Dodaj do ulubionych

FAX, gdzie można w Tychach wysłać?

09.01.12, 14:47
Pytanie jak w temacie, na pocztach już nie ma. Odwiedziłem też kilka punktów ksero ale też nie mają.
Obserwuj wątek
    • hooliveira Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 09.01.12, 20:44
      witam;
      żeby to zrobić całkowicie tradycyjnie, to chyba tylko poprzez dogadanie się z jakąkolwiek firmą/osobą grzecznościowo.
      samodzielnie można wysłać poprzez jedną z wielu firm w internecie: efax, fax internetowy.
      • belleb agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskiego 09.01.12, 22:42
        na parterze na Halach Targowych na ul. Piłsudskiego jest agencja pocztowa i tam widziałam kartkę, że można wysłać fax
        • hooliveira Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 09.01.12, 23:18
          dobrze wiedzieć, bo są jeszcze dinozaury w XXI wieku :)
        • kamil80and Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 10.01.12, 22:31
          Dzięki, podejdę tam jak będę w okolicy.

Co do samego faxu to niestety w niektórych firmach dalej są sprawy, które można załatwić tylko w ten sposób, w moim przypadku jest to rejestrator domen.

belleb napisała:

> na parterze na Halach Targowych na ul. Piłsudskiego jest agencja pocztowa i tam
          > widziałam kartkę, że można wysłać fax
          • kamil80and Re: agencja pocztowa w na Halach Targ. Piłsudskie 11.01.12, 16:02
            OK, byłem tam i wysłałem, dwie strony = 3pln, dzięki belleb.
            • olen-ka38 FAX 19.02.12, 23:59
              Punkt ksero na ul.Budowlanych kolo sklepu z drewnem . Widzialam tam karteczke FAX :o))
    • patenciarz Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 10.01.12, 21:48
      Zwyczajnie mało kto uzywa już w dzisiejszych czasach faxów.
      Maile wszystko zastępują.
      • pytka50 Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 11.01.12, 04:09
        patenciarz napisał:

> Zwyczajnie mało kto uzywa już w dzisiejszych czasach faxów.
        > Maile wszystko zastępują.

Opowiadasz głupoty są branże gdzie fax jest niezastąpiony
        • dcb2012dcb Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 28.02.12, 13:16
          Drukarnia-Ksero Develop
          ul. Budowlanych 68.
          Obok sklepu z drewnem (pod arkadami)
          od 9 -16.
    • goltychy Re: FAX, gdzie można w Tychach wysłać? 20.06.13, 17:46
      Witam, Fax można nadać w naszym biurze ksero w tychach przy ul. Budowlanych 17 natomiast od 1 lipca 2013 Tychy, ul. Dmowskiego 6a. Udostepniamy też usługe Fax z e-maila polega to na tym, że klient wysyła do nas na e-maila dokumenty nastepnie na konto wpłaca nam opłate za wysłanie faxu i my automatycznie go wysyłamy do odbiorcy natomiast do klienta wraca potwierdzenie o wysłaniu Faxu na adres e-mail. Zapraszamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka