Dodaj do ulubionych

Chirurg stomatolog

18.04.13, 12:18
Witam
Muszę usunąć korzeń z dziąsła,potrzebuję namiary na sprawdzonego chirurga stomatologa,gabinet,narkoza,prywatnie czy ktoś szczerze może mi polecić sprawdzony gabinet?
Strasznie się boje:(
Na razie namierzyłam ten ale żadnych opini:www.viscardi.com.pl/?str=Chirurgia%20stomatologiczna
Obserwuj wątek
    • asia7930 Re: Chirurg stomatolog 18.04.13, 13:26
      Może tutaj www.dentysta.apnet.pl/pl/index.html
      Polecam!
      • lillylive asia 18.04.13, 14:26
        Możesz podać nazwisko chirurga u którego byłaś?
        • ladyizabela Re: asia 18.04.13, 21:00
          Dr Krzisz-Auguścik. Polecam. Link jej gabinetu masz powyżej.
          • lillylive Re: asia 19.04.13, 06:45
            Dziękuję!
            • zyta_1 Polecam : Iwona Niedzielska 19.04.13, 18:02
              doc.dr hab n. med. lek.med. lek stom. Iwona Niedzielska - specjalista chirurgii szczękowo-twarzowe i stomatologicznej, specjalista implantolog, konsultant wojewódzki z zakresu chirurgii szczękowo-twarzowej (implanty, chirurgiczne leczenie paradontozy, nowoczesna protetyka, zęby zatrzymane, specjalistyczne zabiegi we współpracy z najlepszymi ortodontami województwa)
              Śląskie Centrum Chirurgii Szczękowej, Implantologii i Medycyny Estetycznej - W ostatnim czasie dwie osoby z mojego otoczenia musiały skorzystać z wizyty u chirurga szczękowego i bardzo były zadowolone
              • gitares Re: Polecam : Iwona Niedzielska 19.07.13, 06:53
                Też się do niej zraziłem. Miałem do zrobienia kanałówkę (taką trochę bardziej skomplikowaną - długie i kręte korzenie). Poogladała, powiedziała, że ok. zrobi się - umówiła mnie na termin (któryś dzień rano na 10.00). Przychodzę, gabinet zamknięty. 10.15 zjawia się jakaś młoda dziewuszka i mówi, że ona to będzie robić. Mówi, że jest studentką Pani doktor i czasami dostaje takie fuchy od niej. I moim błędem było to że się zgodziłem na taką zamianę. Oczywiście cena była taka jakby sama Pani doktor to robiła. A Pani doktor nawet nie uprzedziła ani nie zapytała, jak się ze mną umawiała, czy takie coś mi odpowiada, nie mówiąc, już żeby proponowała, że w takim przypadku będzie taniej. Dalszy ciąg historii jest taki, ze po. ok roku 1tys za tego zęba poszło się kochać. Plomba wypadła, a ze środka coś wyciągnąłem - nie wiem co to dokładnie było. Może jakieś resztki gazika, może jedzenie jakoś podeszło, a może po prostu jakieś narosłe tkanki - nie działałem racjonalnie i wyrzuciłem to nietstety od razu. Więc ja ogólnie raczej nie należę do grona zadowolonych pacjentów.
          • ricecake Re: asia 29.05.13, 10:37
            NIEEEEEE, nie polecam tej lekarki. Nie dba o starych pacjentow (nawet z bólem), gdy ma zly dzien wyrzywa sie na swojej asystentce, a sama asystentka odbiera telefon (w rękawiczce) podczas trzymania ssaka. Fuj. Po roku musiałam uszczelniac plomby.
    • tyszanka27 Re: Chirurg stomatolog 22.04.13, 20:36
      Witam, polecam świetnego chirurga na sublach www.znanylekarz.pl/medicus-dent/stomatolog/tychy

Przyjmuje tam ojciec i syn, ja byłam 2 razy u ojca i powiem, ze nawet nie potrzebowałam tabletek przeciwbólowych tak genialnie wyrywa.

Prywatnie może przyjąć nawet natychmiast. Jest to sympatyczny starszy Pan :)
      • meaby Re: Chirurg stomatolog 16.07.13, 00:34
        byłam w ubiegłym tygodniu u Pani doktor na Myśliwskiej
        Dentica? chyba tak
        wybierałam się od roku...wstyd..ale też się bałam

i?
        to nic nie boli? :)
        dwa zastrzyki i 30 sekund "szamotaniny"
        nie płaciłam nic
        aha
        Pani Doktor owszem - fachowiec
        ale .. nieprzyjemna .. zmęczona zawodem troszkę
        • bierun1387 Re: Chirurg stomatolog 17.02.15, 16:42
          Hej
          odgrzewam temat bo dość pilne-coś się zmieniło? Kogo polecicie? Najpierw chciałbym się z potencjalnym lekarzem skonsultować jak on widzi leczenie mojego zęba (dotychczasowy ''sprawdzony'' po porostu poległ w starciu z moim dziwnym zębem;) ) i dopiero leczyć bo różnych magików się spotyka. Dzieki z góry!
          • delfin79 Re: Chirurg stomatolog 17.02.15, 18:45
            Polecam dr Szczepaniaka w gabinecie Harrisdent na ul. Kochanowskiego w Tychach.
            Pan dr pracuje/pracował w Klinice Chirurgii Szczękowo-Twarzowej na Francuskiej w Katowicach.
            Jest bardzo sympatycznym człowiekiem.
            www.harrisdent.pl
            • aniask_mama Re: Chirurg stomatolog 18.02.15, 09:13
              ja tez u dra Szczepanka usuwałam 8-kę
              sympatyczny gość, najpierw wyjaśnił co i jak
              • bierun1387 Re: Chirurg stomatolog 18.02.15, 12:32
                Ok. Dzięki wielkie!:)
    • alisa222 Re: Chirurg stomatolog 18.02.15, 16:50
      dr Marcin Cendry przyjmuje w diamencie na H jest najlepszy wiem co mowie bo kilku chirurgow w Tychach juz przerobilam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka