wojtek45-1 22.12.08, 09:08 kto zbiera opłaty za użytkowanie GPS????? Bo jakoś nie słyszałem!!!!!! Jest propozycja do p. redachtór Krzemińskiej, żeby cóś poczytała zanim napisze co je slina na język przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumek Re: Walczący z korkami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 09:31 Polakom zawsze zostaje NaviExpert: doskonaly system i dostosowany do polskich warunkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Walczący z korkami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 10:50 ten artykuł to skandal, wsytd i oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_64 Re: Walczący z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 11:27 Tia, już widzę niebieski asfalt z napisem ... Droga wykonała niespodziewany korek pod adresem <twoja_pozycja_heksadecymalnie>. ============================================ Możliwe przyczyny: - programista z Msoftu nie przespał nocy, - system Windows nie znalazł asfaltu, - utracono synchronizację ze słupkami kilometrowymi (milowymi), - sterownik za kierownicą jest niekompatybilny z jedynymi i doskonałymi wyrobami Msoftu - błąd numer 12859358904534534 w poprawce 7839457893 (brak opisu w helpie) Jeżeli problem będzie się powtarzał to przesiądź się na rower albo idź na piechotę. , aha i nie bierz viagry to asfalt znów będzie czarny. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Walczący z korkami IP: 217.153.177.* 22.12.08, 11:49 Tragedia! Autorka chyba pisuje do serwisu "Plotek" a w tym serwisie dorabia chałturami bo przedstawiony wywód logiczny tylko tam może pasować. Zero pojęcia o technologii! Pozdrawiam udręczonych czytelników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 12:03 mam dosc o tych robotach juz! na co komu te informacje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 13:02 o! a ja znam Clearflow:) w stanach korzystałam z tej usługi i dla tych niedowiarkow z komentarzami wyzej, dziala tak jak opisuje autorka - bez zarzutu, buraki. Polska dalego za Stanami jest i gdzie tam jakies GPSy nasze do amerykanskich? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 14:10 oby w Polsce jak najszybcije takie cos zrobili. pol dnia stoje w korkach w Warszawie :/ pozdrowienia dla wspoltowarzyszy niedoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margerita Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 15:56 moj chlopak byl w Stanach i tez poruszal sie przy pomocy Clearflowa. byl niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Walczący z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 17:08 Pani Krzemińska, ile błędów i pomyłek można zrobić w jednym artykule? "bowiem na trasami objazdowymi pojechali już inni kierowcy" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Walczący z korkami IP: 217.153.61.* 22.12.08, 17:54 @wojtek45: gdzie wyczytales, ze ktos pobiera oplaty za uzytkowanie GPS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 22:20 kurde ale macie problemy, grunt , ze wiem, ze jak do starego na wakacje pojade, to luzem z NYC do Waszyngtonu dojade i to sie dla mnie liczy, a jak za friko, to juz w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimki Re: Walczący z korkami IP: *.ghnet.pl 22.12.08, 22:55 many, ale z ciebie gość! my tu mamy polskę a nie amerykę. jak ci tu nie leży , wynocha do Baracka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Walczący z korkami IP: *.icpnet.pl 15.01.09, 21:47 Używam nawigacji GPS NaviExpert w telefonie i jestem z tego bardzo zadowolony gdyż właśnie mogę omijać korki samochodowe. NaviExpert posiada system analizujący warunki na drogach Community Traffic i dzięki temu właśnie się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś