Gość: masster666 Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 20:18 jak dla mnie to HTC Touch HD jest prawdziwa rewelacja w swiecie smartphonow!!!!!!! mam nadzieje ze kupie go w okolicach lutego...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.lutn.cable.ntl.com 07.12.08, 20:24 A moze na liscie dodalbym pozycje numer 6: Rozum dla p.Michala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: 79.97.203.* 07.12.08, 21:43 iphone killer = iphone2 i tyle w temacie, zadne tacze i inne hade nic tutaj nie poradza (windows mobile) Odpowiedz Link Zgłoś
von_rosen Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby 07.12.08, 22:00 No sorry - jeżeli ktoś uważa HTC Touch HD za coś, co może konkurować z iPhonem chociażby aplikacjami (nie mówiąc już o fatalnym touch screenie) to ma naprawdę poryte pojęcie o użytkowaniu urządzenia mobilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.zachody.pl Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.acn.waw.pl 07.12.08, 22:40 dla legalnych uzytkownikow automapy jest cos takiego jak platforma miplo.pl. korzytam z niej z powodzeniem od ponad roku, wiem o wszystkich niebezpiecznych punktach, radarach itp. Dane synchronizuja mi sie wedlug ustawien - jak dla mnie co pol godziny wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonofan Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.chello.pl 08.12.08, 00:56 "Może dodać do nazwy technoblog.pl podtytuł "blog Michała Młynarczyka i Marty Klimowicz", a pozostałych autorów wysłać na przymusowy urlop" - a dlaczegóż to pani Marcie urlopu bronić? Należy się zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puni Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 04:10 Najlepsze połączenie to mieć normalny telefon i netbooka. Pierwszy trzyma tydzień (np. nokia 6310i, 1110) a drugi nadaje się do wszystkiego innego (bateria 7 godzin). Obecne smarfony nie dają ani jednego ani drugiego rozwiązania do profesjonalnych przenośnych rzeczy. Zawsze jedno urządzenie do wszystkiego przegra i jest tylko zabawką o funkcjach które nudza się po 2 miesiącach użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiety Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.acn.waw.pl 08.12.08, 08:10 AD3 - coś takiego jest, a raczej było - nazywa się pandora.com, tylko niestety od jakiegoś roku jest zablokowane na wszystkie kraje poza USA. Można to jednak obejść korzystając z zagranicznych proxy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mef3 Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby 08.12.08, 14:00 Komorkowe mikroplatnosci sie nie pojawia, bo sa prostsze rozwiazania. W Belgii prawie wszedzie mozna zaplacic Protonem. Jest to dodatkowa funkcja mini portmonetki dolaczona do kart bankomatowych. Maksymalna kwota doladowania to 125 euro. Placic tym mozna prawie wszedzie (rowniez za parkowanie). Jest to rozwiazanie o wiele tansze i bardziej przyjazne niz mikroplatnosci komorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 18:11 AD 3 Deezer.com spełnia większość życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carve Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:57 Ad.3 U naszych zachodnich sasiadow nie mozna sluchac wszystkich utworow na Last.fm. Nadal wiekszosc utworow jest tylko w 30sekundowym "preview", choc rzeczywiscie dostepnych utworow w pelnej wersji jest juz znacznie wiecej niz u nas. Ad.5 Jesli chodzi o maila, to sa skrzynki, ktore odfiltrowywuja caly spam. Jestem szczesliwym uzytkownikiem takiej od 2 i pol roku. Jak do tej pory nie przepuscil ANI JEDNEGO maila spamu na okolo 10000, ktore przyszlo na moj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.chello.pl 09.12.08, 20:13 Durny text i durne życznia. Zaczynając od IPhona co jest kompletnym g. Jak już to Chinole zrobili IOrange co bije amerykański szajs na głowę. Całe to ITunes to debilskwo za dużą kase. Naiwni gadżeciaże co kupują lub użytkują takie badziewia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laj Re: Pięć technologicznych nowości, które chciałby IP: *.aster.pl 10.12.08, 13:17 Hmm, od kiedy last.fm puszcza głównie 30-sekundowe previewy? Używam last.fm od paru lat i do tej pory tylko parę razy zdarzyło mi się, że nie odtworzył całego utworu... Odpowiedz Link Zgłoś