Dodaj do ulubionych

Kardiolog dzieciecy NFZ

20.03.13, 09:42
Gdzie w Tychach znajde kardiologa dzieciecego na NFZ ??
W googlach szukalam i nic nie znalazlam!
Obserwuj wątek
    • magda-lenka78 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 20.03.13, 11:12
      Ja polecam lekarza do którego chodziłam z dzieckiem ale przyjmuje w przychodni na Okrzei w Mikołowie (oczywiście z NFZ), byłam bardzo zadowolona, terminy nie były długie.
      • bbuziaczekk Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 20.03.13, 12:19
        A pamietasz jak sie nazywa ?

Dzwonilam do "4" zapytac o dzieciecego i mi powiedziano ze w Tychach raczej nie znajde kardiologa dzieciecego. Ze mam szukac w Katowicach.
        Mlody ma szmery na sercu wiec musimy go skontrolowac.
        • ladyizabela Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 20.03.13, 22:41
          W Katowicach na ul. Powstańców 31 przyjmują kardiolodzy dziecięcy. Ja z moim dzieckiem jestesmy wlasnie po wizycie u dr Gołby - wrażenia pozytywne. Na termin czekalismy miesiąc.
          • magda-lenka78 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 20.03.13, 23:50
            Z pierwszym dzieckiem byłam na Powstańców, z drugim już w Mikołowie i wrażenia miałam lepsze z Mikołowa choćby z tego względu ze na Powstańców trzeba mieć baaaaardzo dużo czasu, rano trzeba się zarejestrować, potem przyjechać na EKG, potem kolejka na wizytę, poczekalnia pełna i nie wiadomo kiedy się wejdzie, przerabiałam to 3 razy.

Lekarz u którego byłam w Mikołowie nazywa się Piotr Łapa, bardzo miły, kompetentny i do tego bardzo dokładny (znowu porównując badania w obu poradniach...)
            Tel. do poradni kardiologicznej 32 226 20 72 wew. 20 (Mikołów, ul. Okrzei 31)

• afrodytka82 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 11:07
              Bzdury !!! Byliśmy tam z córką i nic z tych rzeczy o których piszesz nie miały miejsca ! Ja polecam dr Gołbę . Rejestrowałam się na kilka dni przed wizytą. Poczekalnia prawie pusta. Bez żadnych problemów .
    • magda-lenka78 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 20.03.13, 23:53
      Przyjmuje też tu:
      gabinetkardiologiczny.revital.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=35
      ale nie wiem czy to na NFZ, zawsze można zapytać.
      • bbuziaczekk Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 08:47
        Ok dzieki. Sprobuje do tego Mikolowa.
        Na Powstancow dzwonilam ale dodzwonic sie nie da.
        • magda-lenka78 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 09:39
          Tam ciężko się dodzwonić bo to kombinat, czasem warto spróbować bardziej lokalnie.
          • bbuziaczekk Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 10:07
            Dodzwonilam sie do Mikolowa od razu za pierwszym razem.
            Ale na konkretne terminy jeszcze nie zapisuja. Zapisala nazwisko, kazala podac nr telefonu i jak beda miec dla nas termin to zadzwoni 1-2 tyg wczesniej.
            Mowila cos o koncu maja ze taki termin moze to byc.
            • magda-lenka78 Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 13:09
              A w tym Revitalu pytałaś czy są na NFZ? bo to nie jest daleko od Tychów, chyba w Murckach?
          • ladyizabela Re: Kardiolog dzieciecy NFZ 21.03.13, 20:14
            najlepiej dzwonic po godz. 12 i to bezpośrednio do rejestracji kardilogicznej, nr tel. 6032568.
            • bbuziaczekk magda-lenka78 29.06.13, 18:04
              Chcialam podziekowac za ten namiar na kardiologa z Mikolowa :)
              Maz byl z synem 2 razy i mowil ze swietny lekarz! Zajal sie mlodym profesjonalnie. Najpierw EKG i konsultacja a 2 tygodnie pozniej nastepna wizyta i USG serca.

Tak wiec moge tego lekarza Łape z czystym sumieniem polecic dalej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka