czikita21p 03.12.09, 13:20 proszę o jakieś aktualne informację na temat tej firmy ? ide teraz na rozmowe w tym tygodniu jak tam wyglądają rozmowy kwalifikacyjne ?? :) zarobki , zmiany itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcde.fghi Re: AWECO 08.12.09, 18:44 wyszukaj praca-aweco !/poczytaj a wszystkiego sie dowiesz/przyjmują i po 3 miesiącach zwalniają!!!/ja tam pracowałem rok/ja miałem test na produkcje , nie mam pojęcia o jaką rozmowe chodzi? zarobki nieciekawe jak na faceta no i pełna dyspozycyjność i odpowiedzialność/buble/ zmiany 3, /na poczatku jestes w zakładzie człowiekiem a potem śmieciem / najlepiej poczytaj!-pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nela-2020 Re: AWECO 09.12.09, 15:47 Witam, ja również zostałam zaproszona na jakieś testy, czy ktoś może mi powiedzieć na czym polegają takie testy?? jak wygląda praca w tej firmie, ja wyglądają zmiany i zarobki jeśli chodzi o początkujących? Bardzo bym prosiła o informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: AWECO 11.12.09, 21:48 Testy polegaja na tym, ze biora cie na jakas maszyne, pokazuja jak sie cos montuje i potem tobie kaza to zrobic (pocwiczyc) przejdziesz przez kilka maszyn lub stanowisk i beda cie obserwowac jak sobie radzisz i po tym tescie zzadecyduja czy sie nadajesz czy nie lub ty zadecydujesz czy ci to bedzie odpowiadalo i czy chcesz pracowac wiedzac juz mniej wiecej na czym praca polega... Ja tam pracuje 3 lata (od samego poczatku istnienia firmy) jednym sie podoba innym nie, zarobki marne jak to na produkcji a atmosfera ogolnie sie popsula Odpowiedz Link Zgłoś
czikita21p Re: AWECO 12.12.09, 19:35 marne zarobki tzn ? 1300 zł chociaż da się wyjść początek ? wiadomo już kiedy będą przyjmować ?? Odpowiedz Link Zgłoś