Gość: MXXER IP: proxy / 217.97.150.* 11.01.03, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cieszyniok Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.cieszyn.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 13:19 retro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxer Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: proxy / 217.97.150.* 11.01.03, 16:19 Gość portalu: cieszyniok napisał(a): > retro cchyba metro>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieszyniok Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.cieszyn.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:42 metro jest na szerokiej a retro na glebokiej. znajac Cieszyn powinienes wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxer Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: proxy / 217.97.150.* 12.01.03, 20:51 Gość portalu: cieszyniok napisał(a): > metro jest na szerokiej a retro na glebokiej. znajac Cieszyn powinienes > wiedziec nie chodzilo mi o polozenie ale o miejsce w rankingu tych knajpek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.filus.edu.pl 04.04.03, 14:23 Ja tam lubię posiedzieć w Targowej na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.03, 23:05 Sądząc po formie pytania oczekuje kolega arbitralnej wypowiedzi. A gusta są różne podobnie jak kryteria oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Do której knajpki w Cieszynie chodzicie i dlaczego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 17:31 Zgadzam się z przedmówcą. Nie można rzucać takich haseł, bo ocena nigdy nie będzie obiektywna. Ja lubię siedzieć w Targowej i Dworku Cieszyńskim, bo na disco nie chadzam, więc niektóre knajpy omijam. Dla mnie Metro nie jest więc najlepsze, ale dla kogo innego to miejsce w sam raz. Proponuję zmienić pytanie na: DO KTÓREJ KNAJPKI W CIESZYNIE CHODZICIE I DLACZEGO? To pozwala na subiektywną wypowiedź zainteresowanego tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapis Re: Do której knajpki w Cieszynie chodzicie i dla IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:32 Chadzam do Gospody pod Dobrą Datą i tam czuję się wyśmienicie, no powiedzmy wtedy, gdy nie ma strasznego tłoku. Gospoda ma swój urok! m.in. poprzez wystrój wnętrza. Oczywiście lepiej byłoby, gdyby średnia wieku jej bywalców trochę się podniosła (bez obrazy), ale w ciągu tygodnia jest naprawdę miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: KTORA KNAJPKA JEST W CIESZYNIE NAJLEPSZA>? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:08 na targowej sie zawiodlem. po plakatach- wspomnieniach koncertow- spodziewalem sie czegos konkretniejszego. kiedys sie dobrze bawilem w highlanderze, ale ponoc juz nie istnieje. fajnie urzadzony klub jest zaraz obok knajpki meksykanskiej, ale muzyka moglaby byc ciekawsza, jednak mile wspominam tamtejsze zabawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś