Gość: regulgator IP: *.fornet.waw.pl 02.01.04, 18:20 kiedys rzucilem i sie odbil 12 razy to moj osobisty rekord. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matheus Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: *.acn.waw.pl 02.01.04, 18:21 Boże naukowcy strsaznie się nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek. Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: 213.17.142.* 02.01.04, 18:21 BRAWO NAUKOWCY - KOPĘ LAT CZEKAŁEM NA TO. A teraz ujawnijcie sekrety puszczania bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:22 Super teraz wiem jak zrobić dużo nie męcząc się zbytni.Bardzo wam dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_w Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: *.dolsat.pl 02.01.04, 18:26 Hihi to niesamowite! kiedy byłam młodsza bardzo często zastanawiałam się jak to jest, myślałam wtedy... to musi być odpowiedni kąt, a teraz taka wiadomość. To fajna ciekawostka, napewno ją sprawdzę, jak do tej pory udało mi sie rzucic tylko 3 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sic A ja ujawnie swoja tajemnice... IP: *.uk.deuba.com 02.01.04, 18:33 puszczania bakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eusebio sekrety puszczania bakow IP: 200.232.137.* 02.01.04, 18:35 Kaczki kaczkami ale baki, to jest bardzo wazne pod jakim katem sie przekrzywic na fotelu aby bak byl nieslyszalny i nie wyczuwalny na zebraniu? Pod jakim katem nalezy puscic baka podczas ciupciania aby partnerka/partner nie zauwazyli? Jaki bak odstraszy zlodziei i udaremni porwanie? I gdzie Instytut ktory sie tym zajmuje? Skandal! Ps1. Autor tego postu zmienia pseudonimy, jestem przeciw prawu autorskiemu, nie wazny jest autor, ale tresc, krytykujcie tresc a nie autora. Ps2. Autor tego postu nie czyta postow pewnych innych autorow (jestem z natury slaby i krytyka osobista (np jak ktos napisze "ty palancie") mnie zalamuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanOwsik Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: *.dolsat.pl 02.01.04, 18:37 Moj rekord to 34. Na Bałtyku,podczas sztormu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczkologia stosowana? W jakiej dziedzinie jest się takim naukowcem ? IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: W jakiej dziedzinie jest się takim naukowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 20:47 Na przyklad mozesz byc fizykiem, mechanikiem. A tak przy okazji to na Discovery i National geographic byly programy jak Angole budowali bomby skaczace po wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: W jakiej dziedzinie jest się takim naukowcem IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.01.04, 23:26 Wybudowali /skonstruowali/takie bombty,ktore rozwalily tame ,najednrj z rzek niemieckich.To bylo podczas II wojny. Byl nawet o tym film wtprodukowany bardzo dawno chyba pod koniec lat 50 tych ubieglego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pozostaly jeszcze "sekrety puszczania bakow" - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.04, 10:04 cos w sam raz dla francuzikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek IP: 80.48.246.* 03.01.04, 18:23 Dla wszystkich zainteresowanych bakami, donosze, że naukowa praca na temat została juz opublikowana w necie. Jest nawet po polsku, dostałem to dzieło kiedyś mailem, ma kilka stron. Linka do tegoz niestety nie pamietam ale jak gdzies to znajde to podeśle zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: Naukowcy ujawniają sekrety puszczania kaczek 05.01.04, 19:05 Kolejni "naukowcy" zajmujący się pierdołami... Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Francuska nauka 05.01.04, 20:58 Francuscy naukowcy doszli juz do poziomu rzucania kaczek, a tymczasem Amerykanie jezdza sobie lazikiem po Marsie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Francuska nauka IP: *.sns-felb.debis.de 06.01.04, 10:40 zapewne sam masz wiele naukowych zainteresowan :D Odpowiedz Link Zgłoś