Gość: zyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:18 Mamy krótki karnawał , gdzie można potańczyć , nie chodzi mi o imprezę zorganizowaną raczej o lokal gdzie można pofikać do "ludzkiej" muzyki/techno mialam przez całą sylwestrową noc/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marea Re: gdzie można w Tychach potańczyć??? IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 09.01.05, 11:37 ja proponuje paradisco lub casablanca miło przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: do marea!!! 10.01.05, 09:26 Gość portalu: marea napisał(a): > ja proponuje paradisco lub casablanca miło przyjemnie Bardzo dziękuję za propozycję ,tylko gzie to jest ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Droga przez mękę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:23 Baaaaaardzo chciałam się zabawić i pojechałam do knajp gdzie kiedyś w karnawale zawsze byla muzyka taneczna : Staropolska, Romanza, Joker, Iguana, w Wiedeńskiej grali same walczyki , Hotel - Palisander zarezerwowany dla WOŚP / balowali na całego/. Zakotwiczyliśmy w końcu w hotelowym "piekiełku". Dziwne te Tychy ....w karnawale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Dziś hulam w Corridzie ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś