Dodaj do ulubionych

LICEUM DLA DOROSŁYCH

IP: 217.153.80.* 29.02.04, 13:30
Czy ktoś może polecić w Tychach liceum dla dorosłych ? Chodzi mi o zaoczne
lub wieczorowe i informacje na temat jak wygląda nauka w takiej szkole. Czy
chodzą tem też ludzie koło 40-stki. Proszę o pomoc !!!
Obserwuj wątek
    • rosko1 Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH 29.02.04, 13:37
      Z tego co wiem to tego typu naukę prowadzi Zespół Szkół vis a vis Szpitala
      Wojewódzkiego ul.Wejchertów 20, takze eksterny. Oczywiśćie że uczęszczają
      ludzie i w wieku 40 lat jak i starsi. Kilku moich znajomych w ostatnich latach
      w ten sposób uzupełniało swoje wykształcenie dwóch z nich to nawet ludzie po
      60. Ale inne szkoły takze prowadzą taką naukę dla dorosłych o czym zapewne za
      chwilkę napiszą inni.
      • Gość: misia Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH IP: 217.153.80.* 01.03.04, 21:11
        Dzięki wielkie.
    • Gość: hihi Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:27
      same orły na tym forum
      • radexior Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH 01.09.04, 19:27
        Błyskotliwe. Gratuluję.
    • darriasz Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH 02.09.04, 21:46
      jest tez zespol szkol INTERCCOM.sekretariat jest na piłsudzskiego w wiezowcu.
      uczymy sie tam zaocznie (dwa razy w tygodniu po poludniu). czesne to 150zl. w
      mojej klasie jest kilka osob po 40. przewaga tej szkoly nad eksternistyczna
      jest taka ze nie ma egzaminow konczacych semestr tylko normalne sprawdziamy.
      • Gość: magi Re: LICEUM DLA DOROSŁYCH IP: *.tsi.tychy.pl 02.09.04, 22:10
        darriasz napisała:

> jest tez zespol szkol INTERCCOM.sekretariat jest na piłsudzskiego w wiezowcu.

Ja wiem, że wychodzi ze mnie sfrustrowana złośliwa nauczycielka, ale nie mogę
        oprzeć się pokusie, by nie zapytać, czy o poziomie tej szkoły świadczy pisownia
        nazwiska Marszałka??? Jeśli tak, to ja dziekuję za taką szkołę;)
        • Gość: hihihihih Czy Meggi skończyła-------- Oxford --------------- IP: *.tsi.tychy.pl 03.09.04, 05:44
          a co ty za uczlnie skończyłaś że jestes taka złośliwa ..CZY TEGO TAM
          UCZYLI .....trudno zrobil błąd jego sprawa ---------a ja myśle że ortografi
          juz w tej szkole nie uczą ,,,,,,,,,inaczej może było kiedyś na studiach uczono
          ortografi, mamy taki efekt i takich nauczycieli jak mamy którzy może poprawnie
          piszą ale nic pozatym ................................

HIHIHIHIH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka