Dodaj do ulubionych

Lokal na uroczystość ....

08.01.13, 23:34
Gdzie można przyjąć gości zaproszonych na uroczystość z okazji pierwszej Komunii.Mam na myśli obiad,deser i zimną płytę oraz ciepłą kolację dla 25 gości.Pozdrawiam i będę oczekiwała na ciekawe propozycje.
Obserwuj wątek
    • bbuziaczekk Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 08:54
      Enklawa na Czulowie ??
      • gitares Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 10:52
        Wenecja niedaleko starych tychów
    • aniask_mama Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 11:08
      mieliśmy na Czułowie, fajnie było :)
    • jokawie Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 11:42
      Witam, Enklawa.Jest ładny wystrój i profesjonalna obsługa. Miałam kilka imprez i byłam bardzo zadowolona.Ale pośpiesz się bo trzeba rezerwować wcześnie.
      • lillylive Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 14:03
        My mamy w Elicie,z tego co wiem jest tam kilka salek....
      • inka117 Re: Lokal na uroczystość .... 01.05.13, 21:58
        jokawie- skorzystaliśmy z Twojej informacji w wyborze lokalu na uroczystość komunijną w "ENKLAWIE".Faktycznie lokal ładny z profesjonalną obsługą i z wystrojem właściwym do uroczystości...nawet firanki w oknach były odświętne.Czysto i cicho...warto było w "ENKLAWIE" przyjmować gości.Pozdrawiam serdecznie.
        • jokawie Re: Lokal na uroczystość .... 04.05.13, 16:36
          Cieszę się ,że pomogłam.Byłam kilka razy na róznych uroczystościach i z tzw.marszu zawsze byłam zadowolona.Pozdrawiam
    • magnollia3 Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 20:06
      Ja wybrałam POD Paprotka (z polecenia wielu osób), ale rezwerwację robiłam już ponad pół roku temu.
      • inka117 Re: Lokal na uroczystość .... 09.01.13, 22:42
        Dziękuję za interesujące podpowiedzi i wybraliśmy w Czułowie "Enklawę"-teraz synowa ustala na swój sposób zestaw konsumpcyjny z właścicielami.Mamy trochę czasu a komunia jest 1-go Maja u Franciszkanów na Paprocańskiej.Dziękuję i "kto pyta nie błądzi".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka