radexindamix 03.03.03, 16:56 Temat do rozmyślań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Co macie w nosie? 03.03.03, 22:09 A w nosie to mam aktualnie sytuacje polityczna POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Co macie w nosie? 03.03.03, 22:14 a ja mam w nosie takiego jednego...sam sie prosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Co macie w nosie? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 22:49 Aktualnie a wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Co macie w nosie? IP: *.unice.fr 05.03.03, 12:44 A muchy mam, bo mnie tak jedna rozczarowla. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Co macie w nosie? 05.03.03, 16:05 Chciałbym mieć w nosie miernote która mnie dopadła,ale jest na tyle duża,że nie mieści się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Co macie w nosie? IP: *.unice.fr 05.03.03, 16:42 radexindamix napisał: > Chciałbym mieć w nosie miernote która mnie dopadła,ale jest na tyle duża,że > nie mieści się Na ale chyba nie myslisz o samobojstwie? Stary nie rob tego, kto bedzie na tyskim forum pisal?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Co macie w nosie? 05.03.03, 17:08 Spoko,aż takich myśli nie mam,warto żyć-chociażby dla forum.Ale faktem jest ,że otacza mnie miernota Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Co macie w nosie? 05.03.03, 19:26 otoz to i to jest powod na przyjscie wiosny KOniec jesiennych i zimowych depresji trzymaj sie przyjdzie wiosna BEDZIE LEPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Co macie w nosie? 07.03.03, 22:08 ja to teraz przeczytalem co za refleksyjne teksty i ta tresc no i to..... pytanie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Co macie w nosie? 07.03.03, 23:43 to fajne ze watek o takim tytule moze prowadzic ludzi do takich zwierzen Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Co macie w nosie? 08.03.03, 00:09 Hmm,temat przerósł nawet autora... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Co macie w nosie? 08.03.03, 09:46 Hehe Dobre Dobre :) :) Cos sie dubluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Co macie w nosie? 08.03.03, 14:05 Mam w nosie facetów za ten wymuszony Dzien Kobiet- BOJKOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Czemu wymuszony? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 16:16 Niezajarzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Co macie w nosie? 19.04.03, 17:06 mam wszystkich w nosie...pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Co macie w nosie? IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 22:32 nie ladnie klamac bo ci nosek urosnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co macie w nosie? IP: *.tychy.net.pl / 10.10.27.* 19.04.03, 23:15 Mam w nosie, że się nie odzywacie... Sama sobie dotrzymam towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Co macie w nosie? IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 22:35 hehe fajne to forum ;)) bede soba i powiem ze mam w nosie same spiki i kozy - fuj Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Co macie w nosie? 22.04.03, 23:32 Gość portalu: art napisał(a): > hehe fajne to forum ;)) noooo...mi tez sie podoba moze mieszkasz na ulicy swierkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Co macie w nosie? 24.04.03, 10:05 A dlaczego akurat Swierkowa?? a moze Jodlowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co macie w nosie? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 13:52 'bo to zly nos byl' Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co macie w nosie? Rozpoczą się redyk :) 22.05.03, 22:58 Rozpoczął się redyk czyli wypas owiec na halach. Ale zamiast owiec to zrobił sie wypas kóz bo jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Co macie w nosie? 28.08.03, 13:33 Wygląda na to, że wszyscy macie w nosie to forum ;( Jak ono Wam odpłaci pięknym za nadobne to dopiero będzie ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Co macie w nosie? IP: *.unice.fr 01.09.03, 14:08 Ja mam w d... Francuzow i ich cholerny kraj. Bajzel jak w Polsce albo jeszcze gorszy. Do tego przekonani o wspanialosci swojego kraju. Pracownicy sektora panstwowego to niekompetentna banda nierobow, ktorych ulubionym zajeciem sa strajki. Do tego ta cholota z Afryki, ktorej sie nie chce pracowac i ktora pobier RMI. Ja uczciwy student, zeby moc legalnie pracowac musze sie nabiegac za pozwoleniami, na uzerac z glupimi urzedasami. Do tego jak juz mam prace to musze placic wszystkie skladki(emerytalna, bezrobocie, zdrowotna etc.-w sumie 1/4 pensji tego sie uzbiera)mimo iz jako niefrancuz niegdy z tego nie skorzystam. Zlodzieje!!! Dlatego ciesze sie bardzo, ze gospodarka francuska zanotowala w drugim kwartale spadek PKB 0,1% a deficyt budzetowy w 2003 przekroczy 3% PKB. Mam nadzieje, ze komisja europejska juz w poszezonym skladzie o nowych czlonkow wpieprzy im 4 mld euro kary za ten deficyt. Moze w koncu skumaja, ze im mniej panstwa w gosp. tym lepiej dla tej ostatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Co macie w nosie? 01.09.03, 16:16 I do tego twierdzą, że Korzeniowski wyemigrował do ich mlekiem i miodem płynącego raju. I że woli Francje niż Polske ?! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co macie w nosie? 01.09.03, 16:57 Brrr też nie lubie francuzów za ich pseudo demokracje, arogancje i za ich role w II w. ś. no i za ich oczywiscie wolę do walki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Co macie w nosie? 25.11.03, 22:55 Aktualnie smród zza okna, co oni wypuszczają na ulice?? Wali prawie jak w czasach markotnej oczyszczalni... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Co macie w nosie? 26.11.03, 14:25 Aktualnie - pył drewniany :) A czasami miewam muchy :) Odpowiedz Link Zgłoś