radexior 14.01.04, 15:19 Co jest do diaska? Niby ktoś go kupił i już miało być fajowo w 'centrum'. A jedyny zmiana to pełno reklam powywieszanych od frontu. Ordynarny wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basturk Re: Hotel Tychy IP: 80.51.254.* 14.01.04, 15:51 no wąłsnie miałem założyć dzis watek. Szedłem G. roweckiego i widziałem projekt jego nowej elewacji przyznam że jak dla mnie jest niezbyt ciekawy. Wisi na jednym z okien za Deutche Bank w kierunku banku PKO. elewacja podobna do dzisiejszej z tą różnicą że bezie biały z "kwadratem niby różowym na środku). Układ okien taki sam. Róznica mała wejscia bedzie i całego tylnego budynku tego niskiego.Nie przyglądałem sie dokłądnie z braku czasu i nie wczytywałem. Ale jak z powrotem bede przechodził to zajrze dokładnie i czytne sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Hotel Tychy 14.01.04, 15:58 O proszę, jak akuratnio zapytałem. Może ktoś zna jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk jest wizualizacja i artykuł nowego Hotelu Tychy 16.03.04, 17:21 to link do wizualizacji: tychy.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/7a/40_348323_1_d_9485.jpg Stare mury - nowy styl Wtorek, 16 marca 2004r. Raczej nigdy nie był wizytówką miasta. Podobny do wielu sąsiadujących z nim bloków mieszkalnych niczym oryginalnym się nie wyróżniał. Tylko świecący nocą neon (jeżeli akurat działał...) obwieszczał wszem i wobec, że ten zółto-biały budynek to Hotel Tychy, płatna sypialnia w mieście "sypialnym" Katowic. Przez lata wynajmowały tutaj pokoje osoby znane i lubiane, jak chociażby dziesięć lat temu Bohdan Łazuka z Tadeuszem Drozdą, którzy przez pewien czas występowali na Śląsku, a zakwaterowani zostali właśnie tutaj. Obaj panowie lubili spacerować całymi dniami po mieście wzbudzając niemały entuzjazm. "Widzieliśmy różne sklepy rybne, ale tyskie Akwarium przebiło wszystkie!" - taka dedykacja zachowała się w istniejącym do dzisiaj, najbardziej znanym w mieście sklepie tego typu, dokąd artyści przychodzili wprost z Hotelu. Atutem placówki od zawsze była właśnie bliskość do najważniejszych w mieście miejsc. Jeżeli nawet nie piechotą, to chociażby "trajtkiem" czy taksówką - z pobliskiego postoju. Przebywały tam delegacje z Włoch i handlujący na targowisku Rosjanie. Hotelowa restauracja pamięta najbardziej szalone imprezy z tamtego okresu. Podobno jest co wspominać... - Co dzieje się z placówką na dzień dzisiejszy? Ma się coraz lepiej - mówi z uśmiechem Piotr Gońda, obecny dyrektor hotelu, którego właścicielem jest firma "Opal" z Katowic. W ubiegłym roku zakupiła budynek od miasta w drodze przetargu. W grę weszła kwota rzędu czterech milionów złotych. - Niektórzy mówią, że to niska cena, ale proszę zobaczyć, ile tutaj jest jeszcze do zrobienia. Cały czas trwają prace, żeby hotel wyglądał bardziej atrakcyjnie, żeby podwyższyć jego standard. Stawiamy na model skandynawski, gdzie jest dużo szkła i drewna oraz jasne i funkcjonalne pomieszczenia. Do tego dojdzie bardzo ładna elewacja, która z pewnością przypadnie tyszanom do gustu. Obiekt może stać się ozdobą tej okolicy, a nawet wizytówką miasta - dodaje Piotr Gońda. Czy tak się stanie, zobaczymy już wkrótce. Piotr Gońda dyrektor hotelu Tychy Liczę, że trzygwiazdkowy hotel będzie centrum biznesowym - z kondygnacją apartamentową, restauracją, klubem nocnym, zewnętrznym pasażem usługowym oraz obszernym i zautomatyzowanym parkingiem. Z aktualnych prac trwają właśnie przygotowania modelowej jednostki mieszkalnej, czyli pokoju wzorca, który będzie powielany. Rozważamy też możliwości rozmaitych form współpracy z sieciami hotelowymi. Prowadzimy rozmowy z potencjalnymi operatorami hotelowej restauracji. Przewiduje się wynajem lub sprzedaż wielu powierzchni handlowo- usługowych z niezależnym do nich dostępem i pełną infrastrukturą. Marcin Sitko - Dziennik Zachodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: jest wizualizacja i artykuł nowego Hotelu Tyc IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:46 kiedys jak mieszkalem jeszcze na nalkowskiej, pamietam zapach w srodku hotelu (koniec lat 80tych)jak sie przychodzilo za dolary czekolade kupic, nie wie ktos czy ten zapach jeszcze tam jest???bardzo fajny byl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: jest wizualizacja i artykuł nowego Hotelu Tyc 17.03.04, 17:22 hehe ja nie wiem... ja jak kupowąłem za dolary to tylko w sąsiednim peweksie- znaczy nie ja ale moi rodzice... co parwda nie było ich dużo ale jakie zabawki i "smakołyki" tam były w porównaniu z np naszym ówczesnym społem Odpowiedz Link Zgłoś
basturk ruszył remont 23.03.04, 23:51 przejezdzałem nie dawno i zauazyłem ze rozpoczął sie remon w srdoku hotelu, znaczy okna na parterze juz wymienione wiec nie długo nastąpi zmiana elewacji Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: ruszył remont 23.03.04, 23:52 Z tego co widziałem to wymienili na razie tylko na drugim piętrze, tym najlepszym z apartamentami, zobaczymy co będzie dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: ruszył remont 23.03.04, 23:54 ano to widac ze idą w góre.. bo na parterze tez sa wymienione od strony wejscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Hotel Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 13:18 www.opal.pl/foto/HOTEL11.jpg jeżeli chcesz to możesz zobaczyć bardzo dokładnie jak to będzie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk no to super bedzie wyglądał IP: 80.51.254.* 10.04.04, 13:44 fajna ta wizualizacja ... rem,ont ruszył wiec tylko czekac aż bedzie gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Super ??? 16.04.04, 17:26 ano super.. a to z tego wzgledu ze nic innego z niego zrobić sie nie da-pokrycie w całosci szkłem zupełnie nie pasowałoby do otoczenia a w dodatku taki kształt obiektu pokryty szkłem tez nie daje uroku.. wiec połączono szkło i tradycyjne mury, odpowiednie kolory, powiekszenie i zmniejszenie jednych i drugich okien da pewne rezultaty-mi ten obiekt po liftingu sie podoba duzo bardziej niz obecny (po powiekszeniu zdjecia wizualizacja wyglada duzo lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Super ??? 17.04.04, 11:56 basturk napisał: > ten obiekt po liftingu sie podoba duzo bardziej niz obecny Z tym się zgadzam, ale do "super" to mu jeszcze daleko. > (po powiekszeniu zdjecia wizualizacja wyglada duzo lepiej) Kolego B., wyobraź sobie, że powiększyć zdjęcie jeszcze potrafię i to bez podpowiedzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Super ??? 17.04.04, 12:48 salo napisał: > Kolego B., wyobraź sobie, że powiększyć zdjęcie jeszcze potrafię i to bez > podpowiedzi :D > hehe nie wątpie... bo nie tak chciałem być zrozumiany heh jak tak odebrałeś to sorki.. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... 21.05.04, 11:38 no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... nie długo efekty juz bedzie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... 21.05.04, 23:27 basturk napisał: > no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... > nie długo efekty juz bedzie widać... Co by nie zrobili, to gorzej niż wcześniej nie bedzie. Może być tylko lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... IP: 80.51.254.* 21.05.04, 23:35 anoo. bedzie juz tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... 22.05.04, 11:08 Gość portalu: basturk napisał(a): > anoo. bedzie juz tylko lepiej Podzielam zdanie przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: no i sie zaczęło-cały juz orusztowany... 22.05.04, 23:34 Aż się muszę kopsnąć tam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Hotel Tychy 01.08.04, 16:29 widzieliscie juz podswietlony na niebiesko "Hotel Tychy"? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Hotel Tychy IP: 80.51.254.* 01.08.04, 17:49 ja jeszcze nie, ale szybko się zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Hotel Tychy 01.08.04, 18:38 żeby nie było niejasnosci, chodzilo mi o szyld nie o caly hotel :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Hotel Tychy IP: 80.51.254.* 01.08.04, 18:46 zgaDZA SIE, SZYLD WIDZIAŁEM-I WYDAŁ MI SIE JAKIS TAKI CHYBA WYMIENIONY.. ALE I TAK NIE WIDZIAŁEMJAK SWIECI.. ALE HOTEL SZYBKO SIE ZMIENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk i jak Wam sie podoba?? efekty pomału widać. IP: 80.51.254.* 07.09.04, 16:29 dla mnie duuuuzo lepszy niz w poprzednim ubraniu. Dobrze ze nie walnęli za dużo szkła bo zupełnieby nie pasował do otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Re: i jak Wam sie podoba?? efekty pomału widać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:26 poczekam jeszcze z ocena, ale wolalbym jakby nie zmniejszali powieszchni okien Odpowiedz Link Zgłoś
radexior BEST Tychy 10.09.04, 23:38 Orientuje się ktoś czy na okres remontu ta szkoła językowa działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: BEST Tychy IP: *.local.pl / 62.233.185.* 11.09.04, 11:43 Liczba reklam w całym miescie świadczy o tym, że raczej działa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podoba??? 18.09.04, 12:15 Dla mnie o niebo lepsza od tej starej. Obecna-nowa elewacja pasuje do jego kształtu/konstrukcji no i do otoczenia. Nic ze szkła by w jego miejscu nie pasowało a obecna choć jeszcze nie skonczona naprawde bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 20:55 Przechodzilem dzis w poblizu. Wygląda obiecująco, ale zobaczymy jak znikną rusztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArTi22 Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 13:40 Nowemu wlascicielowi Hotelu gratuluje oswiedlenia napisu HOTEL. <lol2> Kompletnie niewidoczne no moze kawalek "O" i "E".Jak mozna w tak kretynski sposob umiescic oswitlenie w takiej kliskosci napisu-debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.local.pl / 62.233.185.* 19.09.04, 13:43 Gość portalu: ArTi22 napisał(a): > Nowemu wlascicielowi Hotelu gratuluje oswiedlenia napisu HOTEL. <lol2> > Kompletnie niewidoczne no moze kawalek "O" i "E".Jak mozna w tak kretynski > sposob umiescic oswitlenie w takiej kliskosci napisu-debilizm No cóż, muszę się z Tobą zgodzić. Pogratulować fachowcom od oświetlenia. Komunistyczny neon to było jednak coś :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: 217.96.25.* 21.09.04, 13:10 naprawde wam się podoba?..dla mnie kolorystyka obiektu to zupełna porażka..tzn powiem inaczej - może nie zupełna...podoba mi się że jest to zrobione z jakąś że tak powiem koncepcją, że jest starannie, nawet może i nowocześnie (jak na takiego klocka), ze jest złamanie jednego koloru drugim...co więcej ten drugi to nawet mi się podoba...no ale dlaczego do cholery tym pierwszym jest cementowa szarość???!!..już naprawde miałem nadzieję, że czasy szarych, smutnych budynków odeszły w niepamięć....jeszcze się łudzę że to szare to dopiero miejsce na właściwy kolor..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: 80.51.254.* 21.09.04, 16:56 kolorsytyka bardzo dobra dla mnie -cementowa jak najbardziej odpowiednia. próbowałem wyobrazic sobie np zamiast tego szareko żółty niebieski i kazdy inny- zaden nie apsuje kolor musi pasować do kształtu budynku, funkcji obiektu, architektury otoczenia. poza tym szarość obecnie w architekturze jest na topie w połączeniu ze stalowymi elementami i szkłem.. naparwde wg mnie wszytsko co najlpesze z niego zrobić mogli to zrobili takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo 21.09.04, 17:43 zastrzegam, że budynku jeszcze nie widziałem, choć dziś przejeżdżałem:-)))) Wtrącam się tylko gdy Basturk mówi, że zrobili najlepsze co mogli - tak się niezwykle rzadko zdarza:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: 80.51.254.* 21.09.04, 18:12 hehe dzięki... to ja sie jeszcze wtrące do wątku pajcyka i serducha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 21.09.04, 17:18 Lepszy szary niż taki pstorkaty jak hotel Sobieski w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.local.pl / 62.233.185.* 21.09.04, 21:56 Gość portalu: Bywalec napisał(a): > Lepszy szary niż taki pstorkaty jak hotel Sobieski w Wawie. Trzeba przyznać, że z kolorystyką Sobieskiego nieźle ktoś przegiął :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: 62.233.231.* 22.09.04, 17:40 no nie wiem...pozostanę chyba jednak przy swoim - mam dosyć szarzyzny..uważam, że mogli sie bardziej postarać...a to że jest masa budynków (w kolorze innym niż szary) które wyglądają paskudnie to jeszcze żaden argument...jest też przecież wiele takich, które wyglądają super a przy okazji sprawiają od nowości wrażenia brudnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:05 moze to zaden argument ze kolorowe (czytaj zielone rozowe itp) wygladaja zazwyczaj fatalnie, ale ja sie ciesze ze nie eksperymentowali z kolorami tylko budynek ma bardzo stonowana kolorystyke. Uwazam ze zimne kolory (szary, blado niebieski) najlepiej pasuja na tego typu klockach. Przejdz sie solo po okolicy to sie naogladasz kolorowych cudow, okropnosc!!! wole juz kolor wielkiej plyty! a tak w ogole to jestem milo zaskoczony jak budynek wyglada po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: 80.51.254.* 25.09.04, 12:16 zgadza się.. kolorystyka zawsze musi byc dopasowana i do bryły obiektu i do elementów kóre go zdobią oraz zwłąszcza do materiałów z kórych obiekt jest wykonany hotel Tychy naparwde robi miłe wrażenie i jak to BTY określił kolory muszą być stonowane Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo 22.09.04, 19:17 Tez się przyjrzałam ostatnio hotelowi. I niby jest estetycznie ok, to jednak czegoś mi tam brakuje, takiego jakiegos akcentu czy coś - nie umiem tego sprecyzować. Ogólne wrażenie takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:35 katek18 napisała: > Tez się przyjrzałam ostatnio hotelowi. I niby jest estetycznie ok, to jednak > czegoś mi tam brakuje, takiego jakiegos akcentu czy coś - nie umiem tego > sprecyzować. Ogólne wrażenie takie sobie. moze dlatego iż jeszcze do końca nie jest "od..restaurowany"//?? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior A mnie się nie podoba... 26.09.04, 17:37 ...ale poczekam z ostatecznym komentarzem aż ukończą modernizację. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo 27.09.04, 14:13 na wizualce wyglądało to lepiej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo 30.09.04, 08:01 Rzeczywiście w planach lepiej sie ona prezentowała.Nie mam jednak wątpliwości, że wygląda o wiele lepiej niż stara. A neon też będzie??? :-) (widziałam hotel w dzień i zastanowiło mnie to...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY jest dobra IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:22 tychy.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/7a/40_348323_1_d_9485.jpg mówisz o tych planach? za duzo na tym zdjeciu nie widac, a mysle ze efekt jest dobry. Zdaje sie ze od strony JPII ma drewniane wstawki, to jest chyba ostatnio modne. Elementy drewniane w elewacji zastosowaneo tez w budynku przd Dabrowskiego (ten na przeciwko poczty) jeszcze dwoch kondygnacji brakuje. jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: jest dobra 30.09.04, 12:27 Gość portalu: BTY napisał(a): > tychy.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/7a/40_348323_1_d_9485.jpg > mówisz o tych planach? Nie. Na pewno nie o tych. Gdzieś widziałam taką wizualizację w kolorze. Chyba w tym wątku to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Re: jest dobra IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:18 www.opal.pl/foto/HOTEL11.jpg to w takim razie mowisz o tych to przeciez idelanie zgadza sie z projektem, a poza tym moim zdaniem wyglada lepiej niz na wizualizacji. Zreszta calosc nie jest jeszcze dokoncozna o wciaz okolica parter i teren wokol sa rozgrzebane. jesli juz cos mnie drazni to elewacja parteru i pierwszego pietra od tylu budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty jak sie bedize nazwywal? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:22 sBowo Tychy znikneBo, czy hotel bedzie mial nowa nazwe? w czasach jak powstawal jedna z proponowanych nazw bylo Turino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Boom w centrum? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:36 Jak oceniacie ilosc inwestycji w Centrum? myslicie ze teraz zaczenie sie tam budowac coraz szybciej? Wybudowano ostatnio: -Poczte - Garaz przy Nalkowskiej -Bank na przeciwko hotelu Buduje sie: - Hotel traktuje to jako nowy obiekt, gdyz dosyc mocno go wyremontowano, powstana sklepy na parterze, a poza tym dotychczas to funkcjonowal on dosyc ulomnie zdazalo sie ze gosci hotelowych bylo 2 , byl zamykany w weekendy i inne temu podobne kwiatki. - Dom mieszkalny przy Dabrowskiego wraz ze sklepami - City Point Odpowiedz Link Zgłoś
basturk zgadzam sie.. 30.09.04, 16:27 bty ty chyba tez masz coś z urbanistyki i architektruy.. to witam w klubie.. moze tez zdawałeś na architektrue??? i pozostała tlyko pasja z tego.. :( hotel i na wizualizacji i w rzeczywistosci wyglada prawie identycnzie prawie bo idealnie tak samo nigdy tak nie ebdzie.. hotel mimo z enie sknczony to juz robi duze wrazenie zwąłszcza porównuja cgo do poprzedniego wcielenia.. dodał tej czesci miasta nowego charkateru, akcentu czego nie dawało poprzednie wcielenie... dodatkowo jeszcze jak zostanie ukonczone city-point to naparwde ta czesc "centrum" bedzie juz rewelacyjna.. a kolejne inwetsycje dopiero będą no fakt inwetsycji ostatnbio sie ruszyły to tez efekt poprawy koniunktury gospodarczej w kraju.. licze na kolejne reprezentacyjne budynki w miescie zwłaszcza tez w tej czesci miasta jak chodzi o nowo budowny bloik przy dąbrowskiego to jak juz kiedyś pisałem będzie baaaardzo ciekawy i doda kolejnego akcentu planowanemu centrum i obecnej tej czesci miasta.. szkoda tlyko ze ten blok nie bedzie miał jeszcze z ok 3 kondygnacji wiecej.. ale trudno i tak juz jest bardzo fajny i bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Re: zgadzam sie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:47 nigdy nie zdawałem i nigdy nie chciałem, ale od zawsze to lubię. tychy są w miarę ładne więc są wdzięcznym tematem, szkoda tylko, że nie buduje sie tu tyle co w W-wa, ale to zgodnie z moim proroctwem wkrótce sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:47 mi sie podoba. Uważam że nic wiecej z tym budynkiem nie dalo sie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo 30.09.04, 14:32 Gość portalu: marek napisał(a): > mi sie podoba. Uważam że nic wiecej z tym budynkiem nie dalo sie zrobić. Mi też się podoba. Gdyby mi ktoś rok temu powiedział, że ten hotel będzie tak wygladał jak obecnie, to bym mu nie uwierzył - byłem przekonany, że budynek ten będzie z każdym rokiem straszył coraz bardziej, a tu taka niespodzianka :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: no i nowa elewacja już widoczna. jak sie podo IP: *.local.pl / 62.233.185.* 30.09.04, 18:57 1976_darek napisał: > Mi też się podoba. Gdyby mi ktoś rok temu powiedział, że ten hotel > będzie tak wygladał jak obecnie, to bym mu nie uwierzył - byłem > przekonany, że budynek ten będzie z każdym rokiem straszył coraz > bardziej, a tu taka niespodzianka :-). Zapomniałem dodać jednej rzeczy: koszmarnie podświetlono napis HOTEL TYCHY - ale ktoś, kto to zlecił, też ma chyba oczy i to w końcu poprawią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk no i prawie ukonczony. Co z neonami??? 17.10.04, 18:27 no i prawie ukonczony. Co z neonami??? bo zauwazyłem że sa dwa dawny prlowski i nowy.. wydaje mi sie ze ten z minionej epki był taki bardziej wyrazisty z charakterem.. ten nowy mi sie nie podba za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ??? dobre pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:49 Z tego co wiem to hotel stara sie uzyskac trzecia gwiazdkę, narazie jednak ciagle trwa remont pietęr i pokoi,potem zaplanowany jest remont recepcji także troche to potrwa :) Odpowiedz Link Zgłoś