Gość: swerd Re: GDZIE W TYCHACH MOZNA DOBRZE ZJEŚĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:32 makdonaldy są na radziejówce i koło allkaufu dobre i tanie no ja lubie, nie wiem jak inni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo 2 Re: GDZIE W TYCHACH MOZNA DOBRZE ZJEŚĆ? IP: *.crowley.pl 18.01.05, 14:53 myslałam o jakiejś restauracji ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: GDZIE W TYCHACH MOZNA DOBRZE ZJEŚĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:57 jak restauracja a impreza na wiecej osób to zdecydowanie polonez dobrze jest też w szatni, w staropolskiej w paco też fajnie, ale mało miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: GDZIE W TYCHACH MOZNA DOBRZE ZJEŚĆ? 18.01.05, 14:40 To zależy co chcesz jeść i jak :-) Pizza - ponąć dobra i niedroga w Daltonie. Szybkie jedzonko typu ryż + mięso - bar wietnamski - poczytaj w wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=17696701 Co do restauracji to dobre jedzenie jest u Przewoźnika,w Staropolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfrydd tylko W-wyje 19.01.05, 15:41 Nie słuchaj tych spadachroniarzy, NAJLEPSZE ŻAREŁKO , oczywiście tylko "Pod kasztanem" Wilkowyje - masz tam najlepsze mięsko + różne dodatki, tak zrobionych frytek jeszcze nie miałeś, golonko po bawarsku, golonko gotow. , gicz cielęca, zajeb. żurek, śląskie kluseczki z roladkami ....... Nic z mikroweli wszystko naturalne i świeże, podane czyściutko szybciutko taniutko z uśmiechem na buzi. POLECAM gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety u ciotki 03.05.05, 14:51 do czsu jak sie nie przeniosla na Wartoiglowiec Odpowiedz Link Zgłoś