wal42 14.08.06, 01:57 jestem szczęśliwy,jestem sam,wysłałem dzieci na tydzień,nie gotuje,nie martwwie sie,totalny luz,chyba sie od razu upijei to jest najpiękniejszy odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedna_czwarta Re: JESTEM SAM 14.08.06, 14:46 a może skocz z bloku albo odkręć gaz, wypij wino zadzwon po dziwke kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
amelka99 Re: JESTEM SAM 18.08.06, 22:18 udanego wypoczynku zycze :-))) i szybkiej regeneracji sil ...tydzien szybko zleci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wal42 Re: JESTEM SAM 19.08.06, 18:35 dziękuję Amelko.Myśle że wypowiedż poprzednika jest "pase".Albo kawaler ,ktos komu jest bardzo łatwo ,albo prowokator bardzo młody.Ja jestem sam i cieszę się z chwili luzu.Pozdrawiam WAL42. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka99 Re: JESTEM SAM 20.08.06, 14:03 wiem cos o tym ...ale dobre czasy sie skonczyly juz rodzinka w kopmlecie :-))) no coz pozostaja zawsze mile wspomnienia i odliczanie czasu do ich nastepnego wyjazdu :-))) Pozdrawiam cieplutko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 ale kogo to obchodzi?:P 24.08.06, 15:12 Albo mi sie zdaje albo takie tematy na TF są prowokacją do niepotrzebnych i obrażliwych komentarzy. No chyba, że ten temat ma skierować "foremniaków" na to kto jest sam ... "ale kogo to obchodzi???" Od tegą są inne strony towarzyskie: -sympatia.pl -iLove.pl -itd Odpowiedz Link Zgłoś
leon997 Re: JESTEM SAM 28.08.06, 00:09 No to jak nie jesteś żonaty to po co se narobiłeś dzieci i nie masz spokoju idioto? Wszystko trzeba robić z rozumem baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: JESTEM SAM 07.11.06, 20:30 wal42 napisał: > jestem szczęśliwy,jestem sam,wysłałem dzieci na tydzień,nie gotuje,nie > martwwie sie,totalny luz,chyba sie od razu upijei to jest najpiękniejszy > odpoczynek Szczęściarz Odpowiedz Link Zgłoś