Dodaj do ulubionych

Język francuski w Tychach

20.05.12, 16:34
Gdzie najlepiej w Tychach uczyć się francuskiego? Ma ktoś jakieś doświadczenia? NIE chodzi mi o jakieś douczanie przedmaturalne tylko o zwykły kurs języka - żebym potem miał jakiś "cokolwiek" znaczący papier. W zasadzie można by to podciągnąć w ogóle pod szkoły językowe w Tychach ale mnie chodzi konkretnie o ten język.
Obserwuj wątek
    • newfolder88 Re: Język francuski w Tychach 26.06.12, 10:01
      może tym razem? /bump/
    • tamira1 Re: Język francuski w Tychach 26.06.12, 19:28
      Żadna szkoła językowa nie da Ci "cokolwiek znaczącego papieru", a jedynie własne, pseudo profesjonalnie wyglądające, pseudo dyplomy, które przy odrobinie obeznania w corel'u możesz zrobić sobie sam...
      Jedyny znaczący papier to egzamin państwowy... a do takowego najlepiej przygotowywać się indywidualnie.
    • swiatelska Re: Język francuski w Tychach 10.07.12, 17:20
      Witam
      Zapraszam do Akademii Językowej Open School www.openschool.pl
      W Tychach mieścimy się przy Alei Jana Pawła II 20.
      W wakacje, od lipca do sierpnia, jesteśmy otwarci od 10:00 do 18:00.
      Zapraszam- konsultantka przedstawi Panu ofertę kursów języka francuskiego i innych języków.

Ola Świątelska
    • 87marysia Re: Język francuski w Tychach 11.02.14, 09:58
      To prawda, żadna szkoła językowa nie da ci "znaczącego papierka", jedynie egzaminy typu DELF czy TFI ale je można zdawać najbliżej 2 miejscach w Katowicach i w Pszczynie. Jedyne co dostajesz ze szkoły językowej to dyplomik potwierdzenia odbycia kursu (a czasem nawet go nie dostajesz). Korzystałam z kilku szkół językowych i w Tychach i w Kato, ale francuski był na poziomie... śmiesznym. Przypadkowo trafiłam do Pana Dawida. Pierwsze spotkanie było szokujące... koleś w dresie z grubym łańcuchem... ale już po chwili pokazał co potrafi i zaproponował indywidualny plan działania. Atmosfera świetna, umiejętności - hmmm... 10lat doświadczenia w szkołach językowych mówi samo za siebie! indywidualne podejście do klienta. Przygotował mnie do matury, a potem do DELF B1, do dziś współpracujemy ze sobą. W sumie to jedna z niewielu osób w naszym regionie tak oblegana przez uczniów. Powiedzieć że jest zaj***sty to mało! Tutaj podaję ci link do jego ogłoszenia www.e-korepetycje.net/david112/jezyk-francuski bon courage à la recherche d’un bon prof :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka