Gość: klarcia IP: *.crowley.pl 21.04.05, 21:34 Czy gdzieś w Tychach jest sklep ze zdrową (przynajmniej z nazwy ;-) żywnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Sklep ze zdrową żywnością IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.04.05, 21:49 Na tyskim targowisku, na tzw hali jest stoisko o nazwie Zdrowa Żywność. Sklepik jest niewielki, czy wybór również, to nie wiem, bo się nie znam, ale ja znalazłam tam kilka interesujących rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Sklep ze zdrową żywnością 22.04.05, 07:44 Na os. K, z boku bloku zaraz obok przystanku na Jaśkowickiej jest sklep Ogród Zielonego Smoka z ekologiczną żywnością. Nie wiem jednak czy dobrze zaopatrzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejanira Re: Sklep ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:41 Dziewczyny!to wszystko to jest tak zdrowa żywność jak ja kosmonautką. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Sklep ze zdrową żywnością 22.04.05, 09:48 Gość portalu: Dejanira napisał(a): > Dziewczyny!to wszystko to jest tak zdrowa żywność jak ja kosmonautką. No patrz, a niektórzy to jedzą!! Zgroza!! Znam jeszcze odważniejszych: ODDYCHAJĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejanira Re: Sklep ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:14 no popatrz, ci co spożywają tą niezdrową żywność,żyją,oddychają?! i nie przepłacają!!? to ci dopiero ciekawe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papirus Re: Sklep ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:09 Zdrowe naciąganie ludzi, wykorzystywanie niewiedzy,zdrowe świństwo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo 2 Re: Sklep ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:16 tutaj chyba ktoś handluje tą zdrową żywnością i potrzebuje reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś