Dodaj do ulubionych

KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>?

IP: proxy / 217.97.150.* 11.01.03, 11:43
Obserwuj wątek
    • Gość: cieszyniok Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.cieszyn.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 13:19
      retro
      • Gość: mixxer Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: proxy / 217.97.150.* 11.01.03, 16:19
        Gość portalu: cieszyniok napisał(a):

> retro
        cchyba metro>?
        • Gość: cieszyniok Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.cieszyn.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:42
          metro jest na szerokiej a retro na glebokiej. znajac Cieszyn powinienes
          wiedziec
          • Gość: mixxer Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: proxy / 217.97.150.* 12.01.03, 20:51
            Gość portalu: cieszyniok napisał(a):

> metro jest na szerokiej a retro na glebokiej. znajac Cieszyn powinienes
            > wiedziec
            nie chodzilo mi o polozenie ale o miejsce w rankingu tych knajpek
            pozdrawiam
      • Gość: didi Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.filus.edu.pl 04.04.03, 14:23
        Ja tam lubię posiedzieć w Targowej na dole
    • Gość: Stoik Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.03, 23:05
      Sądząc po formie pytania oczekuje kolega arbitralnej wypowiedzi. A gusta są
      różne podobnie jak kryteria oceny.
      • Gość: alex Do której knajpki w Cieszynie chodzicie i dlaczego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 17:31
        Zgadzam się z przedmówcą. Nie można rzucać takich haseł, bo ocena nigdy nie
        będzie obiektywna. Ja lubię siedzieć w Targowej i Dworku Cieszyńskim, bo na
        disco nie chadzam, więc niektóre knajpy omijam. Dla mnie Metro nie jest więc
        najlepsze, ale dla kogo innego to miejsce w sam raz.
        Proponuję zmienić pytanie na:
        DO KTÓREJ KNAJPKI W CIESZYNIE CHODZICIE I DLACZEGO?
        To pozwala na subiektywną wypowiedź zainteresowanego tematem.
        • Gość: lapis Re: Do której knajpki w Cieszynie chodzicie i dla IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:32
          Chadzam do Gospody pod Dobrą Datą i tam czuję się wyśmienicie, no powiedzmy
          wtedy, gdy nie ma strasznego tłoku. Gospoda ma swój urok! m.in. poprzez
          wystrój wnętrza. Oczywiście lepiej byłoby, gdyby średnia wieku jej bywalców
          trochę się podniosła (bez obrazy), ale w ciągu tygodnia jest naprawdę miło.
    • Gość: settembrini Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:08
      na targowej sie zawiodlem. po plakatach- wspomnieniach koncertow- spodziewalem
      sie czegos konkretniejszego. kiedys sie dobrze bawilem w highlanderze, ale
      ponoc juz nie istnieje. fajnie urzadzony klub jest zaraz obok knajpki
      meksykanskiej, ale muzyka moglaby byc ciekawsza, jednak mile wspominam
      tamtejsze zabawy ;)
    • alex.stela up 13.11.03, 16:32
      • teschiner Re: up 16.01.04, 18:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka