Dodaj do ulubionych

Szabada szabada Mydełko FA

03.04.03, 16:13
Moda na karaoke wraca.I wreszcie zauważyli to właściciele tyskich knajp!
To dzielcie się myly państwo ulubionymi cytatami z piosenek.Cóż wam siedzi w
głowach.

'Za młodzi na sen
Za starzy na grzech
Wypijmy przy stole
Za błedy na dole
By ich było mniej'
Obserwuj wątek
    • pawel_1 Re: Szabada szabada Mydełko FA 04.04.03, 18:14
      a gdzie w tychach mozna isc na karaoke?
      • Gość: Radex Re: Szabada szabada Mydełko FA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 18:31
        W ostatni weekend było w piątek w Tawernie(ale ja tam nie chodzę),a w sobote w
        Fuksie.W Tychach to dopiero raczkuje,ale myślę że się rozkręci,bo już cały Śląsk
        (no i Polska) się w to bawi.Byłem na niezłym karaoke we wtorek w Olimpie
        (awfowksi klub)-genialna zabawa
        • pawel_1 Re: Szabada szabada Mydełko FA 04.04.03, 23:40
          ja na jedynym karaoke jakim byle to byla impreza w mieszkaniu gdzie muza byla
          za programu komputerowego do karaoke. ale byly jaja jak cholera bo w piosenki
          byly typu roxete i britni spirs(jak to idiotka sie pisze???)
        • kaner Re: Szabada szabada Mydełko FA 05.04.03, 23:42
          W Tawernie od poczatku roku jest Karaoke co tydzien
          wczesniej w soboty a teraz w piatki ;)
          • pawel_1 Re: Szabada szabada Mydełko FA 05.04.03, 23:47
            w tawernie to byle ostatni raz jak mialem siedemnascie lat, wiec prawie
            zapomnialem gdzie to jest:-))
            • Gość: LukaZ23 Re: Szabada szabada Mydełko FA IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 13.04.03, 16:47
              pawel_1 napisał:

> w tawernie to byle ostatni raz jak mialem siedemnascie lat, wiec prawie
              > zapomnialem gdzie to jest:-))

I poczęstowałem cie wtedy klubowymi hehe ale stare czasy. W piątek byłem na
              karaoke ale mi sie nie podobało bo za bardzo to traktowali na poważnie.
    • Gość: Radex Re: Szabada szabada Mydełko FA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 16:27
      Love me tender,love me sweat:-)
    • Gość: damcio Re: Szabada szabada Mydełko FA IP: *.media / 10.10.7.* 13.04.03, 17:00
      wczoraj byłem znowu w fuksie na karaoke i było super, w Rosie także czasem jest
      karaoke
      • Gość: Radex Re: Szabada szabada Mydełko FA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 19:15
        No właśnie ja też byłem,ale 2 tygodnie temu było lepiej-większy spontan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka