kistek 26.08.04, 20:47 czy ktos z forumowiczow jezdzi po tyskich ulicach na jednosladach? (scigaczach, skuterach, chopperach, turystykach) proponuje stworzyc nieformalna liste takowych tyszan... ... a moze juz jest jakas stronka na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd co to chopper? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:50 bo może to mam a nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: co to chopper? IP: 62.233.231.* 29.08.04, 22:49 radexior napisał: > motor o stylowym kształcie:P To wyjaśnia ten dialog: -Whose motorcycle is this? -That's a chopper, baby... -Whose chopper is this? -Zed's... -Who's Zed? -Zed is dead, baby... Zed's dead... To było, of course, z pamięci, chyba wiecie z jakiego filmu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aralski nie sciemniam: motocykle to jeszcze gorsze 29.08.04, 22:56 talatajstwo i beznadzieja niz samochody ryczy, smierdzi, pierdzi w Paryzu jeden zakichany motocyklista moze w wyniku swojej glupawej jazdy zbudzic 10 tysiecy ludzi, w tym starych , dzieci i chorych, robiono takie badania szczyt glupoty i bezguscia to motocykl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: nie sciemniam: motocykle to jeszcze gorsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 23:22 i płoszą sarenki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Aralski, mam prośbę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 23:41 Bardzo bym chciał usłyszeć co sądzisz na temat rowerów, które tak lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
aralski generalnie rowery sa Ok 30.08.04, 00:22 aczkolwiek w warunkach lesnych moga czasem ploszyc zwierzyne, dla ktorej te miejsca sa domem, w gorach moga potegowac erozje inny temat to "kultura jazdy": rowerzystow w gorach, czasem nie pamietaja, ze szlaki piesze sa glownie dla pieszych ale w porownaniuz bezmozgowiem i CHAMSTWEM motocyklistow to fraszka raz w Beskidie Wyspowym w czerwcu taki gostek-motocyklista tuz pod szczytem Snieznicy istotnie przegonil sarne i jechal jak oszalaly, byl ubrany w kombinezon z napisem POLSKA w tym momencie WSTYDZILEM SIE ZE JESTEM POLAKIEM I ZE POLAK TAK TRAKTUJE SWOJA OJCZYZNE to byl prawdziwy koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
aralski SARNE, swerdzie 30.08.04, 00:25 a raczej swerdziku pisze tak rozmyslnie, majac na uwafze twoj stosunek do innych istot czujacych a w ogole to miales mnie skreslic, nie odzywac sie i siedziec cicho to nie dyskutuj i siedz cicho w kacie, tam jest twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: SARNE, swerdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:37 miałem na myśli młodą sarenkę, jakich dużo w okolicznych lasach było to bez ironi, ale chyba tak zostało odebrane. a nie chce mi sie logować żeby Cie ignorować, zresztą czasem coś ciekawego Ci się zdarzy napisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: nie sciemniam: motocykle to jeszcze gorsze 31.08.04, 16:15 Juz niedlugo kupuje motor, tylko 3 wrzesnia zdam egzamin i jazda. Pierwsze co zrobie to dowiem sie gdzie mieszka aralski i bede jemu i sasiadom jezdzil pod oknami ryczac smierdzac i pierdzac, a potem rozrzuce ulotki ze jestem kumplem aralskiego:) Generalnie mi spaliny pachna a juz najbardziej te od syrenki. I nie chcialbym ich porownywac z zapachami aralskiego CU Odpowiedz Link Zgłoś
aralski uwazaj! Robaki Cie zjedza od srodka! 31.08.04, 16:32 to bedzie zemsta Natury Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: uwazaj! Robaki Cie zjedza od srodka! 01.09.04, 10:08 wonskjie choryzonty aralskji. Ja oddam wszystkie zdrowe organy do przeszczepu a reszte mnie skremuja. Odpowiedz Link Zgłoś
aralski najczesciej robaki przezuwaja wszystko 01.09.04, 18:35 motocyklistom robia to na zywca i maja jeeszcze satysfakcje Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: najczesciej robaki przezuwaja wszystko 02.09.04, 14:56 Aralski - satysfakcja - robak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinX Re: co to chopper? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.09.04, 17:58 Dwa zdjęcia chopperów www.festiwal.bil.pl/2004/Michal_Pniewski/sobota/_mini-100_0715.JPG www.festiwal.bil.pl/2004/Michal_Pniewski/sobota/_mini-100_0717.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Tychy - motocyklisci - forumowicze 03.09.04, 15:13 Wlasnie zdalem egzamin, w przyszlym tygodniu kupuje, ale juz dzis wpisuje sie na liste:) Odpowiedz Link Zgłoś
kistek Re: Tychy - motocyklisci - forumowicze 03.09.04, 18:09 witam w klubie... proponuje piewsza wycieczke zrobic pod dom Aralskiego, gdzie chlopak jezdzi na rowerku z trzema kolkami z tylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tychy - motocyklisci - forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:16 ile taki egzamin kosztyuje, łatwo go zdać? kręcą mnie ścigacze, też bym chętnie pośmigał a i pod dom aralskiego mogę podskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
aralski wasza dzialalnosc jesc nielegalna 04.09.04, 00:20 w swietle najwyzszych praw i etyki nie zapraszam Was, ale chetnie zobacze wasze marne, zniszczone przez fuel, smrod i halas postaci bedzie zabawa... dla mnie rzeczy jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd daj namiary młodzieńcze :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś
aralski szukajcie tropcie, ja was nie zapraszam 04.09.04, 00:37 ale czemu mam zalowac ubawu po pachy ... fajnie bedzie was zobaczyc w tych kombinezonach, kaskach na glowach albo i bez glow jezelitych kaskow nie uzywacie albo zboczylisciez toru bedac rozpedzonymi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Tychy - motocyklisci - forumowicze 06.09.04, 14:57 Nie wiem ile kosztuje kurs i egzamin obecnie. Ja zapisalem sie przed zmiana przepisow i wtedy bylo taniej. A sam egzamin nie jest jakis strasznie strudny ale testy trzeba mocno powtorzyc - nawet jesli jezdzisz autem. Z biegu nie ma szans na zdanie teorii. A jesli chodzi o egzamin praktyczny to tu jest dosc dobry opis tego co Cie czeka:) www.riders.pl/node.php?id=2978 Odpowiedz Link Zgłoś