tashia 21.02.06, 15:06 Witam, szukam przdszkola dla alergicznego dziecka. Może znacie takie, które dostosuje się do diety dziecka lub pozwoli na przyniesienie posiłków z domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara53 Re: przedszkole dla alergika 25.02.06, 21:10 moje dziecko jest alergikiem, posyłam mojego synusia do Przedszkola w Urbanowicach, super przedszkole, z dietą nie mam najmniejszych problemów, opiekę ma tam fantastyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
saharaa Re: przedszkole dla alergika 27.02.06, 13:09 Też słyszałam, o tym przedszkolu w Urbanowicach podobno jest małe i rodzinne, moja znajoma posyła tam dziecko i bardzo chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: przedszkole dla alergika 27.02.06, 20:44 cześć, też mam alergika (prawie 15 pokarmów nie może) teraz ma 3,5 lata zapisałam do 14, za Urzędem Skarbowym jest O.K. ( w sali wisi kartka z tym czego mała nie może ;-) w przedszkolach teraz sporo dzieci jest alergicznych myślę, że wszedzie przestrzegana jest dieta kłopot w tym, że moja potrafi komuś zabrać np. ogórka kiszonego z talerza ;-) Z 14-tki jestem bardzo zadowolona (świetny personel, masa zajęć dodatkowych za grosze, częste zebrania z rodzicami, dni otwarte...itp.) Polecam też z innego względu. Wiem że tego przedszkola nie zamkną zanim moja pójdzie do szkoły. Pozdrawiam acha dobra rada zaszczep bąbla szczepionką antygrypową zanim pójdzie do przedszkola sporo dzieci choruje Odpowiedz Link Zgłoś
saharaa Re: przedszkole dla alergika 02.03.06, 21:46 to przedszkole o którym pisałam wyżej to przedszkole nr 25 Odpowiedz Link Zgłoś