zyta_1 24.04.05, 20:07 tak tu przeszkadzam,że najwyższy czas odpocząc . no to papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galanonim77 Re: papa spadam 24.04.05, 21:23 Czyżby to byl żart??? Przeca 1 kwietnia juz był, hmmm. radio94.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: papa spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=23111425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro 2 Re: papa spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:02 kowalski w poszukiwaniu pracy stoi przed szefem cyrku: szef pyta:co pan umiesz panie kowalski, kowalski odpowiada:umię naśladować ptaki...nato odpowiada wielki szef cyrku:panie takich to ja mam na pęczki.....no to kowalski odfrunął....... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety Nie wracaj, brak to room dla tebia 02.05.05, 13:38 gotuj w domu, to jest oki ale nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
barbidu Re: Nie wracaj, brak to room dla tebia 03.05.05, 09:21 ziemiowziety napisała: > gotuj w domu, to jest oki > ale nie wracaj Ciekawe czym ona ci tak podpadla??? Może zdradzisz, bo mnie to ciekawi skąd taka zajadłośc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. bo wszędzie jest pogodno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:05 Wstajesz rano spoglądasz za okno, a tam -pogodno Wchodzisz do łazienki, a tam -pogodno Otwierasz lodówke, a w środku -pogodno Szukasz kawy, otwierasz szafkę a tam -pogodno Wchodzisz do samochodu, w środku -pogodno Odpalasz radyjko, co słyszysz? -pogodno na drugi dzień to samo, na trzeci też... Ile jesteś w stanie wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ktos tu wspominal o pogodno???:D::D:D IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: ktos tu wspominal o pogodno???:D::D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=23135788&a=23140874 Odpowiedz Link Zgłoś
barbidu Re: bo wszędzie jest pogodno 03.05.05, 12:35 Gość portalu: odp. napisał(a): > Wstajesz rano spoglądasz za okno, a tam -pogodno > Wchodzisz do łazienki, a tam -pogodno > Otwierasz lodówke, a w środku -pogodno > Szukasz kawy, otwierasz szafkę a tam -pogodno > Wchodzisz do samochodu, w środku -pogodno > Odpalasz radyjko, co słyszysz? -pogodno trochę tolerancji ,jedni piszą non stop o pogodzie i co? też ci przeszkadzają? > na drugi dzień to samo, na trzeci też... > Ile jesteś w stanie wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: bo wszędzie jest pogodno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:48 barbidu napisała: > trochę tolerancji ,jedni piszą non stop o pogodzie i co? też ci przeszkadzają? Pisząc /pogodno/ nie miałem na myśli POGODY hmm... A ten od pogody a jest tutaj taki jeden, też by mógł podzielić los zyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real pogodno fakt nic specjalnego ale... IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:34 przeciez badzmy tolerancyjni kazdy slucha czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
salo Droga Zyto, 04.05.05, 11:19 nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana, ja Cię lubię i chętnie z Tobą pogadam. Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: papa spadam 25.06.05, 07:04 "tak tu przeszkadzam,że najwyższy czas odpocząc . no to papa" Ja także "spadam", znaczy sie lecę ...na Cypr :P W razie czego odzezwę sie jak wróce. Życzę wszystkim udanych i słonecznych wakacji;) Pozdrawiam ... szoszofcy.w.interia.pl/index.html antyradio.pl/katowice/index.html Odpowiedz Link Zgłoś