1976_darek 12.05.04, 15:41 Dziś ok. 19:30 w Parku Sieleckim w Sosnowcu zagra Kult. Wstęp darmowy (Juwenalia). Dla niezorientowanych dodam, że Park Sielecki jest w pobliżu głownego dworca PKP (ok. 10 minut piechotką). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Dziś Kult w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:59 Sosnowiczanie mówili mi, że nie ma co tracić juwenaliowej środy w Katowicach - kult będzie grać też podobno (nic pewnego) na Dniach Dąbrowy Górniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Dziś Kult w Sosnowcu 12.05.04, 22:32 Nie chcieli mnie zabrać:( Znajomi... Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: Dziś Kult w Sosnowcu 13.05.04, 00:45 Własnie wróciłem z Sosnowca. Było całkiem miło. Podobało mi sie głównie dlatego, że Kult zagrał wiele swoich starych kawałków; najlepsze oczywiscie zostawił na koniec (na bis zagrali chyba z 5 starych dobrych kawałków). Co do najblizszych koncertów Kultu w regionie, to odbedą się, jak już niedawno podawałem: - Gliwice - 20-05-2004r. (Plac Krakowski) - Igry, wstep raczej free; - Dabrowa G. - 22-05-2004r. (Park Zielona) - wstep chyba darmowy; No i oczywiscie: - Tychy - 26-06-2004r. (plac pod Żyrafą) - Dni Tyskie, wstęp darmowy; A po wakacjach (4-09) Kult zagra w Oświęcimiu. Szczegóły: www.kult.art.pl/index.php?/koncerty/najblizsze.html POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: Dziś Kult w Sosnowcu 13.05.04, 00:50 1976_darek napisał: > Własnie wróciłem z Sosnowca. Było całkiem miło. Podobało mi sie głównie > dlatego, że Kult zagrał wiele swoich starych kawałków; najlepsze oczywiscie > zostawił na koniec (na bis zagrali chyba z 5 starych dobrych kawałków). Zapomniałem wspomnieć o jednym: nagłośnienie było fatalne! Części instrumentów prawie nie było słychać. Ale, jak napisałem powyżej, klimat był OK. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś