Dodaj do ulubionych

Walczący z korkami

22.12.08, 09:08
kto zbiera opłaty za użytkowanie GPS?????
Bo jakoś nie słyszałem!!!!!!
Jest propozycja do p. redachtór Krzemińskiej, żeby cóś poczytała zanim napisze co je slina na język przyniesie.

Obserwuj wątek
    • Gość: sumek Re: Walczący z korkami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 09:31
      Polakom zawsze zostaje NaviExpert: doskonaly system i dostosowany do polskich warunkow
    • Gość: gość Re: Walczący z korkami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 10:50
      ten artykuł to skandal, wsytd i oszustwo!
    • Gość: Pawel_64 Re: Walczący z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 11:27
      Tia, już widzę niebieski asfalt z napisem ...

Droga wykonała niespodziewany korek pod adresem <twoja_pozycja_heksadecymalnie>.
      ============================================
      Możliwe przyczyny:
      - programista z Msoftu nie przespał nocy,
      - system Windows nie znalazł asfaltu,
      - utracono synchronizację ze słupkami kilometrowymi (milowymi),
      - sterownik za kierownicą jest niekompatybilny z jedynymi i doskonałymi wyrobami
      Msoftu
      - błąd numer 12859358904534534 w poprawce 7839457893 (brak opisu w helpie)

Jeżeli problem będzie się powtarzał to przesiądź się na rower albo idź na piechotę.
      , aha i nie bierz viagry to asfalt znów będzie czarny. ;))
    • Gość: Radek Re: Walczący z korkami IP: 217.153.177.* 22.12.08, 11:49
      Tragedia! Autorka chyba pisuje do serwisu "Plotek" a w tym serwisie dorabia chałturami bo przedstawiony wywód logiczny tylko tam może pasować. Zero pojęcia o technologii!
      Pozdrawiam udręczonych czytelników!
    • Gość: milo Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 12:03
      mam dosc o tych robotach juz! na co komu te informacje?!
    • Gość: magdalena Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 13:02
      o! a ja znam Clearflow:) w stanach korzystałam z tej usługi i dla tych niedowiarkow z komentarzami wyzej, dziala tak jak opisuje autorka - bez zarzutu, buraki. Polska dalego za Stanami jest i gdzie tam jakies GPSy nasze do amerykanskich? :/
    • Gość: antek Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 14:10
      oby w Polsce jak najszybcije takie cos zrobili. pol dnia stoje w korkach w Warszawie :/ pozdrowienia dla wspoltowarzyszy niedoli
    • Gość: margerita Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 15:56
      moj chlopak byl w Stanach i tez poruszal sie przy pomocy Clearflowa. byl niezastąpiony.
    • Gość: Gość Re: Walczący z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 17:08
      Pani Krzemińska, ile błędów i pomyłek można zrobić w jednym artykule? "bowiem na trasami objazdowymi pojechali już inni kierowcy" ??
    • Gość: guest Re: Walczący z korkami IP: 217.153.61.* 22.12.08, 17:54
      @wojtek45: gdzie wyczytales, ze ktos pobiera oplaty za uzytkowanie GPS?
    • Gość: many Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 22:20
      kurde ale macie problemy, grunt , ze wiem, ze jak do starego na wakacje pojade, to luzem z NYC do Waszyngtonu dojade i to sie dla mnie liczy, a jak za friko, to juz w ogole.
    • Gość: pimki Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 22:55
      many, ale z ciebie gość! my tu mamy polskę a nie amerykę. jak ci tu nie leży , wynocha do Baracka!
    • Gość: Andrzej Re: Walczący z korkami IP: *.icpnet.pl 15.01.09, 21:47
      Używam nawigacji GPS NaviExpert w telefonie i jestem z tego bardzo zadowolony gdyż właśnie mogę omijać korki samochodowe. NaviExpert posiada system analizujący warunki na drogach Community Traffic i dzięki temu właśnie się udaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka