ixi42 19.01.06, 13:48 jak wejść do autobusu z osobą niepełnosprawną na przystanku Filaretów,nie ryzykując wpadniecia pod stojący wóz?MZK ma to gdzieś i rzeżbi jakieś tuneliki pod mikrobusy,przy tym demolując dojścia co je ludzie wydeptali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: niebezpieczne przystanki 21.01.06, 15:55 Nie za bardzo rozumiem o co chodzi, ale złych intencji bym MZK nie przypisywał. Jest ostra zima, z którą wiele służb nie daje sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Ty chyba 22.01.06, 10:18 krramer napisał: > Ty chyba pracujesz w MZK u mnie na parkingu nie ma gdzie zaparkować bo jest pełno śniegu i z odgarniętego śniegu są wyrzeźbione boxy . czy zatem jestem parkingowym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Ty chyba 22.01.06, 11:14 metgreg napisał: > krramer napisał: > > Ty chyba pracujesz w MZK > > > u mnie na parkingu nie ma gdzie zaparkować bo jest pełno śniegu i z > odgarniętego śniegu są wyrzeźbione boxy . czy zatem jestem parkingowym ?? Chyba nie przemyślałeś swojej riposty:P Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Ty chyba 22.01.06, 11:23 tipp01 napisał: > Chyba nie przemyślałeś swojej riposty:P A może ty jej nie zrozumiałeś??:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Ty chyba 22.01.06, 15:22 ehh amgi, widać trzeba wytłumaczyć niektórym, wiec łopatologicznie: tipp01 napisał: > metgreg napisał: > > > krramer napisał: > > > Ty chyba pracujesz w MZK > > > > > > u mnie na parkingu nie ma gdzie zaparkować bo jest pełno śniegu i z > > odgarniętego śniegu są wyrzeźbione boxy . czy zatem jestem parkingowym ?? > > > Chyba nie przemyślałeś swojej riposty:P skoro twierdzisz , ze ktoś pracuje w MZK tylko dlatego ze twierdzi, że to nie wina mzk, to ja musiałbym być parkingowym, bo nie obwiniam kogoś odpowiedzialnego za parking za to, ze nie ma gdzie parkować. choć przyznam, że dla mnie łatwiej byłoby zrozumieć samą ripostę niż jej wytłumaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: Ty chyba 22.01.06, 15:23 oczywiscie miało być MAGI a nie AMGI :) litrówka heh Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Ty chyba 22.01.06, 12:15 krramer napisał: > Ty chyba pracujesz w MZK A Ty chyba pracujesz w SERTOPie Odpowiedz Link Zgłoś