Dodaj do ulubionych

Arni, wypadłeś przez balkon?

29.10.03, 23:20
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:21
      Cholera pomógłbyś. Cysaroki chodzą wcześnie spać.
    • arnold7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:22
      O mauo co, hehhe.
      Ale ida nyny, kobiytka mie wouo:)))
      • Gość: Stoik Re: Arni, wypadłeś przez balkon? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.03, 23:24
        Co robi?
        • arnold7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:27
          Gość portalu: Stoik napisał(a):

> Co robi?

Jusz niy wouo, jus rycy ino:)))
          Arnold, kajs` jes? Jo sam tako sama........
          Musza is`
          Pyrsk ludkowie!

• slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:28
            Arni, a ja jako Ty, będę miał z tego też przyjemność?
            • arnold7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:33
              slezan napisał:

> Arni, a ja jako Ty, będę miał z tego też przyjemność?
              Niezbadane sa te tematy, kwestia telepatycznego zwiazku miedzy nami, a
              fizycznego miedzy mna i moja zona....Hmm, to wymaga nowych pytan.
              W kozdym razie pyrsk!
              • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:34
                Arni, Ardnodt twierdzi, że wyrzucił Cię przez balkon.
                • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:36
                  I teraz mam problem, jego baba kiwa na mnie z sypialni.
                • arnold7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:36
                  A jo hycil sroka za uogon i nazot rzech jes:)))

Ida nyny.
                  Pyrsk!
                  • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:38
                    Niemozliwe, zyjesz ???
                    • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:39
                      Arni jest twardy jak Terminator.
                      • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:41
                        To moze arszenikiem , pomoz slezan, jego baba calkiem, calkiem.
                        • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:43
                          Nie mogę. Unicestwiając Arnolda, zgładziłbym część samego siebie.
                          • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:46
                            Az taaaaka symbioza ?
                            • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:49
                              Obaj jesteśmy Gorzelikiem.
                              • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:52
                                Jurkiem ? Ale ten facet wam obu, przepraszam wam "jednym" do piet nie dorasta.
                                • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:55
                                  On jest naszą gorszą emanacją medialną - dopiero w necie dajemy z siebie
                                  wszystko.
                                  • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:00
                                    Musicie go wiec zastapic, macie jako jednosc wieksza wiarygodnosc.
                                    • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:04
                                      Jak miałoby to wyglądać technicznie,skoro obaj jesteśmy nim?
                                      • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:06
                                        Moze ISO file cos by pomoglo, albo obrobka z Workshop ?
                                        • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:12
                                          Znowu ten kreol?
                                          • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:15
                                            Juz sie poprawiam, jako medialnosc wirtualna mozna wami dowolnie manipulowac.
                                            • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:18
                                              Skwapliwie robią to Niemcy i Żydzi oraz inni wrogowie Polski.
                                              • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:23
                                                Nie przecenialbym ich dzialalnosci, czytales Clarka, oni sa tylko wroblami.
                                                Czy zatrzymales sie kiedykolwiek by popatrzec na szarego wrobla, jesli nawet,
                                                to tylko na chwile.
                                                • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:25
                                                  Ornitologia to moja pasja, a wróbelki lubię szczególnie.
                                                  • arnotd7 Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:27
                                                    Ja tu powaznie, a Ty o wrobelkach, mowie o obowiazku wobec ludzkosci:)))
                                                  • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 30.10.03, 00:28
                                                    Wolę patrzeć na wróbelki - są takie słodkie.
        • slezan Re: Arni, wypadłeś przez balkon? 29.10.03, 23:27
          Ty się głupio nie pytaj, tylko pracuj na wynik swojego forum. Stoicki spkój tu
          nic nie pomoże. Tu trzeba mieć COJONES!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka