lillylive 25.03.10, 07:23 Gdzie kupię nowe letnie opony dobrej jakosci w rozsadnej cenie i gdzie wymienic oczywiscie zeby było w miarę tanio i solidnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mickewazowsky Re: Nowe letnie opony 25.03.10, 08:31 a zawsze kupuje tutaj www.opony.com, kurier gratis przywiezie gdzie sobie zażyczysz, a przekładka? hmmmm, w każdym warsztacie lecz wystrzegał bym się Chrzanowskiego....mam kilka nieprzyjemnych doświadczeń z tym warsztatem Odpowiedz Link Zgłoś
beska_1 Re: Nowe letnie opony 25.03.10, 08:48 tak od Chrzanowskiego z daleka,zostawiłem tam kiedyś komplet opon letnich na przechowanie i już ich nie odzyskałem ! natomiast polecam serwis opon na os Z na Sikorskiego przed na Bielsko... Odpowiedz Link Zgłoś
madzix88 Re: Nowe letnie opony 27.03.10, 07:43 A ja polecam pana Karola, który ma warszatat na ul. Ziębiej. Tanie opony, tania przekładka i możliwośc przechowania tych aktualnie nie potrzebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Nowe letnie opony 28.03.10, 08:20 Madzix88-podaj bliższe namiary na ten warsztat pana Karola! Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: Nowe letnie opony 25.03.10, 12:14 Opony można kupić w necie, są specialne strony ale trzeba uważać bo nie zawsze jest taniej. Przekladke zrobisz prawie wszedzie, ale z daleka od chrzarnowskich! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Nowe letnie opony 27.03.10, 01:54 Polecam Top-Gum w Pszczynie. Kupiłem tam zimówki w cenie niedostępnej na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś