Gość: Inc IP: 213.134.132.* 13.10.03, 15:50 Wszystko jasne, jeżeli ktoś wydaje ponad 200 tysięcy dolarów tylko po to by się wyżalić to czyż można się dziwić, że nie dostał Nobla? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ox Snob IP: 62.233.151.* 13.10.03, 15:57 Goscia stac na wydatek 200tys dolcow, wiec niech nie pierniczy, ze jest taki biedny, pominiety i okradziony. Nobel to NAGRODA, wyroznienie, a nie rutynowa odznaka, ktora dostaje kazdy. Nawet jesli zostala przyznana, komus mniej wibitnemu i z miejszymi wynikami, to jest to NIEZALEZNA decycja jakiegos tam komitetu i ich sprawa, komu ja przyznaja. Paskudny typ, zycze mu wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: Snob IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 17:11 A ja Tobię życzę żebyś miał możliwość skorzystania NMR, jeśli zaistnieje taka potrzeba buraku. I żeby było jasne: Damadian mimo, że łebski, z tym artykułem to się rzeczywiście wygłupił. Może jakaś demencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Moze nobla za glupote IP: 62.233.151.* 13.10.03, 15:58 Niestety takowego nie przyznaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Moze nobla za glupote IP: 62.138.246.* 13.10.03, 16:01 > Niestety takowego nie przyznaja. A i owszem - sa przeciez "anty Noble" ;) No, ale to trzeba pracowac nad czyms wyjatkowo glupim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny CZYTALEM JEGO ARGUMENTACJE IP: 216.223.52.* 13.10.03, 16:31 regulamin nagrody Nobla stanowi ze nagrode dostaja ci ktorzy cos odkryli, lub wynalezli nowego. A wg. niego, ci dwaj tegoroczni nagrodzeni tylko ulepszyli metode wynaleziona przez niego. Popiera to chronologia uzyskanych patentow na MRI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZYTALEM JEGO ARGUMENTACJE IP: 195.47.246.* 13.10.03, 17:05 mnie tez pomineli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembol Re: pewnie dupek wyznania mojżeszowego IP: *.phys.uni.torun.pl 13.10.03, 16:21 Gość portalu: red napisał(a): > . Ty zato jesteś dukiem(na dużą literę też trzeba zasłużyć) wyznającym CHRONICZNY DEBILIZM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oksana Do dupka czerwono-debilowatego (red) IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.10.03, 16:46 Damadian jest Ormianinem i fundamentalista chrzescijanskim (kreacjonista). Prawda jest ze pierwszy zrobil eksperyment pokazujacy roznice w sygnale tkanek normalnych i nowotworowych, ale nigdy nie wpadl na koncept trojwymiarowego obrazu opartego na NMR. Brytyjczyk w zasadzie tez nie. Ale szybko uczyl sie od innych. Ciekawe ze aby miec priorytet odwoluje sie do czegos co mial powiedziec na konferencji w Krakowie we wrzesniu 1973. Odpowiedz Link Zgłoś