kamil80and 09.01.12, 14:47 Pytanie jak w temacie, na pocztach już nie ma. Odwiedziłem też kilka punktów ksero ale też nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hooliveira Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 09.01.12, 20:44 witam; żeby to zrobić całkowicie tradycyjnie, to chyba tylko poprzez dogadanie się z jakąkolwiek firmą/osobą grzecznościowo. samodzielnie można wysłać poprzez jedną z wielu firm w internecie: efax, fax internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
belleb agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskiego 09.01.12, 22:42 na parterze na Halach Targowych na ul. Piłsudskiego jest agencja pocztowa i tam widziałam kartkę, że można wysłać fax Odpowiedz Link Zgłoś
hooliveira Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 09.01.12, 23:18 dobrze wiedzieć, bo są jeszcze dinozaury w XXI wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil80and Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 10.01.12, 22:31 Dzięki, podejdę tam jak będę w okolicy. Co do samego faxu to niestety w niektórych firmach dalej są sprawy, które można załatwić tylko w ten sposób, w moim przypadku jest to rejestrator domen. belleb napisała: > na parterze na Halach Targowych na ul. Piłsudskiego jest agencja pocztowa i tam > widziałam kartkę, że można wysłać fax Odpowiedz Link Zgłoś
kamil80and Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 11.01.12, 16:02 OK, byłem tam i wysłałem, dwie strony = 3pln, dzięki belleb. Odpowiedz Link Zgłoś
olen-ka38 FAX 19.02.12, 23:59 Punkt ksero na ul.Budowlanych kolo sklepu z drewnem . Widzialam tam karteczke FAX :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
patenciarz Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 10.01.12, 21:48 Zwyczajnie mało kto uzywa już w dzisiejszych czasach faxów. Maile wszystko zastępują. Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 11.01.12, 04:09 patenciarz napisał: > Zwyczajnie mało kto uzywa już w dzisiejszych czasach faxów. > Maile wszystko zastępują. Opowiadasz głupoty są branże gdzie fax jest niezastąpiony Odpowiedz Link Zgłoś
dcb2012dcb Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 28.02.12, 13:16 Drukarnia-Ksero Develop ul. Budowlanych 68. Obok sklepu z drewnem (pod arkadami) od 9 -16. Odpowiedz Link Zgłoś
goltychy Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 20.06.13, 17:46 Witam, Fax można nadać w naszym biurze ksero w tychach przy ul. Budowlanych 17 natomiast od 1 lipca 2013 Tychy, ul. Dmowskiego 6a. Udostepniamy też usługe Fax z e-maila polega to na tym, że klient wysyła do nas na e-maila dokumenty nastepnie na konto wpłaca nam opłate za wysłanie faxu i my automatycznie go wysyłamy do odbiorcy natomiast do klienta wraca potwierdzenie o wysłaniu Faxu na adres e-mail. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś