loso11 10.10.06, 08:34 Na stronie projektu e-tychy widnieje cennik... www.e.tychy.pl/cennik.html Jak dla mnie to drozyzna....a mialo byc tak pieknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_x Re: e-tychy 10.10.06, 15:30 loso11 napisał: > Na stronie projektu e-tychy widnieje cennik... > www.e.tychy.pl/cennik.html > Jak dla mnie to drozyzna....a mialo byc tak pieknie Przeciez to nie sa te slawne "e-tychy"(ericsson+miasto+PEC), prawda? Pogubilem sie, niech ktoś to naprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: e-tychy 10.10.06, 19:31 tak,to te slawne e-tychy w polaczeniu z PEC itd Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: e-tychy 11.10.06, 08:30 loso11 napisał: > Na stronie projektu e-tychy widnieje cennik... > www.e.tychy.pl/cennik.html > Jak dla mnie to drozyzna....a mialo byc tak pieknie Cennik wprawdzie jest, ale poza tym na stronie "e-Tychów" nie mogę znalezc żadnego szczegółowego opisu usług. No chyba, że źle szukam. Informacja "Podstawowy/Standardowy/Rozszerzony dostęp do Internetu WWW przez PROXY", napisana jednym ciągiem, mogłaby nawet wskazywac, że można liczyc tylko na HTTP ;-) Myślę, że tam chyba brakuje przecinka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_1978 Re: e-tychy 11.10.06, 15:35 eh to chyba nie TE e-tychy "Władze miasta Tychy 9 grudnia 2004 podpisały list intencyjny z firmą Ericsson oraz Przedsiębiorstwem Energetyki Cieplnej w Tychach w sprawie projektu eTychy. W ramach projektu na terenie miasta wybudowana zostanie szerokopasmowa sieć wielousługowa, dzięki której wszystkie gospodarstwa domowe, firmy, urzędy zyskają dostęp do szeroko rozumianych usług telekomunikacyjnych (telewizja, internet, telefon z „jednego gniazdka” ). Miasto jest inicjatorem stworzenia projektu e-Tychy, który wpisuje się w . Techniczna realizacja projektu będzie możliwa dzięki wykorzystaniu sieci ciepłowniczej Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej w Tychach (spółki z większościowym udziałem gminy). Decyzja o przystąpieniu do projektu została poprzedzona szczegółowymi badaniami przeprowadzonymi przez Akademię Ekonomiczną w Katowicach. Zakończenie inwestycji planowane jest na 2007 rok." Więc wydaje mi się że firam która współpracowała przy zakładaniu portalu tychy.pl poprostu wykorzystuje sobie domene tychy.pl i wprowadza w bład klientów. I to nawet chyba dwie firmy instalmedia i media-com Zobaczcie na logo na stronie www.tychy.pl - tam się pojawia e-tychy i zobaczcie czy znajdziecie je na stronie www.e.tychy.pl. Pozatym gdzie kablówka i telefon ??. Jak dla mnie coś tu brzydko pachnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
piter_1978 Re: e-tychy 11.10.06, 15:39 Przeszukałem oferte Instalmedii i znalazłem: www.instalmedia.pl/strona/index.php/id_strony/7 Nie potrafię zrozumieć jak coś takiego może się znajdować w domenie tychy.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś