Dodaj do ulubionych

Co budują?

03.08.04, 10:20
Co budują na os. B na przeciwko "Giganta"? Może ktoś się orientuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: embi Re: Co budują? IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 03.08.04, 10:42
      Pewnie chodzi ci o supermarket francuskiej sieci E.Leclerc.
      • Gość: basturk Re: Co budują? IP: 80.51.254.* 03.08.04, 16:06
        miezxy urzedem pracy/shelem a gigantem budują leclerk..
        ale co budują za SANEPID z tyłu- tam gdzie były te ruiny???

PS no i chciałbym zrócić jak zmienie sie oblicze ul budowlanych zwłaszcza w
        tamtym rejonie?? prace jak przed igrzyskami!! ;)
        • man_x Re: Co budują? 03.08.04, 17:08
          Gość portalu: basturk napisał(a):

> ale co budują za SANEPID z tyłu- tam gdzie były te ruiny???

chyba Perlailotr wspominal o rozbudowie "Naszych Wypiekow"-ciastkarnia???
          • Gość: bty Re: Co budują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:30
            kiedys mial tam byc budynek mieszklany, ale KBO zle sie wylaly fundamenty i nie
            dalo sie na tym postawic bloku z wielkiej płyty, co obecnie to ie wiem,
            myslałem, ze tez jakis blok, ale nie wiem. Ten leclerc jakis w miare czy cos w
            stylu lider price?
            • Gość: basturk Re: Co budują? IP: 80.51.254.* 03.08.04, 22:37
              z wizualizacji którą widziałem kiedyś na wyborczej to duuzo ładniejszy od
              lidera..
              ale co wyrosnie to zoabzymy
              • perlailotr Re: Co budują? 04.08.04, 07:41
                Kiedyś jak spacerowałem z synkiem to spytałem ochroniarza co tam ma być. Powiedział że ciastkarnia. Ale chyba nie "Naszych WYpieków" tylko konkurencji. W każdym razie z tego co wiem to będzie tam ciastkarnia dwumodułowa ;-) Moduł do produkcji ciastek i moduł do ich nabywania/spożywania.

Pozdrowienia
                • Gość: zyta Re: Co budują? IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 04.08.04, 08:13
                  Dwumodułowa ciastkarnia - pięknie brzmi. Po spożyciu niewątpliwie nam się
                  moduly poprawią :D
            • Gość: Bywalec Re: Co budują? IP: 62.111.159.* 04.08.04, 08:49
              leclerc to zwykły supermarket coś a la tesco. Zdaje się, że nawet nie sprzedają
              produktów pod swoją marką tak jak leader price czy tesco.
    • salo Kiedyś już o tym pisałam: 04.08.04, 10:03
      "Za Sanepidem (jak niektórzy z Sanepidu twierdzą) ma być ciastkarnia tej pani z
      Rzemieślnika (też ciastkarni)."
      Nawiasem mówiąc, sanepid nie poleca tych wyrobów.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=10380091&a=10383280
      • Gość: BTY Re: Kiedyś już o tym pisałam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:05
        do tego leclerca to wjazd ma być od ul. Barona czy Budowlanych? Byłem tam nie
        dawno i ten budynek jest mocno cofnięty w stosunku do ulicy, tak że mogłoby się
        coś jeszcze tam zmieścić. Zreszta szkoda, ze tam bedzie supermarket a nie
        osiedle. Tam gdzie ma być ciastkarnia to powoli juz kończą, pierwotnie miał tam
        stać 11 piętrowy blok.
    • basturk a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? 16.08.04, 17:42
      a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??
      bo ponać ma powstać w Tychach, wiem to od potencjalnej konkurencji która sie
      buduje tj eLeclerka

może ten Kaufland powstanie na osiedlu T wtym centrum usługowo handlowym??? tam
      co to kiedyś miało coś powstać-a pislaismy już o tym tu na forum??
      • Gość: Darek Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.08.04, 10:34
        W Tychach, chyba obok Fiata, jest centrum dystrybucyjne (czy jakaś hurtownia)
        Kauflanda. O samym markecie nie słyszałem.
        • Gość: Paweł Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:51
          Lepiej niech nie powstaje, w rankingach jest na szarym końcu... (podobnie jak
          nasza Hypernowa z resztą - ostatnia pozycja w rankingu Polityki pod względem
          atrakcyjności cen :-) )
          • Gość: Darek Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.08.04, 15:10
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Lepiej niech nie powstaje, w rankingach jest na szarym końcu... (podobnie jak
            > nasza Hypernowa z resztą - ostatnia pozycja w rankingu Polityki pod względem
            > atrakcyjności cen :-) )

Ale chyba Hypernova jest dobrze oceniana w tym samym rankingu pod względem
            podejścia do klienta, czy coś w tym stylu. A ja tam jestem za: wiekszy wybór na
            lokalnym rynku zawsze się przyda :-).
            • Gość: Paweł Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:38
              > Ale chyba Hypernova jest dobrze oceniana w tym samym rankingu pod względem
              > podejścia do klienta, czy coś w tym stylu.

Tak, to prawda - chwalą się tym plakietką przy każdej kasie ;-).
              • Gość: basturk Re: a słyszeliscie o supermarkecie Kaufland??? IP: 80.51.254.* 18.08.04, 16:48
                jak chodzi o supermarkety to ponoć są z nich najlepsi, w miare dobre ceny i
                dobra jakosć, czego niemozna powiedzieć o innych..
                słyszałem z wiarygodnego źródło
                bede wiedział wkrótce wiecej
    • radexior Co budują koło Miszteli? 19.08.04, 10:54
      Rozkopali pierdolną dziurę, wyplewili asfalt i?
      Teraz zamiast do MIszteli to do ALberta po chleb chodzę bo wygodniej.
    • Gość: Paweł Ciekawy wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:21
      Kilka słów na temat zasad działania sieci Leclerc:
      www.leclerc.com.pl/press/48.txt
      • plasmaman Re: Ciekawy wywiad 20.08.04, 11:57
        Bardzo ciekawy :-)
        Ciekawe na jakiej zasadzie powstaje ten Tyski? Inicjatywa grupy czy zewnętrzy
        inwestor...

Pozdrawiam :-)
        • basturk Re: Ciekawy wywiad 25.08.04, 15:28
          postaram sie dowiedziec..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka