radexindamix 06.05.03, 15:55 Widziałem dziś zidentyfikowany latający środek nad sklepem Albert.Jestem pewien,że to UFO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: UFO IP: *.router.media-com.com.pl 06.05.03, 16:16 jeśli zidentyfikowany, to podziel się z nami swą wnikliwą obserwacją. Cóż to może być ten latający środek??? Jakiś aerozol, czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex UFO(IFO) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 16:51 Blisko,to był talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: UFO 06.05.03, 19:39 Ooooo Widziałes UFO nad sklepem :-) czyli: Ugóry Fruwającego Orła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: UFO 06.05.03, 22:18 A moze nowy wechikuł testowany przez MZK??? Zidentyfikowałeś jego barwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: UFO 07.05.03, 10:58 A to zmienia postac rzeczy-beżowy i talerz?????????. O to chyba nie był wechikuł testowany przez PKM. U nas nie jeżdżą beżowe.??!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: UFO 07.05.03, 12:20 Głeboki?? hmmm z rosołkiem?? czy z ogórkowa?? eee tam pewnie kapusniak, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: UFO IP: *.router.media-com.com.pl 07.05.03, 19:56 Beżowy ... głęboki... jesteś pewien, że talerz?? nie był bardziej głeboki niż szeroki?? Taki wiesz... butelkowy????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: UFO IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 21:16 Wy chyba mi nie wierzycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: UFO IP: *.router.media-com.com.pl 07.05.03, 21:20 Ależ wierzymy, ale najpierw napisałeś , że "zidentyfikowany", a potem nie chciałeś powiedzieć jako co to zidentyfikowałeś. Tak konkretnie. To jak mamy cię poważnie traktować, jak się tak krygujesz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: UFO IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:41 Ja po prostu nie mogę o wszystkim mówić!I w ogóle zaczynam się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: UFO 07.05.03, 21:21 No co ty??? Radex??? jakmogłeś tak pomyśleć???? przecież jesteśmy jak jedna wielka rodzina tyle że forumowa. ja Ci wierze. Bo jeżeli to nie był wechikuł testowany przez PKM a napewno nie był bo beżowych nie testuje się u nas to musiało być UFO. Ja ci wierze Radex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: UFO IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:42 No,wtajemniczam was powoli,bo ONI są wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: UFO IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:46 Przyznaj się. Sam jesteś jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: UFO 08.05.03, 13:04 Oni są wśród nas? I co jedzą wspólnie z tego beżowego talerza? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix PRAWDA 11.05.03, 23:26 Pomimo faktu,iż THE TRUTH IS OUT THERE ja coś widziałem,ja coś zidentyfikowałem. I nadszedł wreszcie moment,w którym przestałem się Ich bać!Nieważne co się zaraz stanie,ale zamierzam powiedzieć całą prawdę! ... ałć,coś mi skóra na palcach czerwienieje ... a paznokcie się chowają ... ejjj ... muszę szybko pisać,bo tu już się coś dzieje ... wieje ... mrowi mnie-dosłownie ... czuje miliardy mikromrówek w palcu serdecznym lewej dłoni.A na fagasie wyrósłmi żonkil ... a;sv lwqyr52 Q;OI 2-Q(TO KOD)KSLFWEOF-----6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: PRAWDA IP: 157.158.56.* 13.05.03, 11:17 Mnie tez porwali, probowali mnie zgwalcic, to male zielone zboczone ludziki z malymi zielonymi pytkami Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: UFO 20.07.03, 11:00 salo napisała: > jest wśród nas, sami zobaczcie > > Kręgi w zbożu > Faceci w czerni??? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: yyyyyyyyrek 03.08.03, 00:17 Spójrz na to z innej strony - jest mniej stłuczek. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: yyyyyyyyrek 03.08.03, 00:45 radexindamix napisał: > Spójrz na to z innej strony - jest mniej stłuczek. dokładnie spojrze na to z innej storny, po chłopsku od podszewki, cholewki. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: UFO 26.02.04, 23:31 Podnoszę, bo forumowa archiwizacja nie pozwoli dostrzec tego wątku przez ekipę "Nie do wiary". Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: UFO 26.02.04, 23:41 radexindamix napisał: > Widziałem dziś zidentyfikowany latający środek nad sklepem Albert.Jestem > pewien,że to UFO! obcy sie mszczą za spirita... i radex dobrze robisz bo nam manjlepsze wątki wrzucą do jednego wora co sie zwie archiwum i cio wtedy?? nie bedzie powortu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: UFO IP: 80.51.254.* 26.02.04, 23:44 radexior napisał: > A Obcy w archiwum źle się czują... noo szczególnie w archiwum x Odpowiedz Link Zgłoś