Dodaj do ulubionych

parkingi tychy

29.05.12, 20:49
Gdzie znajde jakiś dobry (bez ciasnoty ) parking w okolicach ulicy Damrota 47
Przychodnia Rodzinna
Obserwuj wątek
    • kati792 Re: parkingi tychy 30.05.12, 10:45
      Eeee....pod przychodnią?;-)
      Jeszcze nie zdarzyło mi się,żeby nie było tam gdzie zaparkować,a jeżdzę do nich od lat.Raz było mnóstwo samochodów,ale za ich budynkiem jest parking,pewnie dla pracowników,ale mialam to w nosie i tam właśnie zaparkowałam.
      A tirem będziesz parkować?:-)Jeśli to to spokojnie znajdziesz miejsce.
      • reni91 Re: parkingi tychy 30.05.12, 17:40
        do przychodni! od razu tirem, passat kombi
        ale konkretnie gdzie tam stajesz, na ulicy?
        • klarysa26 Re: parkingi tychy 30.05.12, 20:36
          Przecież tam jest parking dla pacjentów i jeszcze nie widziałam żeby tak był tłum...na pewno będzie wolne miejsce,
          • kati792 Re: parkingi tychy 30.05.12, 21:09
            Zawsze zjeżdzam z głównej ulicy i jadę drogą w dół i tam są miejsca prawie pod samym wejściem,lub troszkę dalej pod wierzbą płaczącą:-)Albo za budynkiem są miejsca do parkingowe.I uwierz mi kombikiem także tam wjeżdzam ;-)
        • matams Re: parkingi tychy 31.05.12, 13:49
          Jak po kartofle jedziesz tez robisz rozeznanie? Rany boskie, jak sie boisz jezdzic samochodem to go zostaw i smigaj z buta!
          • klarysa26 Re: parkingi tychy 31.05.12, 20:31
            Matams , Matams;)
            a może akurat to młody kierowca i nie ma jeszcze wyczucia w parkowaniu itd...zrozumienia troszkę...;)...a żebys wiedział że jak robiłam rozeznanie jak jechałam na zakupy...zawsze wybierałam ten sklep gdzie był największy parking i stawał jak najdalej innych samochodów:D:D
            • klarysa26 Re: parkingi tychy 31.05.12, 20:33

klarysa26 napisała:

> Matams , Matams;)
              > a może akurat to młody kierowca i nie ma jeszcze wyczucia w parkowaniu itd...zr
              > ozumienia troszkę...;)...a żebys wiedział że jak robiłam rozeznanie jak jechała
              > m na zakupy...zawsze wybierałam ten sklep gdzie był największy parking i stawał
              > jak najdalej innych samochodów:D:D

miało być stawałam , parkowałam heh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka