Dodaj do ulubionych

Nieślubne dzieci iPhone

25.05.08, 15:02
Dla mnie iPhone w pierwszej wersji było wielką klapą jak dla Europejczyka korzystającego z MMSów, aparatu. Jest trochę za drogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: 83.2.175.* 26.05.08, 00:40
      n95 8gb ma ten sam aparat co zwykła n95, wifi również o gps nie wspomne. oba te modele autor artykułu widział chyba jedynie na fotce...
    • Gość: anex Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.netart.pl 27.05.08, 14:18
      nastepca bedzie iphonepro
    • Gość: gość Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.gprs.plus.pl 27.05.08, 16:49
      nokia n95 8gb w przegladaniu internetu jest najszybsza od innych nokii !!!
    • Gość: mefisto Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.magma-net.pl 27.05.08, 17:27
      najszybsza od innych nokii. bosz...
    • Gość: Paszczak Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.acn.waw.pl 29.05.08, 00:52
      Najszybszy telefon z posród zwykłych telefonów - zupełnie jak z proszkiem do prania ;-)
    • Gość: bartek Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.cable.mindspring.com 01.06.08, 02:12
      fajna strona o makach www.applecore.pl
    • Gość: janstrach Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 08:49
      kogo? czego? iphone'a, ewentuanie iphone - nie iphonea
    • Gość: Mefju Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 09:22
      Nie 9 czerwca, a już 6 czerwca.
    • Gość: boulihacker Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.chello.pl 02.06.08, 09:26
      Stary, masz tyle do powiedzenia o telefonach, że może już nic nie pisz.
    • Gość: sdfsd [...] IP: 79.97.236.* 02.06.08, 09:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Niekumaty Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.man.poznan.pl 02.06.08, 10:25
      N95 to jedna wielka pomyłka. Symbian jest w niej strasznie mułowaty, co właściwie wyklucza jakąś sensowną pracę. WLAN nie jest najlepszej jakości i wykrywa tylko najsilniejsze sieci. Aparat... 5mpx to fajny slogan, szkoda, że jakość zdjęć jest żenująca...
    • Gość: Tom Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:14
      iPhone to do tej pory jeden z najgorszych telefonow jaki posiadalem. Straszny, przereklamowany szajs.
    • Gość: AB Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.tktelekom.pl 02.06.08, 14:47
      bo?
    • Gość: :))) Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.com 02.06.08, 17:10
      Bo nic, bo nie posiadał tego telefonu, bo go widział tylko w internecie i nie mogąc nawet o nim marzyć musi jakoś rozładować frustrację. Proste. Większość i tak ma telefony z promocji za złotówkę i całe to gadanie o topowych modelach jest dla nich teorią. Bajką o kolorowym wilku.
    • Gość: gosc Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: 78.149.242.* 02.06.08, 18:42
      mam iphona od pazdziernika i uwazam, jak narazie, ze to najlepszy sprzet jaki do tej pory mialem, daje mi niesamowita swobode posiadania www i poczty przy sobie, nie wspominajac o doskonalej jakosci dzwieku i ekranu
    • Gość: eeee Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:42
      i900 nie ma ani wbudowanego GPSu ani 16GB wewnetrznej pamieci (tylko 8)
    • Gość: pequ Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:18
      Jest róźnica między 20-letnim BMW z niebieskimi diodami w podwoziu i tapicerką w "lamparta", a Ferrari. Dla jednych liczą się szpanerskie gadżety dla innych design i jakość.
    • Gość: Gościu Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.adsl.szeptel.net.pl 02.06.08, 23:29
      Piszący artykuł to sie o stan rynku telefonów pytał dzieci w piaskownicy. Od redaktora poważnego portalu na przywoitym poziomie wymaga się stuprocentowej rzetelności a nie pomyłek i nieścisłości.
    • Gość: kojak Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.sol2.cable.ntl.com 03.06.08, 19:37
      witam a czy ktos moglby wyrazic opinie na temat HTC, Touch Diamond??moze wie ktos cos wiecej na temat marki i specyfikacji jak to sie ma w zyciu,dzieki
    • Gość: Ktoś Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 11:50
      kojak, ten telefon na razie nie wyszedł, jak chcesz poczytać to wejdź na htc.com. Co do iP to miałem go w rękach parę dni temu i po prostu uważam, że to najwygodniejszy i najszybszy telefon na świecie. Ekran ostry jak żyleta, działa lepiej niż w Pockecie, nie rysuje się, telefon jest piękny i prosty w obsłudze. Zamówiłem iP 3G i czekam z niecierpliwością.
    • Gość: uuu Re: Nieślubne dzieci iPhone IP: 80.72.44.* 18.08.08, 00:50
      iPhone - ładny sprzęt dla snobow i szpanerów, taka jest niestety moja opinia. Owszem wygodny, ładny, przyjemny w obsłudze. Jednak nie przekonał mnie do siebie swoim działaniem. Sprzedałem. Kupiłem HTC kaisera i dopiero jestem zadowolony. Ale dla każdego coś miłego, każdy produkt znajdzie swoją niszę inaczej zniknie z rynku. iPhone nisze znalazł, jak by na niego nie psioczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka