Gość: Krzyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:05 Witam Szukam jakiego fajnego pubu, ktory moglubyscie mi polecic Ostatnio zawitalem do belfegora - calkiem fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: tyskie puby IP: 213.186.89.* 09.03.05, 10:08 Belfegor jest najlepszy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio ochucki Re: tyskie puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:12 nie bo /Gool Bar/ rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: tyskie puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:30 www.newartclub.pl/ www.palisander.net.pl/ www.szatnia.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aralski racja, u Edka to jest wlasciwie to 10.03.05, 08:26 co mi starcza aby byc jak raju to tam mozna zaladowaz akumulatory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArTi22 Re: tyskie puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:03 Hej to moze ja tez sie wypowiem na temat tyskich pubow. Ogolnie uwazam z w Tychach takiego naprawde fajnego pubu to niema no ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma:) a wiec zaczynamy. ----------------------------------------------------------------------- Bakagaj-moj faworyt,jakos tam czuje sie jak u siebie,maly wygodny z lekkim klimatem lokal,srednio zadymiony Palisander-przyznam ze zrobil na mnie wrazenie ostatnio,taki underground tylko te piwko trzeba zamawiac chyba smsem;)(zalezy gdzie siedzimy):), malo zadymiony! Belfegor-spoko lokal ale w weekend bez rezerwacji to siedzimy na schodach:)Taki siaki Avanti-tutaj zapraszamy kobiety:)Browar 4pln!:) Art- nono po remoncie robi wrazenie,polecam!tylko ten dojazd... Zywiec-fajny super lokal, tylko ta rezerwacja 50pln(wydawana w barze) ---------------------------------------------------------------- teraz lokale srednio fajne;) Fuks-jesli ktos lubi ciemny klimat i duuuuzo dymu zapraszam Avangarda-nie przypadl mi do gustu. Gool pub-no coz...gdyby nie okolicznosciowe imprezy hip-hiphopowe to bym zaliczyl go do karegorii(byl kiedys fajny),nic pozatym! Scrubs czyli dawny Big ben-podobno fajny ale jak tak jak bigben to nie nie dla mnie,dym dym dym ----------------------------------------------------------------------- teraz deser czyli kategoria"omijac szerokim lukiem" No1.Tramwaj-ptfu!!!pomysl fajny wykonanie gorzej niz zle,pomsta do niebazalicza sie u mnie to melin i mordowni,nowy a brudny,smieszny i zalosny.Muzyka kazda z innej parafii,zero klimatu,zero luksusu,kompletne ZERO.Mam nadzieje ze to szybko zamkna.PS.Srednia wieku (35lat)BK No2.Pani Stasia czyli siodemka.<lol2>lubisz chamstwo-to cos dla Ciebie;) No3.Tawerna-zwana stajnia:)tu sie naraze ale to moje zdanie.Dym dym dym i nic pozatym:)PS.jesli lubisz klimat Jeezowej to znajdziesz tu nirvane;) Jazzowa-nie chodze,czytaj wyzej Merino-bez komentarza za porzadek i ...a zreszta szkoda nerwow pisac ------------------------------------------------------------------------- reszty lokali typu AW,trzynastek,kamratow itp itd zaliczam to melin,mordowni i desperacji,w wiekszosci nie bylem i niemam zamiaru byc nawet jakby mi darmowo wino:))))lali. no i to by bylo na tyle.Sa to moje paroletnie doswiadczenia i moje uwagi:) Zapraszam do komentarzy Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyski Re: tyskie puby IP: *.unregistered.media-com.com.pl 10.03.05, 17:48 bakakaj raczej Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: tyskie puby 10.03.05, 19:59 No i takiej burzy mózgów nam trzeba:) Wszystko z grubsza ok, poza tą jazzową - ja tawerny nie lubię a jazzzzz bardzo. Palisander ciekawy, duży ale specjalnego wrażenia na mnie nie wywarł. Za mało siedzisk mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fork Re: tyskie lokale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:08 zapraszamy do kometowania lokali pod ich wpisami:-) www.nawidelcu.pl/?mod=catalog&acn=city&id=15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embi Re: tyskie lokale IP: *.junisoftex.pl 11.03.05, 13:55 To ja tez zapraszam do komentowania :) www.tychy.silesianet.pl/index2.php?id=knajpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Stara Poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:05 Mam pytanie odnosnie Starej Poczty. To jest restauracja czy pub, na zdieciu widze stoliki.... Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Stara Poczta 11.03.05, 14:10 W hotelu Stara Poczta jest i pub i restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
aralski lubilem byla Frytke na F - dla mnie rewelka 12.03.05, 13:06 extra miejsce w srodku osiedla piwko sie saczy czas slimaczy sie wolno t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: tyskie puby IP: *.crowley.pl 30.03.05, 13:48 NIE z czasownikami pisze sie oddzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak z R Re: tyskie puby IP: *.crowley.pl 12.03.05, 14:37 LWY SALONOWE conajmniej,, geeez. wielkie wyprawy do knajpy na piwo w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: tyskie puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:04 Piwko jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: tyskie puby 23.03.05, 17:06 ja bardzo lubie żywca, jazzowa tesh oka, ogólnie cos w tym temacie od jakiegoś czasu sie poprawiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś