radexior 26.05.04, 08:31 Ależ się męczę z angielskim! Mam końcowy egzamin, a tu jeszcze kolosa nie zaliczyłem. Na razie tylko chciałem wylać swe problemu na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Magi, pomocy! IP: *.crowley.pl 26.05.04, 08:55 radexior napisał: > Ależ się męczę z angielskim! Mam końcowy egzamin, a tu jeszcze kolosa nie zalic > zyłem. Na razie tylko chciałem wylać swe problemu na forum:) Oj, to niewiele tu wylałeś;) Chyba, że to dopiero zapowiedź:)))) Mnie też niedługo czeka egzamin z angielskiego; pomyśl sobie, jaki to będzie wstyd, jeśli będąc lektorem j. ang. go nie zdam ;)))))))))))))) To tak na pocieszenie:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Magi, pomocy! 26.05.04, 11:53 Gość portalu: magi napisał(a): > Oj, to niewiele tu wylałeś;) Chyba, że to dopiero zapowiedź:)))) > Jutro zaliczanie kolosa, wielki egzamin dopiero 16.06. > Mnie też niedługo czeka egzamin z angielskiego; pomyśl sobie, jaki to będzie > wstyd, jeśli będąc lektorem j. ang. go nie zdam ;)))))))))))))) > To tak na pocieszenie:))))))))))) Hehe, dzięki, już mi lepiej. POWODZENIA! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Magi, pomocy! 26.05.04, 16:26 placz placz... jak chlop placze to musi byc swiento... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Radeksie! IP: *.crowley.pl 22.06.04, 14:44 I jak tam egzamin???? Ja już po, wyniki za kilka tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Magi! 22.06.04, 18:49 Gość portalu: magi napisał(a): > I jak tam egzamin???? > Ja już po, wyniki za kilka tygodni... Egzamin miałem tydzień temu, zdobyłem 70%... i nie zdałem, ale błędnie mi policzono i zdobyłem 72% punktów... i zdałem:-) To była najdziwniejsza sesja in my life. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Magi! IP: *.crowley.pl 22.06.04, 20:28 Mieć 70% i nie zdać??? Jej, to was ostro za pysk trzymają;) Odpowiedz Link Zgłoś