krisss 03.08.04, 10:20 Co budują na os. B na przeciwko "Giganta"? Może ktoś się orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: embi Re: Co budują? IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 03.08.04, 10:42 Pewnie chodzi ci o supermarket francuskiej sieci E.Leclerc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Co budują? IP: 80.51.254.* 03.08.04, 16:06 miezxy urzedem pracy/shelem a gigantem budują leclerk.. ale co budują za SANEPID z tyłu- tam gdzie były te ruiny??? PS no i chciałbym zrócić jak zmienie sie oblicze ul budowlanych zwłaszcza w tamtym rejonie?? prace jak przed igrzyskami!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Co budują? 03.08.04, 17:08 Gość portalu: basturk napisał(a): > ale co budują za SANEPID z tyłu- tam gdzie były te ruiny??? chyba Perlailotr wspominal o rozbudowie "Naszych Wypiekow"-ciastkarnia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty Re: Co budują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:30 kiedys mial tam byc budynek mieszklany, ale KBO zle sie wylaly fundamenty i nie dalo sie na tym postawic bloku z wielkiej płyty, co obecnie to ie wiem, myslałem, ze tez jakis blok, ale nie wiem. Ten leclerc jakis w miare czy cos w stylu lider price? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Co budują? IP: 80.51.254.* 03.08.04, 22:37 z wizualizacji którą widziałem kiedyś na wyborczej to duuzo ładniejszy od lidera.. ale co wyrosnie to zoabzymy Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: Co budują? 04.08.04, 07:41 Kiedyś jak spacerowałem z synkiem to spytałem ochroniarza co tam ma być. Powiedział że ciastkarnia. Ale chyba nie "Naszych WYpieków" tylko konkurencji. W każdym razie z tego co wiem to będzie tam ciastkarnia dwumodułowa ;-) Moduł do produkcji ciastek i moduł do ich nabywania/spożywania. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Co budują? IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 04.08.04, 08:13 Dwumodułowa ciastkarnia - pięknie brzmi. Po spożyciu niewątpliwie nam się moduly poprawią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Co budują? IP: 62.111.159.* 04.08.04, 08:49 leclerc to zwykły supermarket coś a la tesco. Zdaje się, że nawet nie sprzedają produktów pod swoją marką tak jak leader price czy tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Kiedyś już o tym pisałam: 04.08.04, 10:03 "Za Sanepidem (jak niektórzy z Sanepidu twierdzą) ma być ciastkarnia tej pani z Rzemieślnika (też ciastkarni)." Nawiasem mówiąc, sanepid nie poleca tych wyrobów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=10380091&a=10383280 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY Re: Kiedyś już o tym pisałam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:05 do tego leclerca to wjazd ma być od ul. Barona czy Budowlanych? Byłem tam nie dawno i ten budynek jest mocno cofnięty w stosunku do ulicy, tak że mogłoby się coś jeszcze tam zmieścić. Zreszta szkoda, ze tam bedzie supermarket a nie osiedle. Tam gdzie ma być ciastkarnia to powoli juz kończą, pierwotnie miał tam stać 11 piętrowy blok. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? 16.08.04, 17:42 a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland?? bo ponać ma powstać w Tychach, wiem to od potencjalnej konkurencji która sie buduje tj eLeclerka może ten Kaufland powstanie na osiedlu T wtym centrum usługowo handlowym??? tam co to kiedyś miało coś powstać-a pislaismy już o tym tu na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.08.04, 10:34 W Tychach, chyba obok Fiata, jest centrum dystrybucyjne (czy jakaś hurtownia) Kauflanda. O samym markecie nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:51 Lepiej niech nie powstaje, w rankingach jest na szarym końcu... (podobnie jak nasza Hypernowa z resztą - ostatnia pozycja w rankingu Polityki pod względem atrakcyjności cen :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.08.04, 15:10 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Lepiej niech nie powstaje, w rankingach jest na szarym końcu... (podobnie jak > nasza Hypernowa z resztą - ostatnia pozycja w rankingu Polityki pod względem > atrakcyjności cen :-) ) Ale chyba Hypernova jest dobrze oceniana w tym samym rankingu pod względem podejścia do klienta, czy coś w tym stylu. A ja tam jestem za: wiekszy wybór na lokalnym rynku zawsze się przyda :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:38 > Ale chyba Hypernova jest dobrze oceniana w tym samym rankingu pod względem > podejścia do klienta, czy coś w tym stylu. Tak, to prawda - chwalą się tym plakietką przy każdej kasie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: 80.51.254.* 18.08.04, 16:48 jak chodzi o supermarkety to ponoć są z nich najlepsi, w miare dobre ceny i dobra jakosć, czego niemozna powiedzieć o innych.. słyszałem z wiarygodnego źródło bede wiedział wkrótce wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Co budują koło Miszteli? 19.08.04, 10:54 Rozkopali pierdolną dziurę, wyplewili asfalt i? Teraz zamiast do MIszteli to do ALberta po chleb chodzę bo wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Ciekawy wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:21 Kilka słów na temat zasad działania sieci Leclerc: www.leclerc.com.pl/press/48.txt Odpowiedz Link Zgłoś
plasmaman Re: Ciekawy wywiad 20.08.04, 11:57 Bardzo ciekawy :-) Ciekawe na jakiej zasadzie powstaje ten Tyski? Inicjatywa grupy czy zewnętrzy inwestor... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś