Gość: zyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:10 Nie pamiętam kiedy miałam taką wysoką gorączkę! Jest to fatalne uczucie, mam nadzieję że was ten wirus nie dopadł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: gorączka 40 stopni :-< 23.02.05, 11:48 Odpukać... Tobie Zytko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: gorączka 40 stopni :-< IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.02.05, 13:31 u nmie to samo było :-( 3dni temu miałem 39,2 chora żona i syn -fatalnie. zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: gorączka 40 stopni :-< IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 13:34 Zyta nie jesteś sama. Ja leżę od soboty w łóżku. Dzisiaj jest mi nieco lepiej. Mam nadzieję ,że i Ty poczujesz się wkrótce lepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: gorączka 40 stopni :-< 23.02.05, 13:45 Zazwyczaj nie miewam gorączki i to niezależnie od choróbska, które mnie dopada. Nawet przy ostrym zapaleniu oskrzeli czy anginie ropnej mam około 37. Przy 38 prawie nie żyję. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: gorączka 40 stopni :-< 23.02.05, 13:47 40 stopni i masz sile jeszcze przy kompie siedziec :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: gorączka 40 stopni :-< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:27 gorączka spadla ale jestem jak balonik bez powietrza, bardzo słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: gorączka 40 stopni :-< 26.02.05, 14:44 przerabialem to 1,5 tyg temu. cos takiego mialem pierwszy raz. w szpitalu lezy z powodu tego wirusa wiele osób głównie z powiklan które pozostawil po sobie a które "rzucily" sie na serce i opony mózgowe.. co gorsza pare osób lezy nie przytomnych.. tak wiec lepiej nie ryzykowac tylo od razu do lekarza i wyleczyć to wirusowe paści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankanka Re: gorączka 40 stopni :-< IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.02.05, 20:54 choróbsko chyba każdego zwali z nóg :( jakie macie metody żeby zwalczyć przeziębienie, chorobę? koleżanka zwykle bierze 2 aspirynki albo polopirynki wieczorem, żeby się wypocić w nocy. na gardło mój chłopak robi kogel-mogel z czosnkiem, goździkami i sokiem malinowym a nade wszystko ceni sobie bańki bezogniowe i mnie nimi męczy jak się źle czuje. dla mnie nie są one przyjemne ale skuteczne (i niech tak pozostanie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: gorączka 40 stopni :-< 27.02.05, 23:32 Gość portalu: ankanka napisał(a): >> jakie macie metody żeby zwalczyć przeziębienie, chorobę? Czysta woda. Wystarczą dwie krople na szklankę wódki i mija jak ręką odjął ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Współczuję :-(. Wracaj szybko do zdrowia! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: gorączka 40 stopni :-< 07.03.05, 13:37 jestem zdrowa!!!!!!!!!!!!!!! cho jeszcze trochę kaszlę i p.doktor kazała mi unika skupisk ludzkich haha, muszę się chyba okopac w domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: gorączka 40 stopni :-< 16.03.05, 20:52 No to teraz już wiem co czułaś... Dziś w nocy właśnie miałem 40 stopni. Praktycznie nocy nie przespałem, cały czas mnie męczyły najdziwniejsze koszmary. Wiłem się jak szalony. Niestety żołądek zwracał wszystko co do niego wpadało, więc o tabletce przeciwgorączkowej nie było mowy. Byłem rano u lekarza, powiedziała, że panuje epidemia grypy, także uważajcie. Ale pocieszam się myślą, że powiedziała, że jeśli nie będzie powikłań to do niedzieli powinienem być zdrowy. Póki co jest rzeczywiście lepiej, temperatura spadła do 38-39 st. Plus mojej wersji grypy jest też taki, że nie mam w ogóle kataru ani kaszlu (przynajmniej na razie, odpukać) i tylko lekko boli mnie gardło. Myślę, że najgorsze już za mną. Ale dzisiejsza noc była straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: gorączka 40 stopni :-< 16.03.05, 21:21 Zyta nie łam sie, będzie OK Powinnaś sie cieszyć, że u Ciebie takie temperatury występują, bo co niektórzy mogą sobie o nich pomarzyć do czasu wakacji:) A tak poważnie to jeżeli mi sie udało wykurowac to i Tobie sie da. Polecam gorące mleko z czosnkiem przed snem, a napewno sie lepiej poczujesz. Życze zdrowia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta sryta jesteś jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:22 galanonim77 napisał: > Zyta nie łam sie, będzie OK jeleń jesteś !! Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: jesteś jeleń 17.03.05, 08:27 No cóż muszę sie jednak zawsze logowac, niestety........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta sryta Re: jesteś jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:03 zyta_1 napisała: > No cóż muszę sie jednak zawsze logowac, niestety........ trzeba się logować,-stety tylko co to zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: jesteś jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:34 Nie zmienia to nic, lacznie z tym ze idiota znowu na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzet nawrót choroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:30 powikłania? przejedż się dwa przystanki trolejbusem to poprawi samopoczucie i opisz kasownik pewnie tam zawarta jest recepta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaner Re: nawrót choroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:55 malo oryginalny jestes kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Mnie też dopadło :( 17.03.05, 20:02 Gwałtownie i nieoczekiwanie. Właśnie rozpoczęłam kurację :( Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: gorączka 36,6 stopnia 06.02.06, 23:49 mam nadzieje że w tym roku mnie grypa nie dopadnie,bo pod koniec lutego wybieram się na narty :D Odpowiedz Link Zgłoś