radexindamix 15.05.03, 00:27 Chyba będzie mi się źle spało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:29 Nauki pisania dobrego wątku ciąg dalszy.To była antykoncepcja wg nomenklatury Magi Odpowiedz Link Zgłoś
woartur Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:34 Radexie, mam, SPONTANICZNOSC - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:45 Kreatywność w moim przypadku,ale ty rób jak chcesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:45 KREATYWNOŚĆ w moim skromnym,klinicznym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:30 Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Pościeliłeś brzydko, więc będziesz miał brzydkie sny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woartur Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:33 Czesto macie brzydkie sny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:37 Ba... a jakie skojarzenia: przed chwilą zamiast magi wpisałam nagi. Freudowska pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:45 ale chodzi ci o brzydkie sny czy "brzydkie" sny? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:47 Zdecydowanie u Artura 'brzydkie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:49 Hmm... m wyczytałam właśnie, że jesteś mężczyzną. To temacik do wątku "czego tu brakuje" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:51 Oj Magi,nieładnie nieładnie.Troszkę szacunku dla ...Mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 00:57 To m i magi to nie ta sama osoba? A moze magi ma rozdwojenie jazni? Dostaje oczoplasu aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 01:03 Gość portalu: woartur napisał(a): > To m i magi to nie ta sama osoba? > A moze magi ma rozdwojenie jazni? > Dostaje oczoplasu aaaaa! Drogi woarturze! Magi i ja(m) to dwie różne osoby. Może powinienem zmienić sobie nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 01:06 Faktycznie nie jest zbyt wyszukany.Aha i małe wyjaśnienie:nie obraź się czasem na moje złośliwostki bo to żartem.A tu klika osób wcześniej dziwnie na mnie reagowała na początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 01:15 radexindamix napisał: > Faktycznie nie jest zbyt wyszukany.Aha i małe wyjaśnienie:nie obraź się czasem > na moje złośliwostki bo to żartem.A tu klika osób wcześniej dziwnie na mnie > reagowała na początku Wcześniej czy na początku? ;-D Noname, może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
woartur Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 01:13 Gość portalu: m napisał(a): > Drogi woarturze! > Magi i ja(m) to dwie różne osoby. Może powinienem zmienić sobie nicka? Dobra dobra Magi, jakbym mial schizofrenie tez bym tak pisal ;)) Nick jest spox ale bardzo enigmatyczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:50 szkoda ze jestem facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:51 Gość portalu: m napisał(a): > szkoda ze jestem facetem? PS ja sie tam ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:52 Szkoda,że się nie wyśpię.Twoja płeć raczej nie jest decydująca jeśli chodzi o moje życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:58 radexindamix napisał: > Szkoda,że się nie wyśpię.Twoja płeć raczej nie jest decydująca jeśli chodzi o > moje życie;) Nie żartuj!!! My faceci nie dbamy o to na czym śpimy. Ważne z kim i żeby deszcz na łeb nie padał. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 01:00 No tak.Ale w dalszym ciągu twoja płeć nie jest przedmiotem debaty w Bundestagu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi ile płci? IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 01:05 A ty masz inną płeć niż m? (A właściwie jesteś innej płci?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 01:06 radexindamix napisał: > No tak.Ale w dalszym ciągu twoja płeć nie jest przedmiotem debaty w Bundestagu Nawet bym nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 15.05.03, 00:52 Nie, kolega R. na pewno nie to miał na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Mam brzydko pościelone łóżko 15.05.03, 00:53 I tym kreatywnym sposobem(brzmi fatalnie i pewno jest niepoprawne stylistycznie) dogoniłem wątek Artura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 00:55 Wbije jeszcze jeden gwozdz do trumny mojego watku. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.router.media-com.com.pl 20.05.03, 00:39 No dzisiaj to chyba sobie ładnie pościeliłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 00:50 Dziś jest jeszcze gorzej.ALe może zaraz coś z tym zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: 81.15.156.* 20.05.03, 04:44 A na moim łóżku właśnie śpi dziewczyna którą mało znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: 81.15.156.* 20.05.03, 05:04 Ależ ona słodko śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mam brzydko pościelone łóżko IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:31 'bo to zle lozko bylo' Odpowiedz Link Zgłoś
salo Ciesz się, że wogóle masz ;) 02.09.03, 08:30 Bo ja niby mam, ale niedostępne i muszę korzystać z obcych, to jest dopiero horror :( Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Ciesz się, że wogóle masz ;) 02.09.03, 11:04 Jeśli mieskasz w bloku to szczerze współczuje sąsiadom. Pomyśl ile oni muszą nasłuchać się wierceń, stukań, przekleństw ekipy remontowej;) A Ty śpij na niedoschniętej wylewce;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ciesz się, że wogóle masz ;) 02.09.03, 11:30 radexindamix napisał: > Jeśli mieskasz w bloku to szczerze współczuje sąsiadom. Też im współczuję :/ > Pomyśl ile oni muszą nasłuchać się wierceń, stukań, przekleństw ekipy remontowej;) Przez jakiś czas było ciszej, ale ...... znowu będą wymieniać futryny, żeby nie było niedomówień to nowe na nowe. Te pierwsze wstawili tydzień temu :| > A Ty śpij na niedoschniętej wylewce;) Może to jakiś pomysł, co się będę pętał po nie swoich łóżkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Ciesz się, że wogóle masz ;) IP: *.unregistered.media-com.com.pl 02.09.03, 11:47 salo napisał: > > Może to jakiś pomysł, co się będę pętał po nie swoich łóżkach ;) A chociaż rozmiar dorosły to łóżko, czy idziesz na całość i jest to dzięcięce spanko??? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ciesz się, że wogóle masz ;) 02.09.03, 11:54 Gość portalu: magi napisał(a): > A chociaż rozmiar dorosły to łóżko, czy idziesz na całość i jest to dzięcięce > spanko??? Te nie moje to niby dorosłe, dlatego niby bo nieco przykrótkie :/ A moje jest jak najbardziej dorosłe 220x180 :P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Już od dziś wracam na swoje 03.09.03, 14:18 wygodne łóżko :) Będzie ślicznie pościelone i będę miał śliczne sny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Już od dziś wracam na swoje IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.09.03, 21:57 A ja już pożegnałam moją letnią piżamkę w krowisie i przywdziałam zimową. Przyda się, by dolecieć z łazienki do kompa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Już od dziś wracam na swoje 04.09.03, 09:52 a zimową masz w misie czy susły ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Już od dziś wracam na swoje IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.09.03, 12:21 Niestety, żadne milusie zwierzątka nie chciały na niej zamieszkać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Już od dziś wracam na swoje 04.09.03, 12:29 To zmień ją, nie polecam tylko białych misiów od nich może ciągnąć chłodem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Znów IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 23:57 Nowa kołdra pieprzowa już nie pozwoli na ładne pościelenie Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Znów 09.10.03, 08:09 A ten pieprz masz w kulkach czy zmielony ? Pozdrawiam - rzep Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Znów IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:45 No jak to? Przecie Makłowicz od lat twardo przekonuje by nie kupować mielonego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś