tatimati 11.05.05, 16:42 Ja już nie mogę, jak jutro znów bedzie padac to się chyba poży... no w każdym razie zadowolona nie będę. SŁOŃCE WRÓĆ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Deszcz... 11.05.05, 20:16 Spoko jeszcze jutro opady burzowe, mozliwy grad tak jak dzis, który solidnie popadał około 15.00. Po jutrze już padać nie powinno i temp podksoczy znacznie. Sezon grzewczy wiec po raz drugi zostane zakonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
tatimati Re: Deszcz... 11.05.05, 20:59 jak przeczytałam odpowiedź, jeszcze raz spojrzałam no to co napisałam i...wstyd mi za tego orta jak nie wiem co :( ale dzięki basturk za dobre wiadomości ale gdzie ten grad dziś po 15tej? pomiędzy godz 15:10 a 15:45 wracałam z pracy i choć solidnie lało to gradu niet! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Deszcz... 11.05.05, 21:16 a heh oka ;) no i cobys jeszcze bardziej sie dowartosciował to podam fakt ze w poniediząłem był przymrozek dosyc duzy i we wtorek tez ale juz niewielki, ale to nic w porównaniu z tym ze przelotne opady w nocy z niedzieli kiedy to w południe było +4,5 st na poniedziałek występowały nie tylko pod postacią deszczu ale i krupy śnieznej a nawet mokrych płatów sniegu. Był to drugi rok z rzędu kiedy mielsimy taki "powiew zimy" w maju z tą różnicą że rok temu było to później bo 23 i 24 maja i było to po ponad 15 latach nieobecności "zimowego zjawiska" w maju. ;D krupa snieżna to coś posredniego miedzy sniegiem a gradem. grad śa to kulki lodowe a krupa to postać sniegu-drobne kulki snieżne co zas do dzisiejszego gradu to któredy wracałeś?? jak byłeś w okolicach hotelowca to niemozliwe cobyś nie zauwazył.. cały parapet w biurze miałem biały z gradu, od rodzinki wiem ze padał tysh na zecie ale bardzo słabo-co zrozumieąłe bo opady burzowe sa opadami punktowymi i mają charakter lokalny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Deszcz... 12.05.05, 09:40 Ja rozumiem że świat w 70% składa się z wody... ale odrobina suchego lądu też by się przydała. :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tatimati Re: Deszcz... 12.05.05, 16:30 oki, dziś ową krupę (tak się odmienia?) zaliczyłAM wczoraj oś C się nie załapało, dziś już tak a tak coś na przyszły tydzień zapodasz pogodowego, byłABYM wdzięcznA - mam pewne plany wymagające murowanej pogody a te Twoje niusy pogodowe to praca, czy hobby, bom niezorientowanA ? Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: Podpowiedż;) 12.05.05, 19:33 Basturk tatimati chce Ci chyba powiedzieć, że nie jest facetem, a należy do płci pięknej:)) O ile dobrze "skumałem" jej wypowiedż. radio94.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Podpowiedż;) 13.05.05, 19:42 a gdzież sie wybierasz?? ;) jeżeli jak chodzi o naszą-pd czesc naszego kraju to cóż, jest to "najbardziej opadowa" cześć kraju a co za tym idzie dni bez deszczu śniegu czy to przelotnego czy ciagłego należą do nielicznych. Cóż neichciałem tego pisac ale pieknej słonecznej jednodniowej pogody nastał kres. Popada choc nie mocno znów jutro i w dniach następnych. Z tą jednak różnicą że jutro jeszcze ciepło ok 13 st ale po jutrze juz brzydziej chłodniej.. nic szczególnego. Czy to moja praca czy hobby??? to drugie, juz jakos tak mam, rzadkie to hobby. Tak przeczuwałem że jesteś płcią piękną ;] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
huhnerkeule Re: Podpowiedż;) 13.05.05, 22:33 tatimati napisała: > bingo jesteś homoseksualistą? gejem? pederastą? zboczeńcem? pedofilem? wujkiem Józiem? ciocią Sztefką? - czy kim ? Odpowiedz Link Zgłoś
tatimati Re: Podpowiedż;) 14.05.05, 16:37 jesten gejem ; ) i nie wstydzę się tego bo w końcu to coś wyjątkowego gej-kobieta, no nie?????? A wybieram się na południe, samiuteńkie, właśnie się pakuję, mam już kurtkę przeciwdeszczową i polarek, będzie jak będzie, ale będę przygotowana Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Podpowiedż;) 14.05.05, 23:16 no lepiej bądź przygotowana, opady juz widac na radarach opadowych niedaleko, ba w czechacxh i na słowacji juz pojawiają sie solidne opady burzowe i wyładowania, które zmierzaja w naszą stronę www.chmi.cz/meteo/rad/updated_show.php?den=trgif&oro=0&kriz=1&auto_nahraj_pocet=6&lon=14 i ja jutro miałem ruszyc na nasze beskidzkie szlaki, ale co tam rusze mimo trego ze bedzie padac i błyski bardzo realne Odpowiedz Link Zgłoś
huhnerkeule Re: Podpowiedż;) 15.05.05, 23:22 tatimati napisała: > jesten gejem ; ) > i nie wstydzę się tego > bo w końcu to coś wyjątkowego gej-kobieta, no nie?????? No nie wiem, w czym ta wyjątkowość? Twoja orientacja seksualna jest nie pewna... Odpowiedz Link Zgłoś