie CHWALA SIE, ze lobbowali za Ustawa o Rozdziale K. od P. bodajze w 1905 roku), zakaz dyskryminacji z powodow religijnych, swiatopogladowych, etnicznych, orientacji seksualnej, itd. Poprostu jest to jedna z nielicznych ROZSADNYCH grup na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maart Re: APEL IP: *.toya.net.pl 04.10.07, 14:22 "OD TEGO SA LEKARZE, aby orzekac, czy ktos sie powinien szczepic, czy nie; a nie leonard3, Maart, adam m, czy ja." ************ Ale...ja jestem lekarzem.... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard3 Re: APEL IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 15:34 Maart, tak dla wyjsnienia jestem lekarzem , z amerykanskim dyplomem MD (Medical Doctor). Ale calkowicie sie z toba zgadzam. Oszczepieniu powinni decydowac lekarze. Zreszta w Polsce istnieje dobra praktyka, ze lekarze w wiekszosci robia krotki wywiad czy nie ma przeciwskazan do podania szczepionki. W USA niestety inaczej i w latach osiemdziesiatych byla kampania szczepienia calej populacji USA. Zrobiono punkty szczepien w ktorych ochotnicy dawali szczepionki za pomoca "pneumatycznej strzykawki". Oczywiscie nie bylo zadnych lekarzy ,bo lekarze w Ameryce sa zbyt egoistyczni i drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pws3 Brak kompetencji rządzących 04.10.07, 14:46 Ja przeziębiłem się w tym czasie, nie muszę więc szczepić się. Być może należymy do biednej części Europy i świata. Wobec tego wielu z nas, także Europejczyków nie pojmuje swym intelektem potrzeby i sensu szczepionek. Polski Minister Zdrowia uważa, że badanie, które stwierdza, że nie ma w nim rakowych komórek, po kilku miesiącach od przeciwnego wyniku, może być podstawą do stwierdzenia, że jest zdrowy. Pokazuje tą wypowiedzią jego brak kompetencji. Potwierdza tym prawdopodobny brak kompetencji człowieka, który go mianował na to stanowisko. Trudno przypuszczać, że Polacy potrafią dać się przekonać do właściwych działań, skoro osoby na świeczniku wykazują się brakiem kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard3 Brak kompetencji rządzących to klamstwo IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 15:21 pws3, moze masz jakies osobiste powody do rozgoryczenia ale narzekanie, ze profesor Religa nie zna medycyny to to Absurd. Profesor Religa jest lekarzem swiatowego kalibru, wyjatkowo uczciwym czlowiekiem ( sprobuj dac profesorowi "kopertowke" to profesor da ci w zeby). Profesor Religa nie jest lubiany ani w polskim srodowisku lekarskim ani w swiatku politycznym z posodu swej nienagannej etyki i fachowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Brak kompetencji rządzących to klamstwo 04.10.07, 18:41 "Profesor Religa nie jest lubiany ani w polskim srodowisku > lekarskim ani w swiatku politycznym z posodu swej nienagannej etyki > i fachowosci. " Czyli wniosek , ze polskie srodowisko lekarskie jest siedliskiem braku fachowosci i etyki a Religa jest wyjatkiem. Powiem ci , ze przewaznie kiedy ktos zaczyna twierdzic iz caly swiat zwariowal a on jest jedyna oaza "rozumu" ... czas zaczac sie usmiechac i przytakiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Brak kompetencji rządzących to klamstwo 05.10.07, 06:48 k.wa! odechcialo mi sie dykutowac LUUUDZIEEE NIE SZCZEPCIE SIE JEDZCIE TLUSTO PALCIE SZLUGI PREDZEJ ZDECHNIECIE I NANOROBOTY PLATONY I ALZHAJMERY WAM NIE ZASZKODZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Brak kompetencji rządzących to klamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:37 ffamousffatman napisał: .............. idioto - tak żeś się sam nazwał nie szczepie się jem tłusto pale i nie choruje jak wcześniej to bywało więc przestań ciemnote wciskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard3 Re: Brak kompetencji rządzących to klamstwo IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 20:39 Zgrzybialy staruszek chwalil sie w pubie: " Ja sie nie myje, nie szczepie, jem tlusto, pale , mam syfa i zyje." A ile lat masz dziadku ? "Ano 23 lata stuknelo mi tej wiosny" odparl dziadzio Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Europejczycy nie chcą się szczepić przeciw gr 05.10.07, 06:08 Maart jestes idiota na grype sie UMIERA Odpowiedz Link Zgłoś