zyta_1 06.02.04, 16:57 Właśnie dostałam lakoniczną wiadomość sms-em ,że nagrywa nową płytę? Czy ktoś coś więcej wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oaza20 Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? 06.02.04, 17:49 to ci dopiero wiadomośc !!! jak będziesz znała szczegóły di dawaj cynk. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda ee.. tam... IP: *.protonet.pl 08.02.04, 18:23 a ja tez cos slyszalam o nowej plycie.. ale to przeciez niemozliwe! Pogodno nie istnieje! Fochmann to postac fikcyjna! nie ma nie ma nie ma! a jednak chcialabym wierzyc, ze to nieprawda.. chcialabym, zeby byla nowa plyta... zeby panowie nagrali piekne piosenki - do kolysania i przytupniecia nozka. zeby grali koncerty. a najbardziej to chcialabym, zeby bylo lato. a jak bedzie? ach... no.. bedzie jak bedzie. ale zawsze dobrze :) pozdrawiam :) Zyto, a ten sms, z szokujaca informacja o Braciszku to z jakiegos pewnego zrodla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: ten sms to od brata i tyle! IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 08.02.04, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re:to wyczytalam na forum Pogodno ? 09.02.04, 15:58 . a tak naprawde to Hrabia Fochmann jest na wyjzedzie z grupa Crowded House. tzn teraz nagrywa z nimi plyte w Nowej Zelandii. je orzechy, opala sie, uczy sie grac na harmonijce. podobno od kwietnia rozpoczyna wspolprace z Danzig. tyle wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda jakies wiesci? IP: *.protonet.pl 10.02.04, 23:26 no no.. i co tam slychac? jakies wiesci z drugiej polkuli? orzechy smakuja? a wraca moj ulubieniec? Zyto! daj sygnal! u nas zima, a Hrabia pewnie brzucha sobie wygrzewa ;) za tydzien w Klosterze gra jego kolega z zespolu, wiec pewnie zaszczyci lokal swoja hrabiowska obecnoscia :) Zyto, czy Pani bedzie? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds Re: jakies wiesci? 11.02.04, 10:51 kto gra za tydzień,kolega z zespołu? ....who? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda wiesci IP: 213.186.95.* 11.02.04, 12:17 21 lutego w Klosterze - wg informacji zawartych w internecie - odbedzie sie koncert Jacka Lachowicza w towarzystwie m.in. pana Macuka z Pogodno. to chyba po linii. po linii? ja na pewno sie pojawie. po linii lub nie po linii ;) a Pan bedzie? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds.prv.pl Re: wiesci 12.02.04, 09:23 dzięki za info.of course że bennndem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda koncerto IP: *.protonet.pl 12.02.04, 22:52 a w co sie ubierasz? jakis znak rozpoznawczy? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda a ja nie wiem... IP: 213.186.95.* 13.02.04, 11:25 ... bo jeszcze sie nie zdecydowalam.. z reszta.. musze czyms zaskoczyc ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Okladka - projekt ? 09.02.04, 15:59 rzeznia.eu.org/~mefiu/okladka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Okladka - projekt ? IP: *.protonet.pl 09.02.04, 18:04 ach.. czyli jak widac Hrabia Fochmann ma sie dobrze. forum to najpewniejsze zrodlo informacji. pare razy tam zagladalam i mozna rzeczywiscie dowiedziec sie gdzie i kiedy gra Pogodno. informacje zawsze uzupelniane sa na biezaco. moze.. no moze nie zawsze sa prawdziwe ;-) ale jaki zespol tacy fani/fanowie - panie i panowie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re:Ruda!!!! ? IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 20.02.04, 19:16 Nowa płyta będzie rewelacyjna !!! Coś tam już słyszałam, ale nie mogę nic więcej powiedzieć. Trzeba poczekać do wakacji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re:Ruda!!!! ? IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 20.02.04, 19:28 ma się te koneksje rodzinne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds Re:Ruda!!!! ? 20.02.04, 19:37 drużyna to też rodzina!!! musze dorwać naszego asystenta jutro na lachowiczu i cos wyciągnąć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re:Ruda!!!! ? IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 20.02.04, 19:55 Miej cierpliwość i lepiej nie pytaj, bo ja dostanę ochrzan,i już nigdy nic nie powiem na forum na ten temat.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Zyytooo!! IP: *.protonet.pl 21.02.04, 00:10 ach.. jakze sie ciesze, ze plyta bedzie niesamowita. moze jutro sama osmiele zapytac sie o nia Braciszka ;) w co sie jutro ubieramy? ja juz wyprobowalam dzisiaj awangardowy mariaz czerwonych rajstop i czarnej mini, moze jutro w tym wyskocze :) jakby cos... poznacie mnie po zgrabnych czerwonych nogach. allblackreds, a jak Ty masz na imie? zebym w tlumie mogla Cie zawolac :) do jutra pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Zyytooo!! & #35 2 IP: *.protonet.pl 21.02.04, 00:11 Zyto? bedziesz jutro w rejonie? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: Zyytooo!! 22.02.04, 00:03 i jak?? fajna ta mini ! :-) tra lala lal alalalalala.... Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds minimini 22.02.04, 09:47 i jak po koncerciku? dla mnie ok! old time radio to chyba z tą panią na klawiszach...fajne, choć nie na klimat pubu a lachowicz-był bis więc chyba się podobało. RUDA!!!!! jeżeli to Ty byłaś w czarnej skórzanej mini i jeżeli to ty pstrykałaś foty siedząc na przeciwko sceny -to nie mam pytań <no i te zgrabne nogi ahhhh:)> no wreszcie spotkałem trenejro i asystenta. wymieniliśmy opinie o meczu polska -wyspy owcze i doszliśmy do wniosku że allblacks&reds jakby się sprężyli to też by pykneli tych taksówkarzy i rzeżników z wysp owczych.] puenta: podziękowania z klimat dla wszystkich weteranopabokoncertowiczów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: minimini IP: *.protonet.pl 22.02.04, 23:49 allblacksreds napisał: -to nie mam pytań ... a ja niestety nie moge udzielic odpowiedzi ;-) i dostalam szlaban na wirtualne harce :-( jakby co to scigaj mnie na gg 3610936 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: minimini IP: *.protonet.pl 22.02.04, 23:50 ktos mi rzucil klatwe na komputer :-/ allblacksreds napisał: -to nie mam pytań a ja niestety nie moge udzielic odpowiedzi. dostalam szlaban na wirtualne pogawedki. ale prosze mnie scigac na gg 3610936 pozdrawiam :) ps jezu! ile tam wczoraj bylo fajnych chlopakow! jeszcze nigdy w klosterze nie bylo tylu fajnych chlopakow! Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds Re: minimini 23.02.04, 16:38 Gość portalu: ruda napisał(a): > ps jezu! ile tam wczoraj bylo fajnych chlopakow! jeszcze nigdy w klosterze nie > bylo tylu fajnych chlopakow! allbleksi najlepsi!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Dzis w Jazzie... IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 13.02.04, 22:29 Dzis w Jazzowej rozmawialem przez chwilke z Hrabia ( moim wujkiem zreszta... :] ). Bedzie grał w jazzowej pod koniec ferii z Paktofoniką, a jego płyta juz tuz tuz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: tzn...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 11:20 No baby po pięćdziesiątce w lateksie wstęp wolny:) Może ten sam fetish to w Sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: Hrabia Fochmann - prosze bliżej 22.02.04, 00:28 A ja bardzo proszę powiedzcie mi jaki to gatunek muzyki.Owszem słyszałem ale nie znam tej grupy zupełnie. Hrabia Fochmann co to jest i kiedy ta płyta ma się pojawić,o ile mnie to zainteresuje to chętnie kupię, muzyczne zainteresowania mam dosyć szerokie więc chyba mnie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
meifu Re: Okladka - projekt ? 28.06.04, 21:41 widze, ze forum ma tutaj swoje odbicie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: do Rosko IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 22.02.04, 14:19 www.pogodno.pl/ trochę brak na tej stronce aktualności, ale zawsze coś tam przeczytasz. Ja mam już "swoje lata" i musiałam presłuchać parę razy by się przekonać do nich, ale teraz już jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: Już kumam 22.02.04, 15:30 No i sobie poczytałem , nawet posłuchałem, faktycznie trzeba to obrobić wewnętrznie a potem już idzie. Przyznaję że akurat twórczość tego zaspołu nie była mi znana choć coś tam już słyszałem wcześniej. Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Już kumam 24.02.04, 20:32 rosko1 napisał: > No i sobie poczytałem , nawet posłuchałem, faktycznie trzeba to obrobić > wewnętrznie a potem już idzie. Przyznaję że akurat twórczość tego zaspołu nie > była mi znana choć coś tam już słyszałem wcześniej. Dzięki za informacje jak chcesz posłuchać więcej to w Tesco jest płyta "Pogodno gra Fochmana" za całe 19 zł !!! Zainwestuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: Już kumam 24.02.04, 21:35 Kupiem dzisiaj i teraz słucham tego czwarty raz , powoli załapuje o co im chodzi. Fakt że dwa utwory idealnie nadaję się do kładzenie paneli podłogowych co aktualnie wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds ruda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@ 25.02.04, 19:31 ...gdzia zniknęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda jo jo IP: *.protonet.pl 25.02.04, 21:24 ... ale ja juz obiecalam, ze nie bede sie pokazywac na forum :-( niestety... jakby cos to na gg, prosze. wszelkie randki i anonse :) 3610936 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? 28.02.04, 19:45 dzisiaj w pubie pogra na hrabia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzy pudel Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? IP: 213.186.95.* 01.03.04, 12:13 no i jak sobotni koncert? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? IP: *.tychy.pl / 82.160.38.* 01.05.04, 12:25 Miała być na wiosnę, ale nie zapytałam na którą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 12.07.04, 16:59 Właśnie są w studio w Warszawie i nagrywają, będzie jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż. br. Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? IP: *.protonet.pl 18.07.04, 20:41 Droga Sjestro, a ja bylam przy Waszej rozmowie. siedzielismy na balkonie i palilismy pety, a Lesio gadal sobie i gadal :-) i mowil takie mile braterskie rzeczy :-) sciskam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? 19.07.04, 13:00 Gość portalu: mgr inż. br. napisał(a): > Droga Sjestro, > a ja bylam przy Waszej rozmowie. siedzielismy na balkonie i palilismy pety, a > Lesio gadal sobie i gadal :-) i mowil takie mile braterskie rzeczy :-) > > sciskam :) Dzięki za Uściski. Trochę nurtuje mnie to gdzie był ten "balkon"??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Hrabia Fochmann - nowa płyta ? IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 05.09.04, 00:38 Sony coś ich zwodzi , będzie ponoć w październiku :( Odpowiedz Link Zgłoś