Dodaj do ulubionych

Tychy - weekend

05.02.06, 21:10
Gdzie w Tychach mozna ciekawie spędzić czas w weekend . Tzn wyjść z żoną i w
spokoju posiedzieć posłuchac muzyki itd. ?
Obserwuj wątek
    • matams Re: Tychy - weekend 06.02.06, 10:14
      np mozna isc do teatru, kina.
      Mozna isc do pubu, pijalni piwa.
      • map10 Re: Tychy - weekend 07.02.06, 08:03
        dzięki za odpowiedź - tyle i sam wymyśliłem ale chodzi mi o bardziej
        dokładniejsze dane tzn. nazwa pubu , gdzie się znajduje...!Teatr i kino odpada .
        • d.gwardecki Re: Tychy - weekend 08.02.06, 19:36
          Muzyka rockowa:
          1.Hotel TYCHY (poziom -1) PALISANDER - dużo fajnych koncertów, lepiej zrobić
          rezerwacje wcześniej - istnieje strona www to można spisać nr tel.
          2. TEATR TYCHY - Cafe Belfegor - dużo stolików ale w weekend ciężko znaleźć
          wolne miejsce około 19

DANCE:
          1. NEW ART CLUB - przyjemnie, mały parkiecik ale da się nieźle wybawić w gronie
          znajomych i innych klientów pubu
          2. AWANGARDA - naprzeciwko Hotelu, zawsze full...
          3. SPACE - Hotel (parter) - z miejscami róznie - przyjemna knajpa (szczególnie
          siedzenie na kanapach :P)

NA KOLACJE:
          Folwark - Stare Tychy na ul. Sienkiewicza - gorąco polecam na spokojny,
          romantyczny wieczór który.

Te knajpki polecam ja, ale napewno znajdziesz coś dla siebie również w takich
          klubach jak np. Szatnia w której odbywa się wiele imprez. Każda z wymienionych
          knajpek posiada strone internetową na której znajdziesz zdjęcia lokalu, namiar i
          zazwyczaj zdjęcia z imprez w nich organizowanych.
          Pozdrawiam
          Damian
          • map10 Re: Tychy - weekend 09.02.06, 12:29
            dzięki Damian .
            • jarod1974 Re: Tychy - weekend 09.02.06, 21:55
              Nie polecam Pubu Palisander. Zero klimatu taki pusty garaż z kilkoma stolikami i
              stołem bilardowym.Barmani i właściciele często oszukuja na zawartości i cenie
              drinków.Najwięcj zawsze kasuje Pani właścicel. Zawsze można sie przejść do pubu
              "U Przewoźnika" napić się piwa pograć w kręgle. Na starych tychach jest tez
              fajna winiarnia "Bakakaj" jest mozliwośc wypalania fajki wodnej. Na os H otwarta
              jest nowa pizzernia Oregano wystrój śródziemnomorski z dobrym jedzieniem.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka