perlailotr 28.09.04, 14:28 zimno jak cholera ;-) kaloryfer grzeje symbolicznie, poza tym ma za mało żeberek jak na to pomieszczenie... Brrrr, wiosny chcę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:04 Twój chociaż grzeje... Na "A" ciepło jeszcze nie dotarło :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk a zaok tydzien-póltora czasu pierwsze opady sniegu IP: 80.51.254.* 28.09.04, 16:57 a zaok tydzien-póltora czasu pierwsze opady sniegu trzymajcie sie ciepło ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aralski mnie tam w duszy cieplo 28.09.04, 18:30 i w serduszku tez po jaka cholere wiec mi kaloryfery Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: mnie tam w duszy zimno 29.09.04, 08:15 a kaloryfer ciepły. Wolałabym odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: zimno... IP: *.as.net.pl 04.10.04, 09:19 no i gdzie to słonko? zapowiadali, ze dzisiaj bedzie piekny dzien... jak narazie jest szaro i zimno strajkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgla Re: zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:57 Ale za to jaka piekna mgla byla z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: zimno... 04.10.04, 09:59 W domku przyjemnie cieplutko. W pracy lodownia - "farelkuję" sobie stópki i litry gorącej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk od soboty-niedzieli opady sniegu ;) IP: 80.51.254.* 04.10.04, 17:12 przezyjemy mały szok termiczny... bo w czwartek/piątek halny przyniesie bardzo wysoki temperatury jak na październik czyli ok 20st!!!! a juz w sobote gwałtowne ochłodzenie temp spadnie do ok 10 st w kolejnych dniach zimnej z kazdą godziną i juz w niedziele i kolejne dni wystąpią opady w dzien sniegu z deszczem a noca samego sniegu przy temp 0st i ponizej. Gwałtowne ochłodzenie moze sie nieznacznie spóźnic lub przyjśc wczesniej. wszytsko bedzie zalezało od przemieszczania się frontu.. Odpowiedz Link Zgłoś
porahora Re: ciepło, ciepło... ;o) n/t 07.10.04, 15:12 Ciepło i kolorowo... z mojego okna na 9-tym pietrze widok cudny... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: ciepło, ciepło... ;o) n/t 07.10.04, 15:39 Widok cudny to ja miałam na początku września. Z okna małego rybackiego domku na Zatokę Pucką Alprzestrzeń była, mmmmm Po powrocie do domku odwinęłam rolety i... ekspresowo je opuściłam - widok paskudny - blokowiska, pełne anten satelitarnych. Paskudne to budownictwo klockowe. Odpowiedz Link Zgłoś