Gość: fresones IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 26.01.05, 10:49 Dostałam od chłopaka przedwczoraj na urodziny świeczke a pod choinke sól zapachową i chciałabym wiedzieć tylko co wy dostajecie od swoich sympati czy też świeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: prezenty na urodziny 26.01.05, 11:09 Od innych świeczki dostawałam, od męża jak dotychczas nie. Oto czym mnie obdarowywał np.: pierścionki, zegarek, radio, buty turystyczne, roślinki i np. takie zabawki: piła tarczowa, szlifierka oscylacyjna, wiertarka udarowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresones Re: prezenty na urodziny IP: *.unregistered.media-com.com.pl 26.01.05, 11:56 Szlifierki ...to chyba o sobie pomyślał chyba że lubisz tego typu prezenty.Ja zaprosiłam chłopaka do knajpki to nie dość że świeczkę dał to jeszcze awanture dostałam:( ale we wczoraj kupił mi 22 róże czekoladki i ciuch nie wiem co myśleć jak nie sól to świeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelove Re: prezenty na urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:13 Ja już świeczek nie dostaje pod choinke. Mamy tu w mieście sex shop, zajrzyj tam, to napewno dopasujesz jakiś model. Odpowiedz Link Zgłoś