Gość: X IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 12:35 Witam. Czy ktoś orientuje się, czy ginekolog Dąbrowska-Szewczyk przyjmuje pacjentki na koszt NFZ w swoim gabinecie prywatnym? Czy przyjmuje gdzieś w którejś z przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: ginekolog Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 14:36 tylko prywatnie a w przychodni to zadnej nie przyjmuje z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka Re: ginekolog Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 16:20 Witam, z tego co kojarzę, to wspomniana pani przyjmuje w przychodni "Na Browarnej". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ginekolog Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:52 Jestem pacjentką doktor Szewczyk i przyjmuje "Na Browarnej" w każdy wtorek od 9-13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baya Re: ginekolog Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 23:18 Kobieta ginekolog hmm... byłam tylko raz badana przez Panią ginekolog i akurat trafiłam na bardzo sympatyczną, dokładną i że tak powiem... lubiejącą swoją pracę lecz jakoś mimo wszystko wolę mężczyznę jako ginekologa. Dlaczego chcesz iść akurat do tej kobiety ?? Jaka ona jest ?? jakoś łatwiej mi jest pójść do mężczyzny ale z chęcią sama bym spróbowała się przekonać do jakiejś kobiety więc ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X dziękuję za informacje :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 09:35 prowadziła moją ciążę; byłam zachwycona jej podejściem do mnie jako młodziutkiej mamy i całym przebiegiem kontroli ciąży; teraz moja córka zaczyna dorastać; już czas,żeby dokonać pierwszych profilaktycznych badań itd; uważam, że Pani Dąbrowska-Szewczyk jest idealnym lekarzem dla nastolatki właśnie przez wrażliwość i delikatność :) Odpowiedz Link Zgłoś