Dodaj do ulubionych

Imprezy w Tychach

IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 14.02.03, 03:06
Czy kiedyś sie więcej działo w Tychach jeśli chodzi o koncerty czy mi sie
tylko tak zdaje , gdzie wogóle bywają koncerty?
Obserwuj wątek
    • magda_mistrzyni Re: Imprezy w Tychach 14.02.03, 15:10
      Napisz jakich klimatów słuchasz to powiem ci czy w Tychach bedziesz sie mógł
      zabawić :)ale jak juz to najlepsze koncerty są jazzie i mikołowkim fraktalu...
      • Gość: LukaZ23 Re: Imprezy w Tychach IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 16.02.03, 21:31
        Rock , blues , jazz. W jazzie dawno nie byłem na koncercie , nic mi sie nie
        wydawało warte wydania złotych. Poza tym są rzadko. Cholera dzisiaj było coś
        na co bardzo chciałem iść ale nie miałem czasu. W mega wymyslili nową
        cykliczną impreze (1 na miesiąc) gdzie grają zespoły kawałki jakiejś
        konkretnej kapeli. Dzisiaj byli Red Hoci. :(
        • magda_mistrzyni Re: Imprezy w Tychach 17.02.03, 22:02
          kontynuując tem watek...powiedzialabym, że w jazzie nie są rzadko koncerty
          tylko co jakis czas :)ale jak juz się odbywaja to na poziomie.
          wykonawcy według mojego odczucia to "pierwsza liga" alternatywy czy jak kto
          woli muzyki dla wrazliwych inaczej. w jazzie gościli juz takcy artysci jak:
          Pogodno, Nagatyw, Cool Kids of death, Akurat, Skankan,Maleńczuk, Something Like
          Elvis...tyle sobie przypomiałam.Muzyka szeroko rozumiana jako NIEKOMERCYJNA.
          Ciągle jestesmy zalewani plastkikową papką przez media szeroko pojęte a
          wyrwanie się na dobry, "uduchowiony" koncercik jest wręcz zalecany.
          nie bedę sie rozpisywać na temat muzyki niszowej bo mogłabym pisać i pisać ...

Choć nie ukrywam, że za mało jest mocnych, agresywnych dźwieków.Właściciele
          boją się, że publika rozniesi knajpę. szkoda

cos mi się wydają, że zrobiłam małą reklamę jazzowej. Piwo dla mnie gratis do
          końca życia :)
          • radexindamix Re: Imprezy w Tychach 17.02.03, 22:41
            Ja poproszę koncert St Germain w Jazzowej!Akurat nazwa lokalu się by
            zgadzała,bo on dużo jazzu umieszcza w swojej mieszance klubowych stylów.

P.S. Właśnie słucham jego kawałka Rose Rouge w remixie Spillera - coś genialnego
            (polecam),dlatego podrzuciłem powyższy pomysł.
          • Gość: LukaZ23 Re: Imprezy w Tychach IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 17.02.03, 22:43
            Dziwne te klatki porobili ostatnio. Ale jakby nie było jest to praktycznie
            jedyna knajpa do której chodze w Tychach.
            • radexindamix Re: Imprezy w Tychach 17.02.03, 22:55
              Podobnie sądzę,podobnie chodzę.Choć w piątek jest coraz więcej 'kociarni',ale
              też się da wytrzymać;)
              • magda_mistrzyni Re: Imprezy w Tychach 18.02.03, 13:50
                radexindamix napisał:

> Podobnie sądzę,podobnie chodzę.Choć w piątek jest coraz więcej 'kociarni',ale
                > też się da wytrzymać;

Zawsze jazzowa kojarzyła mi się z hasłem "no dres-no stres" i z
                tabliczka "wstęp od lat 21 ".
                Czyżby granica wiekowa został obniżona?
                A co do piątku to tam są dzikie tłumy. Jak ktos lubi sie ocierać non-stop o
                kogoś to polecam:)

• Gość: LukaZ23 Re: Imprezy w Tychach IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 18.02.03, 16:10
                  Taaa... Piątkowe wieczory w Jazzie i jazda autobusem w godzinach szczytu to
                  raj dla ocieraczy. Tak wogóle do której jest teraz pub? Ostatnio siedziałem do
                  1:00 ale prawie już ludzi nie było. Dziwne , że sie tak szybko sie ludzie
                  zmywają.
                  • pawel_1 Re: Imprezy w Tychach 18.02.03, 23:08
                    Gość portalu: LukaZ23 napisał(a):

> Taaa... Piątkowe wieczory w Jazzie i jazda autobusem w godzinach szczytu to
                    > raj dla ocieraczy. Tak wogóle do której jest teraz pub? Ostatnio siedziałem
                    do
                    > 1:00 ale prawie już ludzi nie było. Dziwne , że sie tak szybko sie ludzie
                    > zmywają.

to zalezy. mozna posiedziec czasami do 2 ale roznie to bywa.
                    oficjalnie do 24
    • Gość: osF Re: Imprezy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:40
      W Jazzowej obudzili sie z zimowego snu i w sobote o 20 bedzie tam koncert.
      • Gość: osF Re: Imprezy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:43
        A tak z innej beczki: watek powyzej ma numer 2300. Udalo mi się jakiś rekordowy
        zdobyc, choc to jakos tak niechcacy wyszło:-) Jesli ktos nie spał po nocach i
        polowal na niego , to sorki;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka