reni91 29.05.12, 20:49 Gdzie znajde jakiś dobry (bez ciasnoty ) parking w okolicach ulicy Damrota 47 Przychodnia Rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: parkingi tychy 30.05.12, 10:45 Eeee....pod przychodnią?;-) Jeszcze nie zdarzyło mi się,żeby nie było tam gdzie zaparkować,a jeżdzę do nich od lat.Raz było mnóstwo samochodów,ale za ich budynkiem jest parking,pewnie dla pracowników,ale mialam to w nosie i tam właśnie zaparkowałam. A tirem będziesz parkować?:-)Jeśli to to spokojnie znajdziesz miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
reni91 Re: parkingi tychy 30.05.12, 17:40 do przychodni! od razu tirem, passat kombi ale konkretnie gdzie tam stajesz, na ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: parkingi tychy 30.05.12, 20:36 Przecież tam jest parking dla pacjentów i jeszcze nie widziałam żeby tak był tłum...na pewno będzie wolne miejsce, Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: parkingi tychy 30.05.12, 21:09 Zawsze zjeżdzam z głównej ulicy i jadę drogą w dół i tam są miejsca prawie pod samym wejściem,lub troszkę dalej pod wierzbą płaczącą:-)Albo za budynkiem są miejsca do parkingowe.I uwierz mi kombikiem także tam wjeżdzam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: parkingi tychy 31.05.12, 13:49 Jak po kartofle jedziesz tez robisz rozeznanie? Rany boskie, jak sie boisz jezdzic samochodem to go zostaw i smigaj z buta! Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: parkingi tychy 31.05.12, 20:31 Matams , Matams;) a może akurat to młody kierowca i nie ma jeszcze wyczucia w parkowaniu itd...zrozumienia troszkę...;)...a żebys wiedział że jak robiłam rozeznanie jak jechałam na zakupy...zawsze wybierałam ten sklep gdzie był największy parking i stawał jak najdalej innych samochodów:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: parkingi tychy 31.05.12, 20:33 klarysa26 napisała: > Matams , Matams;) > a może akurat to młody kierowca i nie ma jeszcze wyczucia w parkowaniu itd...zr > ozumienia troszkę...;)...a żebys wiedział że jak robiłam rozeznanie jak jechała > m na zakupy...zawsze wybierałam ten sklep gdzie był największy parking i stawał > jak najdalej innych samochodów:D:D miało być stawałam , parkowałam heh Odpowiedz Link Zgłoś