Gość: zyta IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 08.06.04, 19:38 Mam internet dostarczany przez firmę cube-net z Gliwic . Ciągle są jakieś problemy!! Teraz Witam Was po miesiącu nieobecności, mam nadzieję że jakaś awaria znów nie dopadnie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Wita Was 09.06.04, 08:16 Miło Cię znowu widzieć Zyto :) Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Wita Was 09.06.04, 10:13 "Wita Was (3) Gość: zyta " nonoooo ale gosc ;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Wita Was IP: *.crowley.pl 09.06.04, 23:36 Czy ktoś zauważył, że mnie też nie było??? Co prawda krótko, ale wczoraj ktoś nam z klatki zachachmęcił huba czy cuś i tak jakoś.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Wita Was 09.06.04, 23:42 w sumie to i mnie tez tu pare dni nie bylo (choc necik smigal). ktos zauwazyl? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta ja zauważylam i już chcialam zgłosić zaginięcie IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 10.06.04, 00:04 na policję ale Kaner powiedzial ze masz problem z dostęprm do komputera, a potem mnie odcieli i ... i nie wiedzialam kiedy sie zjawilaś Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ja zauważylam i już chcialam zgłosić zaginięc 10.06.04, 09:55 nioo teraz Magu jest odcieta... fizycznie... zlodzieje ukraDLI koncentrator...:( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Wita Was 10.06.04, 10:42 Gość portalu: magi napisał(a): > Czy ktoś zauważył, że mnie też nie było??? Co prawda krótko, ale wczoraj ktoś > nam z klatki zachachmęcił huba czy cuś i tak jakoś.... :( Zauważyłam. Z tymi kradzieżami w Tychach jest spory problem, kiedyś o tym czytałam. Podobno nie ma tygodnia bez kradzieży. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś